ساندویچ یکی از محبوب‌ترین انواع غذا نونی است که می‌توانید آن را در هر مکان و زمانی از محل کار گرفته تا پیک‌نیک یا حتی روزهای پرمشغله در خانه میل کنید. اگر جزو آن دسته از افراد هستید که از آماده کردن انواع ساندویچ برای ناهار و شام لذت می‌برند، خواندن این مطلب از مامان‌پز به شما کمک خواهد کرد؛ چراکه در ادامه، با طرز تهیه بهترین ساندویچ‌ها برای ناهار و شام آشنا می‌شوید.

انواع ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین و بهترین مواد اولیه برای تهیه هر نوع ساندویچی است. البته، برای درست کردن ساندویچ مرغ تنها راهی که دارید این نیست که فیله مرغ را سرخ کرده یا آبپز کنید و لابه‌لای نان ساندویچی بپیچید. برای تهیه ساندویچ مرغ راه‌های دیگری نیز وجود دارند که در ادامه، با بهترین آنها آشنا می‌شوید.

۱. ساندویچ مرغ و قارچ

یکی از پرطرفدارترین انواع ساندویچ مرغ، ساندویچ مرغ و قارچ است. برای درست کردن این ساندویچ باید فیله یا سینه مرغ را با سیر و پیاز خوب مزه‌دار کنید. پس از یک ساعت، گوشت مرغ را کباب یا سرخ کنید. قارچ نیز باید تفت داده شود. سپس، قارچ و مرغ را همراه با سس مایونز، کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی داخل نان باگت بگذارید. این ساندویچ را می‌توانید با سس دل‌خواه خود میل کنید. 

در مامانپز ثبتنام کن

۲. ساندویچ مرغ و بادمجان

این ساندویچ فوری و خوشمزه بهترین ساندویچ برای عاشقان انواع غذا با بادمجان است. ساندویچ مرغ و بادمجان در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.

فیله مرغ را مزه‌دار کرده و سرخ کنید. سپس، آن را همراه با بادمجان سرخ شده، پیاز داغ یا پیاز کاراملی شده و پنیر گودا لابه‌لای نان ساندویچی بپیچید تا یکی از خوشمزه‌ترین انواع ساندویچ برای ناهار و شام آماده شود.

۳. ساندویچ شاورما مرغ

شاورما یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و محبوب برای ناهار یا شام است. این ساندویچ معمولاً با گوشت قرمز درست می‌شود اما می‌توانید آن را با گوشت مرغ نیز بپزید.

برای تهیه شاورمای مرغ باید گوشت مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. سپس، آن را همراه با سیب‌ زمینی آبپز رنده شده، قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده درون قالب بریزید. روی این ترکیبات را با پنیر ورقه‌ای و مقداری سیب زمینی آبپز رنده شده بپوشانید. این ترکیبات باید در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بمانند تا پنیر خوب آب شود. در نهایت، شاورما را همراه با جعفری و خیارشور لابه‌لای نان پیتا بپیچید.

۴. ساندویچ مرغ و اسفناج

ساندویچ مرغ و اسفناج

اگر همیشه به دنبال پاسخ این پرسش هستید که آیا ساندویچ می‌تواند غذای شرکتی باشد؟ یا یک ساندویچ مقوی و خوشمزه برای ناهار شرکت می‌خواهید، به شما ساندویچ مرغ و اسفناج را پیشنهاد می‌دهیم. این ساندویچ سالم و لذیذ می‌تواند شما را تا پایان روز سیر نگه دارد و اثری از خستگی در حین کار نخواهد بود.

برای آماده کردن ساندویچ مرغ و اسفناج باید فیله مرغ مزه‌دار شده را سرخ، کباب یا آبپز کنید. سپس، آن را همراه با اسفناجی که کمی با سیر تفت داده شده و پنیر خامه‌ای که با آبلیمو ترکیب شده، داخل نان باگت بگذارید. می‌توانید این ساندویچ را داخل فر یا اسنک‌ساز گرم و نوش جان کنید.

