ساندویچ هات داگ هنوز پس از گذشت سالها، یکی از پرطرفدارترین غذاهای فست فود در سراسر دنیا به شمار می‌رود. این ساندویچ خوشمزه دوست‌داشتنی که همه به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین انواع ساندویچ برای ناهار یا شام می‌شناسیم، دستور پختی بسیار ساده دارد. در این مطلب از مامان‌پز، طرز تهیه ساندویچ هات داگ و رازهای خوشمزگی این ساندویچ خاطره‌انگیز را می‌خوانید.

انواع ساندویچ هات داگ

انواع ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ را مردم اروپا و کشور آلمان ابداع کردند اما پس از مدتی، این ساندویچ خوشمزه در سراسر دنیا به غذایی محبوب تبدیل شد و مردم هر منطقه از جهان آن را به شیوه خود طبخ کردند. به همین دلیل، امروزه ساندویچ هات داگ انواع بسیاری دارد. از ساندویچ هات داگ ساده گرفته تا هات‌داگ ونزوئلایی، سوئدی، مکزیکی، گرجستانی و کلمبیایی، این غذا با مواد اولیه مختلف و روش‌های نسبتاً متفاوتی درست می‌شود.

در مامانپز ثبتنام کن

ارزش غذایی ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ خانگی که با مواد اولیه تازه طبخ شده و تمام مراحل پخت و آماده‌سازی آن بهداشتی هستند، می‌تواند یک ساندویچ خانگی پرانرژی باشد. انواع ساندویچ هات داگ بسته به مواد اولیه‌ای که در آماده‌سازی آنها به کار می‌رود، ارزش غذایی متفاوتی دارند. بااین‌حال، یک ساندویچ هات داگ ساده با نان باگت معمولی دارای تقریباً ۳۰۰ کالری و حدود ۱۸ گرم چربی است.

ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

هات داگ قارچ و پنیر یکی از محبوب‌ترین انواع این فست فود است و معمولاً به عنوان یک فینگر فود تولد ساده و خوشمزه سرو می‌شود.

مواد لازم ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر دو نفره

سوسیس هات داگ

۲ عدد

نان باگت

۲ عدد

قارچ

۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط

۱ عدد

پنیر چدار ورقه‌ای

۲ عدد

خیارشور

۳ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

نشاسته ذرت

یک‌سوم پیمانه

سس خردل

۱ قاشق غذاخوری

پودر آویشن

به اندازه کافی

 

طرز تهیه ی ساندویچ هات داگ قارچ و پنیر

ابتدا با استفاده از نوک یک چاقوی تیز، روی سوسیس‌ها چند شیار ایجاد کنید. سپس، آنها را درون تابه‌ای گود با روغن فراوان بیندازید، طوری که سوسیس در روغن داغ غوطه‌ور و سرخ شوند.

قارچ را هم جداگانه با اندکی روغن تفت دهید. وقتی آب قارچ کاملاً تبخیر شد، پنیر را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا پنیر با حرارت ملایم خوب آب شود. قارچ و پنیر آماده شده را کنار بگذارید و سراغ مراحل بعدی آماده کردن ساندویچ هات داگ بروید.

در مرحله بعدی، پیاز حلقه‌ای خرد شده را به نشاسته ذرت آغشته کرده و سرخ کنید. حالا سوسیس سرخ شده را همراه با خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده داخل نان باگت بگذارید. سپس، پیاز و قارچ آماده شده را همراه با پودر آویشن و سس خردل به آن اضافه کنید تا ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر آماده شود.

طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری

ساندویچ هات داگ پنیری

هات داگ پنیری یکی از جذاب‌ترین انواع ساندویچ هات داگ است. این ساندویچ را می‌توانید با نان باگت یا نان تست آماده کنید.

مواد لازم هات داگ پنیری برای ۴ نفر

سوسیس هات داگ

۴ عدد

نان تست

۴ عدد

پنیر چدار یا پیتزای ورقه‌ای

۴ عدد

سس خردل

۲ قاشق غذاخوری

کره

۱۵۰ گرم

 

طرز پخت ساندویچ هات داگ پنیری

برای درست کردن این ساندویچ باید پنیر چدار ورقه‌ای را دور سوسیس هات داگ بپیچید و با خلال دندان محکم کنید. سپس، آن را به مدت ده دقیقه داخل فریزر بگذارید. حالا آن را به شکل مورب روی نان تست آغشته شده به سس خردل بگذارید و نان را دور آن بپیچید. پس از آن، دور نان را به کره آب شده آغشته کنید. ساندویچی که به این روش آماده کرده‌اید را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد بگذارید تا آماده سرو شود.

ساندویچ امریکن هات داگ

ساندویچ امریکن هات داگ

طرز تهیه آنچه به عنوان هات داگ آمریکایی در رستوران‌های بزرگ دنیا سرو می‌شود با روش آماده‌سازی ساندویچ هات داگ کلاسیک تفاوت چندانی ندارد و فقط مواد اولیه آن کمی متفاوت هستند.

