اگر اهل امتحان کردن غذاهای بینالمللی و جدید باشید، حتماً تابهحال، پنینی مرغ میل کردهاید. این غذای خوشمزه ایتالیایی یکی از جذابترین انواع ساندویچ برای ناهار یا شام است که میتوانید در خانه نیز آن را آماده کنید. در این مطلب از بلاگ مامانپز، طرز تهیه انواع پنینی مرغ و رازهای خوشمزگی آن را میخوانید.
پنینی مرغ و اسفناج

دستور پنینی مرغ و اسفناج یکی از محبوبترین روشهای درست کردن پنینی مرغ است. این مدل پنینی برای افرادی که به فکر تهیه یک ساندویچ خانگی خوشمزه و مقوی برای روزهای شلوغ کاری هستند، بهترین گزینه خواهد بود.
مواد لازم پنینی مرغ و اسفناج برای ۲ نفر
|
سینه مرغ |
نصف ۱ عدد |
|
اسفناج تازه |
۱ دسته کوچک |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
پنیر خامهای |
۲ قاشق غذاخوری |
|
سس مایونز |
۱ قاشق غذاخوری |
|
سس گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذاخوری |
|
سس خردل |
۱ قاشق غذاخوری |
|
نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و پودر سیر |
به میزان کافی |
|
نان باگت کوچک |
۲ تا ۳ عدد |
مرحله اول از طرز تهیه پنینی مرغ و اسفناج
برای درست کردن این ساندویچ گریل شده، باید ابتدا پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید. وقتی پیاز سبک و بلوری شد، گوشت مرغ نواری خرد شده را همراه با نمک و ادویهها به آن بیفزایید. اجازه بدهید تا گوشت مرغ مغزپخت و سرخ شود. در این فاصله، اسفناج را خرد کنید و جداگانه تفت دهید.
مرحله دوم از طرز تهیه پنینی مرغ با پنیر خامهای
پس از پخته شدن گوشت مرغ و اسفناج، آنها را روی پیشخوان آشپزخانه بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس، آنها را همراه با پنیر و سسها داخل کاسهای بزرگ بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را داخل نان باگت کوچک بریزید. پس از آن، نان باگت را درون دستگاه ساندویچساز بگذارید تا ساندویچ پنینی گریل و آماده سرو شود.
پنینی مرغ و بادمجان

پنینی مرغ و بادمجان معمولاً با مرغ گریل شده آماده میشود. برای طبخ این غذای ایتالیایی باید مراحلی که در ادامه میخوانید را طی کنید.
مواد لازم پنینی مرغ و بادمجان برای ۴ نفر
|
سینه مرغ کامل |
۱ عدد |
|
بادمجان متوسط |
۱ عدد |
|
کاهو |
به میزان دلخواه |
|
گوجه فرنگی متوسط |
۱ عدد |
|
پنیر موزارلا |
به میزان دلخواه |
|
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
|
سیر |
۱ حبه |
|
نان باگت کوچک |
۴ عدد |
|
نمک و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان
ابتدا پوست بادمجان را جدا کنید و آن را به صورت حلقهای برش بزنید. پس از گرفتن تلخی بادمجان، آن را با روغن اندک سرخ یا گریل کنید. مرغ هم باید به صورت نواری برش زده و با سیر له شده، نمک و فلفل مزهدار و پس از آن، گریل شود.
در مرحله بعدی، بادمجان و مرغ گریل شده را همراه با کاهو، گوجه فرنگی حلقهای خرد شده و پنیر موزارلا درون نان باگت قرار دهید. ساندویچ آماده شده را داخل دستگاه ساندویچساز بگذارید تا دو طرف آن کاملاً گریل شود. این ساندویچ را میتوانید با سس دلخواه خود سرو کنید.
پنینی مرغ و پستو

پنینی مرغ پستو یکی از محبوبترین انواع پنینی است. این ساندویچ گریل ایتالیایی روش پختی بسیار ساده دارد و در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده میشود.
مواد لازم پنینی مرغ و پستو برای ۴ نفر
|
سینه مرغ کامل |
۱ عدد |
|
قارچ متوسط |
۱۰ عدد |
|
فلفل دلمهای در چند رنگ خرد شده |
نصف لیوان |
|
نان باگت |
۲ تا ۳ عدد |
|
سس خردل و سس ورچستر |
هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
|
پنیر موزارلا |
به میزان دلخواه |
|
روغن زیتون |
نصف پیمانه |
|
نمک و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
|
ریحان ساطوری شده |
۲ پیمانه |
|
سیر |
۲ تا ۳ حبه |
|
پنیر پارمزان |
نصف پیمانه |
|
مغز گردوی خرد شده |
یکسوم پیمانه |
|
آبلیموی تازه |
۲ قاشق غذاخوری |
مرحله اول از طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو
برای درست کردن این مدل پنینی، بهتر است که ابتدا سس مخصوص آن را آماده کنید و داخل یخچال بگذارید. ریحان، سیر، آبلیمو، پنیر پارمزان، روغن زیتون و مغز گردو را همراه با اندکی نمک و فلفل داخل مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سسی نسبتاً غلیظ درست شود. حالا این سس را به یخچال منتقل کنید و سراغ مراحل بعدی از طرز تهیه پنینی مرغ بروید.
مرحله دوم از طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی با سس پستو
سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با روغن زیتون، سس خردل، سس ورچستر، نمک و فلفل خوب مزهدار کنید. اجازه بدهید تا مرغ برای یک ساعت داخل یخچال بماند. سپس، آن را سرخ یا گریل کنید. قارچ و فلفل دلمهای را هم جداگانه تفت دهید.
در نهایت، نانهای باگت را به سس پستو آغشته کنید و مرغ، فلفل دلمهای و قارچ آماده شده را همراه با پنیر موزارلا داخل آنها بریزید. ساندویچهای آماده شده را درون دستگاه ساندویچساز بگذارید تا گریل و آماده سرو شوند.
طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی

