اگر به فکر طبخ یک غذای آسان برای ناهار یا شام هستید، کوکو تره یکی از بهترین گزینههای پیش روی شماست. این کوکوی خوشمزه تبریزی را میتوانید با مواد اولیه مختلف بپزید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در این مطلب از مامانپز، با روشهای مختلف طبخ کوکو تره آشنا میشوید.
طرز تهیه کوکو تره و سیب زمینی

در صورتی که جزو طرفداران پروپاقرص کوکو سیب زمینی هستید، احتمالاً به طعم کوکو تره و سیب زمینی علاقهمند خواهید شد. طرز تهیه کوکو تره و سیب زمینی بسیار ساده است و میتوانید آن را در کوتاهترین زمان ممکن آماده کنید.
مواد لازم کوکو تره و سیب زمینی دونفره
|
تره تازه |
۱۵۰ گرم |
|
تخم مرغ |
۲ تا ۳ عدد |
|
سیب زمینی متوسط آبپز |
۱ عدد |
|
آرد سفید گندم |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
|
نمک و ادویهها شامل پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن و پودر سیر |
هر کدام یکدوم قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکو تره دونفره
تره را ساطوری کرده و با تخم مرغ خوب ترکیب کنید. سپس، سیب زمینی آبپز له شده را به آن بیفزایید. این ترکیبات باید خوب با یکدیگر مخلوط شوند. در آخر، آرد، نمک و ادویهها را به آنها اضافه کنید تا مایه کوکو آماده شود. مایه کوکو را میتوانید به صورت یکجا یا به شکل کوکوهای کوچک در اشکال مختلف، درون تابه حاوی روغن سرخ کنید.
طرز تهیه کوکو تره و پیازچه
طرز تهیه کوکو تره ساده با پیازچه با روش طبخ کوکو تره و سیب زمینی تفاوت چندانی ندارد. برای آماده کردن مایه این کوکو برای دو نفر باید حدود ۳۰۰ گرم تره و پیازچه ساطوری شده را با ۲ تا ۳ تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب کنید. این کوکو را میتوانید مثل کوکو سبزی به صورت یکجا یا در اندازههای کوچکتر سرخ کنید.
طرز تهیه کوکوی تره تبریز

همانطور که در ابتدا اشاره شد، کوکو تره یکی از غذاهای محلی شهر تبریز است. برای شروع اجرای مراحل طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه تبریزی، باید ابتدا مواد اولیه آن را به ترتیبی که در ادامه میخوانید، آماده کنید.
مواد لازم کوکوی تره تبریزی برای ۲ نفر
|
تره تازه |
۴۰۰ گرم |
|
تخم مرغ |
۲ تا ۳ عدد |
|
سیر |
۱ حبه |
|
زرشک تازه |
۱ قاشق غذاخوری |
|
مغز گردو |
۲۵ گرم |
|
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به اندازه لازم |
طرز تهیه کوکو تره تبریزی با گردو و زرشک
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی با گردو و زرشک با روشی که برای طبخ این کوکو با سیب زمینی توضیح دادیم، تفاوت چندانی ندارد. برای آماده کردن مایه این کوکو باید تره ساطوری شده را با زرشک خیس خورده، مغز گردوی خرد شده و سیر رنده شده ترکیب کنید. سپس، تخم مرغ را همراه با نمک و ادویهها به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود. این مایه را باید در اشکال و اندازههای دلخواه سرخ کنید تا یک غذای نونی مجلسی خوشمزه درست شود.
کوکو تره فرنگی

کوکو تره فرنگی نوعی دیگر از کوکو است که با تره فرنگی تازه آماده میشود. در ادامه، با روش طبخ این کوکو آشنا میشوید.
مواد لازم کوکو تره فرنگی دونفره
|
تره فرنگی تازه |
۲۵۰ گرم |
|
تخم مرغ |
۲ تا ۳ عدد |
|
سیب زمینی آبپز متوسط |
۱ عدد |
|
آرد |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
|
مغز گردو |
۲۵ گرم |
|
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، سماق و پودر تخم گشنیز |
به اندازه لازم |
طرز تهیه کوکو تره فرنگی
سیب زمینی آبپز را له کرده و با تره فرنگی ساطوری شده، تخم مرغ، آرد، نمک و ادویهها ترکیب کنید تا مایه یکدستی درست شود. سپس، مغز گردوی خرد شده را به آن بیفزایید. در نهایت، مایه کوکو را در اشکال و اندازههای دلخواه سرخ کنید.
طرز تهیه کوکو تره در تابه
سادهترین روش طبخ کوکو تره استفاده از تابه است. برای اجرای این روش باید مایه کوکو را مطابق با یکی از دستورهای پخت توضیح داده شده آماده کنید و درون تابه حاوی روغن داغ بریزید. این کوکو در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود.
تهیه کوکو تره در فر

طرز تهیه کوکوی تره در فر نیز بسیار ساده است. شما باید مایه کوکو را طبق یکی از روشهایی که توضیح داده شد، آماده کنید و درون قالب نچسب بریزید و روی قالب را با فویل کاملا بپوشانید. سپس، آن را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد منتقل کنید و اجازه بدهید تا کوکو به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خوب مغزپخت شود.
نکات مهم طرز تهیه کوکو تره
- پس از آماده شدن مایه کوکو، اجازه بدهید تا برای ده دقیقه در محیط آشپزخانه بماند. سپس، آن را سرخ کنید.
- کوکو تره باید با حرارت ملایم طبخ شود.
- اضافه کردن مقداری زعفران دمکرده یا پودر دارچین به این کوکو عطر و طعمی شگفتانگیز میبخشد.
کلام آخر
کوکو تره یکی از غذاهای محلی شهر تبریز است که میتوان آن را با مواد اولیه مختلف از سیب زمینی گرفته تا گردو و زرشک طبخ کرد. این غذا در کمتر از نیم ساعت آماده میشود. بنابراین، اگر عجله دارید و برای پخت یک غذای سالم و مقوی فرصت کافی ندارید، به شما کوکو تره را پیشنهاد میدهیم.