مواد لازم هات داگ آمریکایی دو نفره

سوسیس هات داگ

۲ عدد

نان باگت

۲ عدد

گوجه فرنگی متوسط

۳ عدد

پنیر چدار ورقه‌ای

۲ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

فلفل دلمه‌ای در دو رنگ مختلف

۲ عدد

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر آویشن

به اندازه کافی

 

طرز تهیه ساندویچ امریکن هات داگ

روی سوسیس‌ها شیارهای باریکی ایجاد کرده و آنها را با مقداری روغن سرخ کنید. سپس، پیاز خلالی خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا پیاز کاملاً طلایی شود. در ادامه، فلفل دلمه‌ای نواری خرد شده را به تابه بیفزایید و آن‌قدر تفت دهید تا نرم شود. گوجه فرنگی را هم به صورت پوره یا رنده شده به محتویات تابه اضافه کنید. در نهایت، نمک و ادویه‌ها را درون تابه بریزید و صبر کنید تا هات داگ با مواد اولیه دیگر کاملاً ترکیب شود.

حالا محتویات تابه را درون نان باگت بریزید و به آن پنیر اضافه کنید. ساندویچ‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد قرار دهید تا آماده سرو شوند.

هات داگ تنوری

روش طبخ هات داگ تنوری با دستور پخت هات داگ قارچ و پنیر تفاوت چندانی ندارد. شما باید مواد اولیه ساندویچ هات داگ قارچ و پنیر را آماده کنید و داخل نان باگت بریزید. سپس، ساندویچ را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد بگذارید تا هات داگ تنوری آماده شود. می‌توانید به ترکیبات این ساندویچ سس مایونز، سس کچاپ یا سس فرانسوی نیز اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

ساندویچ هات داگ با ژامبون

ساندویچ هات داگ بیکن

برای درست کردن این ساندویچ باید ابتدا سوسیس هات داگ را به روشی که قبلاً توضیح دادیم سرخ کنید. در صورت تمایل، می‌توانید ژامبون را هم سرخ کنید. در نهایت، ژامبون را همراه با هات داگ، گوجه فرنگی، خیار شور و پنیر ورقه‌ای درون نان باگت بگذارید و اجازه بدهید تا به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد آماده سرو شود.

ساندویچ هات داگ دودی

یکی از جذاب‌ترین دستورهای پخت هات داگ کباب کردن آن است. برای آنکه هات داگ طعم دودی پیدا کند، روی آن شیارهای باریکی ایجاد کنید. سپس، آن را روی منقل آماده شده بگذارید و اجازه بدهید تا سوسیس هات داگ کاملاً مغزپخت شود. در نهایت، هات داگ آماده شده را همراه با سس و ترکیبات دلخواه خود داخل نان باگت بریزید.

ساندویچ هات داگ بیکن

ساندویچ هات داگ با ژامبون

این هات داگ نوعی ساندویچ هات داگ سرد محسوب می‌شود. برای آماده‌سازی این ساندویچ باید روشی که برای درست کردن ساندویچ هات داگ با ژامبون توضیح دادیم را اجرا کنید، با این تفاوت که به جای ژامبون از بیکن گوشت ۹۰درصد استفاده می‌شود.

طرز تهیه ساندویچ هات داگ خانگی بدون فر

طرز تهیه ساندویچ هات داگ بدون فر با روشی که برای تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر توضیح دادیم، تفاوتی ندارد. شما می‌توانید ترکیبات دلخواه خود را به همین روش درون نان باگت بگذارید تا ساندویچ هات داگ آماده سرو شود.

طرز تهیه ساندویچ هات داگ در توستر

ساندویچ هات داگ در توستر

برای آماده کردن هات داگ می‌توانید از توستر نیز استفاده کنید. دمای توستر را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید. سپس، سوسیس که روی آن شیارهایی ایجاد شده را داخل توستر بگذارید تا خوب برشته شود. در آخر، هات داگ را همراه با ترکیبات دلخواه خود مثل قارچ و پنیر آماده شده به روشی که قبلاً توضیح دادیم، داخل نان باگت بگذارید. به این ترتیب، ساندویچ هات داگ با کمترین میزان روغن آماده می‌شود.

ساندویچ هات داگ با سیب زمینی

برای آماده کردن ساندویچ هات داگ با سیب زمینی، باید ابتدا روی سوسیس هات داگ شیارهای کوچکی ایجاد کرده و آن را سرخ کنید. سپس، آن را همراه با سیب زمینی سرخ کرده، خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده لابه‌لای نان باگت بپیچید. این نوع ساندویچ ساده‌ترین ساندویچ هات داگ به شمار می‌رود و آماده کردن آن به زمان زیادی نیاز ندارد.