۵. ساندویچ فاهیتا مرغ

فاهیتا نوعی غذای مکزیکی است که می‌توان آن را با گوشت مرغ نیز آماده کرد. برای درست کردن ساندویچ فاهیتا باید مرغ را به صورت نواری برش زده و مزه‌دار کنید. پس از نیم ساعت، مرغ را درون تابه سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس، فلفل دلمه‌ای و پیاز نواری خرد شده را تفت دهید. در نهایت، مرغ را به فلفل و پیاز بیفزایید و کمی با هم تفت دهید. این ترکیبات را درون نان پیتا بریزید و به آن ماست چکیده، گوجه فرنگی و کاهو اضافه کنید.

فاهیتا با نوعی سس مخصوص به نام سس گواکومولی سرو می‌شود. برای درست کردن این سس باید آووکادوی خرد شده را با آبلیمو، پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، گشنیز ساطوری خرد شده، نمک و فلفل درون مخلوط‌کن بریزید.

۶. ساندویچ پنینی مرغ

پنینی مرغ یکی از ساندویچ های جدید و خوشمزه است. برای درست کردن این ساندویچ ایتالیایی پرطرفدار باید مرغ خرد شده را همراه با سیر، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید. سپس، به آن قارچ خرد شده بیفزایید.

وقتی آب قارچ تبخیر شد، نوبت به یک قاشق غذاخوری خامه و مقداری جعفری ساطوری شده می‌رسد. این ترکیبات را همراه با سس مایونز یا کچاپ داخل نان همبرگر بریزید. نان همبرگر را درون دستگاه اسنک‌ساز بگذارید تا در عرض چند دقیقه یکی از بهترین انواع ساندویچ برای ناهار و شام آماده شود.

۷. ساندویچ همبرگر مرغ

همبرگر مرغ یکی از بهترین غذاها با گوشت چرخ کرده مرغ و ساندویچی خوشمزه و لذیذ است. برای درست کردن این ساندویچ، باید ابتدا مایه همبرگر را آماده کنید. این مایه از ترکیب کردن گوشت سینه مرغ چرخ کرده با سیر و پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه درست می‌شود. مایه همبرگر مرغ را باید خوب ورز دهید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. سپس، آن را سرخ کنید و همراه با کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور لابه‌لای نان همبرگری بپیچید.

انواع ساندویچ برای ناهار

ساندویچ‌های خانگی می‌توانند بهترین غذاهای شرکتی برای ناهار یا غذاهای سبک برای ناهار در خانه باشند. اگر می‌خواهید یک ساندویچ خوشمزه برای ناهار آماده کنید، به شما سه ساندویچ را علاوه بر انواع ساندویچ که تا اینجا معرفی کردیم، پیشنهاد می‌دهیم.

۸. ساندویچ برگر

ساندویچ برگر

همبرگر خانگی یکی از بهترین غذاها با گوشت چرخ کرده است. برای درست کردن مایه این همبرگر باید گوشت چرخ کرده را با سیر و پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ترکیب کنید و کاملاً ورز دهید. پس از اینکه مایه برگر در یخچال استراحت کرد، نوبت به سرخ کردن آن و درست کردن یک ساندویچ لذیذ خانگی می‌رسد.

۹. ساندویچ کتلت

ساندویچ کتلت همیشه یکی از خاطره‌انگیزترین و بهترین انواع ساندویچ خانگی برای ما ایرانیان است. برای تهیه مایه کتلت باید گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیب زمینی رنده شده، نمک، فلفل، تخم مرغ و آرد سوخاری ورز دهید. پس از نیم ساعت، کتلت را سرخ کنید و همراه با گوجه و خیارشور لابه‌لای نان لواش بپیچید.