در صورتی که طعم غذاهایی که با مرغ و سیب زمینی آماده میشوند را میپسندید، پیشنهاد میدهیم که پنینی مرغ و سیب زمینی را هم امتحان کنید. این مدل پنینی ترکیبات نسبتاً سادهای دارد.
مواد لازم پنینی مرغ و سیب زمینی برای ۴ نفر
|
سینه مرغ کامل |
۱ عدد |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
سیب زمینی متوسط |
۱ عدد |
|
رب گوجه فرنگی |
یکدوم قاشق غذاخوری |
|
پنیر موزارلا |
به میزان دلخواه |
|
نان باگت |
۴ عدد |
|
زعفران دمکرده |
به میزان دلخواه |
|
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
دستورپخت پنینی مرغ و سیب زمینی
پیاز نگینی خرد شده را به اندازهای تفت دهید که سبک و بلوری شود. سپس، مرغ مکعبی خرد شده را همراه با زعفران، نمک و ادویهها به آن بیفزایید. اجازه بدهید تا مرغ خوب بپزد و سرخ شود. در این فاصله، سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید. پس از مغزپخت شدن گوشت مرغ، سیب زمینی را به آن اضافه کنید. یکی دو دقیقه سیب زمینی را همراه با سایر ترکیبات تفت دهید. سپس، رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. پس از یکی دو دقیقه تفت دادن رب، تابه را از روی گاز بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید.
در نهایت، ترکیبات درست شده را داخل نان باگت بریزید. ساندویچهای آماده شده را داخل دستگاه ساندویچساز بگذارید تا گریل و آماده سرو شوند.
پنینی مرغ آلفردو

چیکن آلفردو غذایی خوشمزه است که میتواند به یک ساندویچ پنینی جذاب تبدیل شود. برای درست کردن این ساندویچ باید مراحلی که در ادامه میخوانید را طی کنید.
مواد لازم پنینی چیکن آلفردو دونفره
|
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده |
نصف ۱ عدد |
|
خامه |
۴ قاشق غذاخوری |
|
جعفری ساطوری شده |
به میزان دلخواه |
|
پنیر موزارلا |
به میزان دلخواه |
|
سیر |
۲ حبه |
|
کره به دمای محیط رسیده |
۵۰ گرم |
|
قارچ خرد شده |
۱ پیمانه |
|
نمک و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
|
نان باگت |
۲ تا ۳ عدد |
طرز تهیه پنینی مرغ آلفردو
مرغ ریش ریش شده و قارچ خرد شده را جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید. سپس، سیر را همراه با کره تفت دهید. وقتی عطر سیر در فضای آشپزخانه پیچید، خامه و پنیر را به آن اضافه کنید. پس از اینکه پنیر آب شد، تابه را از روی گاز بردارید و محتویات آن را با قارچ و مرغ تفت داده شده ترکیب کنید.
در آخر، ترکیبات درست شده را داخل نان باگت بگذارید. ساندویچهای آماده شده به این روش باید داخل دستگاه ساندویچساز گریل شوند تا پنینی مرغ با سس قارچ و آلفردو آماده سرو شود.
پنینی مرغ دودی

پنینی مرغ دودی هم طرفداران خاص خود را دارد. این مدل پنینی در عرض یکی دو ساعت آماده میشود و دستورپختی نسبتاً ساده دارد. بنابراین، اگر به فکر تهیه یک غذای آسان برای ناهار هستید، پنینی مرغ دودی نیز میتواند گزینه متفاوت و جذابی برای شما باشد.
مواد لازم پنینی مرغ دودی دونفره
|
سینه مرغ گریل یا کبابی |
۱۰۰ گرم |
|
سس فلفل |
۱ قاشق غذاخوری |
|
آووکادوی خرد شده |
یکسوم پیمانه |
|
گوجه فرنگی حلقهای خرد شده |
به میزان دلخواه |
|
پنیر چدار و پنیر موزارلا رنده شده |
هر کدام ۲ قاشق غذاخوری |
|
سس مایونز |
۱ قاشق غذاخوری |
|
نان باگت |
۲ تا ۳ عدد |
طرز تهیه پنینی مرغ دودی
نان باگت را به سس قرمز و مایونز آغشته کنید. سپس، مرغ گریل شده، آووکادو، گوجه فرنگی و پنیرها را داخل آن قرار دهید. ساندویچ آماده شده را داخل دستگاه ساندویچساز بگذارید تا دو طرف آن گریل شود. به این ترتیب، پنینی استیک مرغ دودی آماده سرو خواهد شد.
پنینی مرغ و سبزیجات

