گریل کردن مرغ یکی از بهترین روشها برای طبخ گوشت مرغ است. با استفاده از مرغ گریل شده غذاهای مختلفی از سالاد سزار گرفته تا غذاهای رژیمی درست میشود. برای اینکه طعم این غذاها لذیذ باشد، باید طرز تهیه مرغ گریل شده را به خوبی بدانید. در این مطلب از مامانپز، روشهای مختلف برای گریل کردن مرغ و نکات مهمی که باید برای انجام دادن این کار بدانید را توضیح میدهیم.
مزه دار کردن مرغ گریل

مهمترین نکته برای تهیه یک مرغ کبابی یا گریل خوشمزه این است که آن را ابتدا خوب مزهدار کنید. در ادامه، با برخی از روشهایی که به بهتر مزهدار شدن مرغ گریل کمک میکنند، آشنا میشوید.
مرینیت به روش ایتالیایی
برای اینکه گوشت مرغ را به روش ایتالیایی مزهدار کنید، میتوانید سرکه سیر، روغن زیتون، آویشن، سیر، ریحان ساطوری شده یا خشک و فلفل قرمز را با یکدیگر ترکیب کرده و گوشت مرغ را به آن آغشته کنید.
مزهدار کردن گوشت مرغ با سس سویا
سس سویا یکی از سسهای رایج آسیایی برای طعمدار کردن گوشت مرغ است. آب پرتقال را با سس سویا، اندکی شکر، روغن و پودر زنجبیل ترکیب کنید. حالا گوشت مرغ را به این ترکیبات آغشته کنید تا در نهایت، طعم مرغ گریل شده با سس سویا شما را شگفتزده کند.
طعمدار کردن گوشت مرغ با زعفران
زعفران دمکرده یکی از بهترین چاشنیها برای مزهدار کردن گوشت مرغ است و از آن جهت مزه دار کردن مرغ برای جوجه کباب استفاده میکنند. میتوانید این چاشنی را برای آماده کردن گوشت مرغ گریل نیز به کار ببرید. کافیست زعفران دمکرده را با سس خردل، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون ترکیب کرده و گوشت مرغ را به آن آغشته کنید.
آبلیمو و گشنیز برای مزهدار کردن مرغ
عطر گشنیز میتواند بوی زهم مرغ را از بین ببرد و به مرغ گریل طعم شگفتانگیزی ببخشد. میتوانید گشنیز ساطوری شده را همراه با آبلیموی تازه، سس فرانسوی، سیر، پیاز، زعفران دمکرده، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و زیره برای مرینیت گوشت مرغ گریل به کار ببرید.
مرینیت مرغ با آب نمک
محلول آب نمک نیز میتواند به بهتر شدن طعم مرغ گریل کمک کند. کافیست در یک لیتر آب حدود پنج قاشق چایخوری نمک بریزید. این محلول را بجوشانید. بعد از آن، اجازه بدهید تا در دمای آشپزخانه خنک شود. سپس، به آن مقداری سیر یا پودر سیر و فلفل سیاه بیفزایید. گوشت مرغ آماده شده را داخل این محلول بگذارید و اجازه بدهید تا برای چند ساعت داخل آب نمک بماند. در نهایت، آن را از آب خارج کرده، کاملاً خشک و گریل کنید.
مرغ گریل در ماهیتابه