۱۰. ساندویچ پاستا و پنیر

ساندویچ پاستا جزو جذاب‌ترین ساندویچ‌های خانگی برای وقت ناهار است. برای درست کردن این ساندویچ باید ماکارونی فرمی را درون آب جوش خوب بپزید. سپس، آن را همراه با سینه مرغ و قارچ سرخ شده و مقداری پنیر ورقه‌ای یا پنیر پیتزا لابه‌لای نان ساندویچی بپزید. ساندویچ را داخل فر یا دستگاه اسنک‌ساز بگذارید تا پنیر آب شده و ساندویچ آماده شود.

انواع ساندویچ برای شام

برای شام نیز می‌توانید انواع ساندویچ خانگی که تا اینجا معرفی شد را نوش جان کنید. علاوه‌براین، ساندویچ‌هایی که در ادامه با آنها آشنا می‌شوید نیز می‌توانند بهترین گزینه‌ها برای شام شما باشند.

۱۱. انواع ساندویچ کلاب

انواع ساندویچ کلاب

ساندویچ کلاب نوعی فینگرفود برای مهمانی است که با نان تست تازه و مخلفات مختلف درست می‌شود. برای درست کردن این ساندویچ آمریکایی باید روی نان تست مقداری سس مایونز بمالید. پس از آن مقداری گوشت فیله مرغ یا بوقلمون روی نان بگذارید. پنیر چدار و گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد شده را هم به آن بیفزایید.

حالا یک نان تست دیگر روی این ترکیبات بگذارید و روی آن سس مایونز بمالید. حالا روی این نان ژامبون و کاهو بگذارید و نان تست آخر را روی آن قرار دهید. این ساندویچ را با خلال دندان محکم کنید تا آماده سرو شود.

۱۲. ساندویچ الویه

سالاد الویه بهترین غذا برای درست کردن یک ساندویچ خوشمزه است. سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را با سیب زمینی، تخم مرغ رنده شده، خیارشور خرد شده، نخود فرنگی و ذرت آبپز، سس مایونز، نمک، فلفل و مقداری آبلیمو ترکیب کنید. سپس، آن را همراه با گوجه فرنگی و کاهو لابه‌لای نان باگت یا لواش بپیچید. به این ترتیب، یک ساندویچ لذیذ برای شام خواهید داشت.

۱۳. ساندویچ تن ماهی

تن ماهی این قابلیت را دارد که با آن یک ساندویچ ساده و لذیذ آماده کنید. برای درست کردن این ساندویچ راه‌های مختلفی دارید اما ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که آن را با سس مایونز آماده کنید.

روغن تن ماهی را جدا کنید و آن را همراه با سیب زمینی آبپز خرد شده، شوید ساطوری شده، سس مایونز، آبلیمو، خیارشور خرد شده، ذرت، نخود فرنگی و هویج آبپز و خرد شده لابه‌لای نان ساندویچی بپیچید تا ساندویچ تن ماهی آماده سرو شود.

انواع ساندویچ گرم خانگی

برخی از انواع ساندویچ برای ناهار و شام به صورت گرم سرو می‌شوند. تا اینجا، با برخی از این ساندویچ‌ها آشنا شدید. در ادامه، سایر ساندویچ‌های گرمی که می‌توانید برای ناهار یا شام آماده کنید را معرفی می‌کنیم.

۱۴. ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ

هات داگ یکی از پرطرفدارترین انواع ساندویچ برای فست فود است که می‌توانید آن را در خانه نیز آماده کنید. برای درست کردن ساندویچ هات داگ، باید سوسیس هات داگ را سرخ کنید. سپس، آن را همراه با پیاز داغ، قارچ تفت داده شده، فلفل دلمه‌ای، خیارشور و گوجه فرنگی داخل نان باگت بریزید. به این ساندویچ سس مورد علاقه خود را اضافه کنید تا ساندویچ هات داگ آماده شود.

۱۵. ساندویچ استیک

اگر جزو عاشقان پروپاقرص استیک هستید، پیشنهاد می‌کنیم که این بار این غذا را به صورت ساندویچ آماده و میل کنید.