ساندویچ هات داگ رژیمی

ساندویچ هات داگ رژیمی

برای تهیه این ساندویچ، باید از سوسیس هات داگ کم‌چرب، نان سبوس‌دار و سس ماست استفاده کنید. سس ماست از ترکیب کردن ماست یونانی با آبلیموی تازه و سبزیجات معطر خشک شده آماده می‌شود.

سوسیس هات داگ را داخل بخارپز یا بدون استفاده از روغن داخل تابه گریل یا فر بپزید. سپس، آن را همراه با خیارشور، گوجه فرنگی و سس ماست داخل نان باگت سبوس‌دار بریزید. در صورت تمایل، می‌توانید به این ترکیبات مقداری آووکادوی له شده نیز اضافه کنید تا ساندویچ خوشمزه‌تر شود.

ساندویچ هات داگ سوخاری

هات داگ سوخاری

هات داگ سوخاری یکی از غذاهای محبوب کودکان است. این غذا را می‌توانید برای جشن‌های تولد یا مهمانی‌های ساده آماده کنید.

مواد لازم هات داگ سوخاری برای ۸ نفر

سوسیس هات داگ

۸ عدد

شیر

۱ لیوان

آرد

۴۰۰ گرم

پودر سوخاری

به اندازه کافی

پنیر چدار ورقه‌ای

۸ عدد

 

طرز تهیه ساندویچ هات داگ سوخاری

آرد را با شیر ترکیب کنید تا مایه یکدستی درست شود. سپس، پنیر ورقه‌ای را دور هات داگ بپیچید و آن را به سیخ چوبی بکشید. حالا هات داگ آماده شده را داخل مایه آماده شده با شیر و آرد فرو ببرید و مایه اضافی آن را بگیرید. پس از آن، هات داگ را در ظرفی حاوی پودر سوخاری فرو ببرید. هات داگ آماده شده را در ظرفی پر از روغن فرو ببرید و صبر کنید تا خوب سرخ شود. در نهایت، روغن اضافی هات داگ را بگیرید و آن را همراه با ترکیبات دلخواه خود در نان باگت بپیچید.

طرز تهیه سس قارچ برای ساندویچ هات داگ

سس قارچ برای ساندویچ هات داگ

سس قارچ یکی از پرطرفدارترین سس‌ها برای ساندویچ هات داگ است. می‌توانید هات داگ را آبپز، سرخ یا کباب کرده و همراه با این سس خوشمزه سرو کنید.

مواد لازم سس قارچ برای ۴ نفر

قارچ

۳۰۰ گرم

پیاز متوسط

۲ عدد

شیر

۱ پیمانه

ماست چکیده

۲ قاشق غذاخوری

خامه با غلظت بالا

۳۰۰ گرم

آبلیموی تازه

به میزان دلخواه

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر

به اندازه کافی

کره

۵۰ تا ۱۰۰ گرم

 

روش طبخ سس قارچ

پیاز رنده شده را همراه با کره تفت دهید. پس از اینکه پیاز سبک و بلوری شد، قارچ خرد شده را همراه با کمی آبلیمو به آن بیفزایید. صبر کنید تا آب قارچ کاملاً تبخیر شود. در این فاصله، ماست و نصف خامه را همراه با شیر، نمک و ادویه‌ها درون مخلوط‌کن بریزید تا به سسی یکدست تبدیل شوند.

وقتی آب قارچ تبخیر شد، سس خامه‌ای را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. در نهایت، مابقی خامه را به سس روی حرارت اضافه کرده و صبر کنید تا سس قارچ با حرارت ملایم غلیظ شود.

کلام آخر

ساندویچ هات داگ مانند سوسیس بندری یکی از محبوب‌ترین فست فودهای این روزهاست. برای آماده‌سازی این ساندویچ می‌توانید از مواد اولیه مختلف مانند، قارچ، پنیر چدار، پنیر پیتزا یا حتی ژامبون استفاده کنید. این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، داخل فر یا توستر آماده کرد. فرقی نمی‌کند که طرفدار کدام یک از انواع این ساندویچ باشید یا کدام روش را برای درست کردن آن ترجیح بدهید؛ به‌هرحال، با استفاده از یکی از رسپی‌هایی که در این مطلب توضیح دادیم، می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های دنیا را آماده کنید.

سؤالات متداول

کالری ساندویچ هات داگ چقدر است؟

یک ساندویچ هات داگ ساده با نان باگت معمولی تقریباً ۳۰۰ کالری دارد.

ساندویچ هات داگ چند گرم است؟

حدود ۱۰۰ گرم.

ترکیبات ساندویچ هات داگ چیست؟

برای درست کردن این ساندویچ از ترکیبات مختلفی استفاده می‌کنند اما سوسیس هات داگ و نان باگت در همه آنها مشترک است.

خاستگاه ساندویچ هات داگ کجاست؟

شهر فرانکفورت در آلمان.