برای تهیه ی مرغ گریل شده در ماهیتابه گریل باید ابتدا گوشت مرغ که بهتر است فیله مرغ باشد را آماده کنید. معمولاً برای هر نفر از ۱۲۵ گرم گوشت مرغ استفاده میکنند. گوشت مرغ را بشویید، خشک کنید و به صورت لایههایی نسبتاً نازک برش بزنید. سپس، آن را با بیفتککوب کمی بکوبید. حالا آن را به یکی از روشهای توضیح داده شده برای مرینیت مرغ مزهدار کنید. ظرف حاوی مرغ مزهدار شده را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید تا برای چند ساعت استراحت کند.
در مرحله بعدی، تابه را با روغن زیتون چرب کنید و تکههای مرغ مزهدار شده را داخل آن بچینید. حالا اجازه بدهید تا گوشت مرغ با حرارت ملایم، داخل تابه گریل خوب بپزد و گریل شود. مرغ گریل شده را با سس قارچ یا هر سس دیگری که میپسندید، میل کنید.
گریل کردن مرغ با ساندویچ ساز
یکی از بهترین روشها برای درست کردن مرغ گریل استیکی استفاده از دستگاه ساندویچساز است. طرز تهیه مرغ گریل با ساندویچساز اصلاً دشوار نیست. ابتدا مرغ را به یکی از روشهای توضیح داده شده مزهدار کنید. سپس، تکههای مرغ را روی صفحه ساندویچساز گرم شده بگذارید و درب آن را ببندید. اجازه بدهید تا مرغ برای ده دقیقه داخل ساندویچساز خوب برشته شود.
طرز تهیه سینه مرغ گریل شده
برای گریل کردن گوشت مرغ معمولاً از فیله مرغ استفاده میکنند. بااینحال، ممکن است عجله داشته باشید و بخواهید یک غذای آسان و سریع برای ناهار خود آماده کنید. در این صورت، میتوانید از گوشت سینه مرغ برای طبخ این غذا استفاده کنید. توجه داشته باشید که گوشت سینه مرغ چربی کمتری دارد. بنابراین، باید برای مزهدار کردن آن از روغن زیتون یا سس بیشتری استفاده شود.
طرز تهیه فیله مرغ گریل در فر
طرز تهیه گریل کردن مرغ در فر با طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه یا ساندویچساز تفاوت چندانی ندارد. اول از همه، باید گوشت مرغ را به روش دلخواه خود مزهدار کنید. سپس، سینی فر را چرب کنید و فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا اجازه بدهید تا فر خوب گرم شود. سپس، تکههای مرغ مزهدار شده را روی سینی فر بچینید و در فر قرار دهید. گوشت مرغ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر برشته و طلایی میشود.
طرز تهیه فیله مرغ با برنج
فیله مرغ مزهدار شده با زعفران دمکرده یا سایر ترکیبات رایج برای مرینیت مرغ را داخل تابه و با روغن خوب سرخ کنید. سپس، آن را همراه با پلوی زعفرانی سرو کنید. این روش از گریل کردن مرغ با طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه یک تفاوت مهم دارد؛ مرغ گریل با حرارت ملایم طبخ میشود اما برای سرخ کردن فیله مرغ از حرارت متوسط استفاده میکنند.
مرغ گریل شده رژیمی

روش گريل كردن مرغ یکی از محبوبترین راهها برای طبخ یک غذای رژیمی خوشمزه است. برای مزهدار کردن مرغ گریل رژیمی معمولاً از آبلیموی تازه و چاشنیهایی مانند پودر آویشن، پودر ریحان، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، سماق، نمک، فلفل سیاه همراه با ماست و روغن زیتون استفاده میکنند.
مرغ مزهدار شدن با این ترکیبات را داخل دستگاه هواپز که با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده بگذارید و اجازه بدهید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب گریل و مغزپخت شود.
طرز تهیه مرغ گریل شده برای سالاد سزار
سالاد سزار با مرغ گریل شده یکی از خوشمزهترین غذاها برای ناهار یا شام است. برای درست کردن مرغ گریل شده سالاد سزار باید گوشت فیله یا سینه مرغ را به روغن زیتون، سرکه، پودر آویشن، پودر سیر، پونه کوهی خشک شده، نمک و فلفل سیاه آغشته کنید. پس از چند ساعت استراحت کردن گوشت مرغ داخل یخچال، آن را داخل فر، تابه گریل یا ایرفرایر گریل و آماده سالاد سزار کنید.
کلام آخر
مرغ گریل شده به عنوان خوراک، همراه با پلوی زعفرانی، داخل سالاد سزار، داخل ساندویچ برای ناهار یا شام و یا همراه با سبزیجات بخارپز و رژیمی یکی از پرطرفدارترین غذاها محسوب میشود. برای اینکه این غذا عطر و طعم جذابی داشته باشد، باید آن را به خوبی مزهدار و طبخ کنید. در این مطلب، درباره بهترین روشها برای مرینیت و گریل کردن گوشت مرغ توضیح دادیم. شما از کدام یک از این روشها برای گریل کردن مرغ استفاده میکنید؟