برای آماده کردن استیک باید گوشت استیک مزه‌دار شده را همراه با پیاز ورقه‌ای خرد شده داخل تابه بگذارید. وقتی یک طرف استیک سرخ شد، آن را برگردانید و اجازه بدهید تا استیک خوب مغزپخت شود. در آخر، استیک را همراه با سسی درست شده از سس مایونز، پنیر پارمسان و سیر رنده شده داخل نان باگت بگذارید. این ساندویچ را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید تا پنیر آن آب شود. به این ترتیب، ساندویچ آماده سرو خواهد شد.

۱۶. ساندویچ رست بیف

رست بیف یک ساندویچ هیجان‌انگیز است که با گوشت گوساله درست می‌شود. برای آماده کردن این ساندویچ گرم باید فیله گوشت گوساله را نواری خرد کنید و تفت دهید. سپس، آن را ریش ریش کنید و همراه با پیاز خرد و تفت داده شده، رزماری، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن تفت دهید. این ترکیبات را همراه با قارچ خرد شده باز هم تفت دهید.

در آخر، این ترکیبات را لابه‌لای نان ساندویچی بریزید و به آن سس دل‌خواه خود، کاهو و پنیر ورقه‌ای بیفزایید. ساندویچ را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید و صبر کنید تا پنیر آن آب شده و ساندویچ آماده شود.

۱۷. ساندویچ فلافل

ساندویچ فلافل

فلافل یکی دیگر از ساندویچ‌های محبوب ایرانی است که البته، اصالت آن به کشورهای عربی خاورمیانه می‌رسد. برای درست کردن مایه فلافل باید نخود خیس خورده را همراه با گشنیز، سیر، پیاز و تخم گشنیز چرخ کنید. پس از یک ساعت استراحت کردن مایه فلافل، آن را سرخ کنید.

این غذای عربی را همراه با خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی لابه‌لای نان باگت بپیچید تا آماده سرو برای ناهار یا شام شود.

۱۸. ساندویچ سبزیجات کبابی

ممکن است به فکر تهیه یک غذای گیاهی بدون گوشت باشید. در این صورت، ساندویچ سبزیجات کبابی بهترین گزینه است. برای تهیه این ساندویچ باید قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز را درون فر گریل کنید. سپس، آنها را همراه با پنیر ورقه‌ای داخل نان باگت بگذارید. در نهایت، اجازه بدهید تا این ساندویچ چند دقیقه در فر بماند و پنیر آن آب شود. حالا می‌توانید این ساندویچ گیاهی را نوش جان کنید.

۱۹. ساندویچ بندری

بندری یکی از رایج‌ترین انواع ساندویچ برای فست فود است. برای درست کردن بندری باید سوسیس خرد شده را همراه با پیاز داغ، نمک و پودر کاری درون ظرفی دربسته بگذارید تا خوب مزه‌دار شود. سپس، آن را همراه با رب گوجه فرنگی سرخ کنید. وقتی سوسیس بندری آماده شد، آن را همراه با گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده داخل نان ساندویچی بریزید تا ساندویچ آماده شود.

۲۰. ساندویچ کباب ترکی

ساندویچ کباب ترکی

دونر کباب یا کباب ترکی یکی دیگر از انواع ساندویچ خوشمزه است که به صورت گرم سرو می‌شوند. برای درست کردن این ساندویچ باید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز، سیر، ادویه‌های آویشن، پول بیبر، پاپریکا، نمک، فلفل و چند قاشق غذاخوری ماست درون غذاساز بریزید. مایه آماده شده را رول کنید و لابه‌لای سلفون بپیچید. این مایه باید برای شش تا هفت ساعت داخل فریزر بماند.