پنینی مرغ را میتوانید با انواع سبزیجات دلخواه خود آماده کنید. برای درست کردن پنینی سبزیجات و مرغ معمولاً از هویج، سیب زمینی و فلفل دلمهای خرد و تفت داده شده در کنار ذرت آبپز و مرغ استفاده میکنند. پنیری که برای درست کردن این مدل پنینی به کار میرود هم معمولاً پنیر چدار است اما اگر به فکر تهیه یک ساندویچ پنیری خوشمزه هستید، میتوانید به آن مقداری پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا نیز اضافه کنید.
این ساندویچ به همان ترتیبی که در طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی توضیح دادیم، آماده میشود و معمولاً برای درست کردن آن از رب یا سس گوجه فرنگی استفاده میکنند.
پنینی مرغ و قارچ رژیمی

پنینی مرغ و قارچ نوعی پنینی فیله مرغ است؛ به این معنا که برای درست کردن آن اغلب از فیله مرغ استفاده میکنند. همچنین، بهتر است که به جای نان باگت از نان لواش استفاده کنید.
مواد لازم پنینی مرغ و قارچ رژیمی برای ۲ نفر
|
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده |
نصف ۱ عدد |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
قارچ خرد شده |
نصف پیمانه |
|
نان لواش |
۲ عدد |
|
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین |
به میزان کافی |
طرز تهیه پنینی مرغ رژیمی
پیاز نگینی خرد شده را با روغن بسیار اندک تفت دهید. سپس، گوشت مرغ ریش ریش شده را همراه با نمک و ادویهها به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه قارچ را به تابه بیفزایید و صبر کنید تا آب قارچ کاملاً تبخیر شود.
در مرحله بعدی، نان لواش را به شکل مستطیل برش بزنید و ترکیبات درست شده را به آن اضافه کنید. حالا نان را به صورت مستطیلی ببندید و داخل دستگاه ساندویچساز بگذارید تا پنینی آماده سرو شود.
طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچساز
معمولاً برای درست کردن پنینی مرغ از دستگاه ساندویچساز استفاده میکنند اما اگر این دستگاه را در خانه ندارید، میتوانید این ساندویچ خوشمزه را با استفاده از تابه گریل یا معمولی نیز درست کنید. برای این کار، ابتدا ساندویچ پنینی را به روش دلخواه خود (یکی از روشهایی که توضیح داده شد)، آماده کنید. پس از آن، ساندویچ را لابهلای کاغذ روغنی یا ورقه آلومینیومی بپیچید و داخل تابه گریل بگذارید. در نهایت، روی تابه یک جسم یا ظرف سنگین بگذارید تا ساندویچ فشرده و گریل شود.
در صورتی که تابه گریل ندارید، میتوانید ساندویچ پیچیده شده لابهلای کاغذ روغنی یا ورقه نازک آلومینیومی را داخل تابه معمولی بگذارید و جسم یا ظرف سنگین را به طور مستقیم روی ساندویچ قرار دهید.
پنینی مرغ با نان لواش
پنینی مرغ به طور معمول با نان باگت روگن (چاودار) درست میشود. بااینحال، در صورتی که این نان را در خانه ندارید، میتوانید نان لواش را به همان ترتیبی که در طرز تهیه پنینی مرغ رژیمی توضیح دادیم برش بزنید و از آن به جای نان باگت استفاده کنید.
پنینی مرغ با نان چاباتا

نان چاباتا نوعی نان ایتالیایی با بافتی سبک و نرم است. از این نان معمولاً برای تهیه چاباتای مرغ استفاده میکنند. بااینحال، نان چاباتا میتواند جایگزین نان باگت پنینی نیز شود. طرز تهیه پنینی مرغ با نان چاباتا با روش درست کردن این ساندویچ خانگی با نان باگت هیچ تفاوتی ندارد.
کلام آخر
پنینی مرغ یک ساندویچ گریل ایتالیایی است که این روزها در ایران طرفداران بسیار پیدا کرده است. این ساندویچ ایتالیایی را میتوانید در خانه و طبق یکی از روشهایی که در این مطلب توضیح داده شد، آماده کنید. به این ترتیب، در روزهای پرمشغله، یک غذای جذاب و خوشمزه خواهید داشت.
سؤالات متداول
کالری پنینی مرغ چقدر است؟
کالری این غذا به ترکیبات آن بستگی دارد اما یک پنینی مرغ با ترکیباتی همچون سینه مرغ و قارچ حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری دارد.