در مرحله بعدی، مایه دونر را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و سرخ کنید. این کباب را همراه با سس درست شده از ماست، پودر سیر، سس مایونز، جعفری ساطوری خرد شده، آبلیمو، خیارشور رنده شده، نمک و فلفل، کاهو و گوجه فرنگی داخل نان باگت بگذارید تا ساندویچ آماده سرو شود.

۲۱. ساندویچ مغز

ساندویچ مغز یکی دیگر از ساندویچ‌های محبوب این روزها است که می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. برای درست کردن ساندویچ مغز، مغز گوساله یا گوسفند را همراه با سیر، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و چند لیوان آب بپزید. سپس، آن را برش بزنید و با کره سرخ کنید. مغز سرخ شده را همراه با کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور لابه‌لای نان ساندویچی بپیچید.

انواع ساندویچ سرد خانگی

برخی از انواع ساندویچ خانگی به صورت سرد سرو می‌شوند. تا اینجا با برخی از این ساندویچ‌ها آشنا شدید. در ادامه، سایر ساندویچ‌های سرد مناسب برای ناهار و شام را معرفی می‌کنیم.

۲۲. ساندویچ مرغ سرد

ساندویچ مرغ سرد

ساندویچ مرغ سرد برای ناهار یا شام یکی از بهترین گزینه‌ها است. سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. سپس، آن را با خیارشور و هویج رنده شده، کاهوی خرد شده، ذرت آبپز و سس درست شده از سس مایونز، ماست، آبلیمو، شوید ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. اجازه بدهید تا این ترکیبات نیم ساعت داخل یخچال بمانند. سپس، آنها را همراه با گوجه فرنگی و خیارشور داخل نان ساندویچی بگذارید تا ساندویچ سرد مرغ آماده شود.

۲۳. ساندویچ یونانی

این ساندویچ خوشمزه با نان پیتا و حمص درست می‌شود. برای درست کردن حمص باید ارده را همراه با نخود آبپز پوست کنده، روغن زیتون، سیر، چند تکه یخ و آبلیمو درون غذاساز بریزید.

سپس، گوجه فرنگی، خیار، زیتون، پیاز و پنیر فتا را همراه با یک قاشق غذاخوری حمص، فلفل دلمه‌ای و روغن زیتون لابه‌لای نان ساندویچی بریزید. به این ترتیب، ساندویچ مخصوص یونانی آماده می‌شود.

۲۴. ساندویچ ژامبون

یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها برای ناهار، عصرانه یا شام ساندویچ ژامبون است. برای آماده کردن این ساندویچ باید چند ورقه ژامبون را همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیارشور داخل نان باگت بگذارید. به همین سادگی ساندویچ سرد ژامبون آماده می‌شود و می‌توانید آن را با سس دل‌خواه خود میل کنید.

۲۵. ساندویچ سرد بوقلمون

این ساندویچ یکی از محبوب‌‌ترین انواع غذا با گوشت بوقلمون است. برای تهیه این ساندویچ باید گوشت بوقلمون را همراه با سیر، پیاز، برگ بو، نمک، فلفل و زردچوبه خوب بپزید. سپس، آن را ریش ریش کنید و همراه با کرفس و مغز گردوی خرد شده، ماست یونانی، سس مایونز، نمک، فلفل و ادویه کاری درون ظرفی خوب مخلوط کنید. اجازه بدهید تا این ترکیبات برای نیم ساعت داخل یخچال بمانند. سپس، آنها را داخل نان باگت، نان ترتیلا یا نان لواش بپیچید تا ساندویچ سرد بوقلمون آماده شود. 

کلام آخر

انواع ساندویچ برای ناهار و شام را می‌توانید به عنوان غذای سیزده به در، غذای شرکتی یا غذای مهمانی سرو کنید. در این مطلب، ۲۵ ساندویچ خانگی خوشمزه معرفی کردیم. برای درست کردن آنها همین حالا دست به کار شوید. البته، برخی از این ساندویچ‌ها را می‌توانید از مامان‌پز نیز سفارش دهید.