ساندویچ چاپاتا مرغ یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های خانگی است که این روزها طرفداران بیشتری پیدا کرده است. در این مطلب از مامان‌پز، طرز تهیه ساندویچ چاباتا و تمام نکاتی که باید برای خوشمزه‌تر شدن آن به کار ببرید را می‌خوانید.

طرز تهیه چاباتا مرغ

طرز تهیه چاباتا مرغ

ساندویچ مرغ چاپاتای معمولاً ترکیباتی نظیر مرغ گریل شده، نان چاپاتا، مغز گردو و رب انار دارد. این غذا از نظر ظاهری به فاهیتا مرغ شباهت دارد اما ترکیبات و طرز تهیه آن کمی متفاوت است.

مواد لازم ساندویچ چاباتا مرغ برای ۴ نفر

سینه مرغ کامل

۲ عدد

پیاز بزرگ

۱ عدد

زیتون بدون هسته

۱ لیوان

قارچ

۴۰۰ گرم

مغز گردو خرد شده

۱ فنجان

رب انار

۱ فنجان

نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه

به اندازه کافی

در مامانپز ثبتنام کن

طرز تهیه ساندویچ چاباتای مرغ

پیاز خلالی خرد شده را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود. سپس، سینه مرغ خرد شده را همراه با نمک و ادویه‌ها به آن اضافه کنید. وقتی گوشت مرغ پخته و سرخ شد، قارچ خرد شده که جداگانه تفت داده‌اید را به آن بیفزایید. اجازه بدهید تا مرغ کمی با قارچ تفت بخورد. سپس، مغز گردو و زیتون که کمی خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه، رب انار را داخل تابه بریزید و ترکیبات چاپاتا مرغ را با یکدیگر کاملاً تفت دهید.

در نهایت، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید تا ترکیبات چاپاتا کمی خنک شوند. سپس، آنها را داخل نان چاپاتا بریزید تا ساندویچ چاپاتا مرغ آماده سرو شود.

طرز تهیه ساندویچ چاباتای مرغ پستو

ساندویچ چاباتای مرغ پستو

یکی دیگر از روش‌های درست کردن ساندویچ چاپاتای مرغ، استفاده از سس خوشمزه‌ای به نام سس پستو است. در ادامه، با طرز تهیه ساندویچ چاپاتا مرغ با سس پستو آشنا می‌شوید.

مواد لازم چاپاتای مرغ پستو دونفره

سینه مرغ کامل

۱ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

قارچ

۲۰۰ گرم

مغز گردو خرد شده

نصف فنجان

نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه

به اندازه کافی

ریحان ساطوری شده

۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان

۱ قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه

۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون

به اندازه کافی

 

روش تهیه ساندویچ چاپاتا مرغ پستو

برای درست کردن ساندویچ چاپاتا مرغ باید ابتدا پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. سپس، مرغ خرد شده را همراه با نمک و ادویه‌ها به آن اضافه کنید. وقتی گوشت مرغ مغزپخت شد، قارچ که قبلاً تفت داده‌اید را به آن بیفزایید. پس از چند دقیقه، شعله گاز را خاموش کنید و ترکیبات ساندویچ را کنار بگذارید.

سس پستو سس مخصوص این ساندویچ است. برای درست کردن آن باید ریحان تازه، آبلیمو، مغز گرو، پنیر پارمزان و نمک را درون مخلوط‌کن بریزید تا سس یکدستی آماده شود. سپس، به آن مقداری روغن زیتون اضافه کنید تا بافت سس لطیف‌تر شود.

در نهایت، سس پستو را روی نان چاپاتا بریزید و مرغ و قارچ آماده شده را به آن اضافه کنید تا خوشمزه‌ترین ساندویچ برای ناهار یا شام آماده شود.

کلام آخر

نان چاپاتا یک نان ایتالیایی است که بافتی سبک و حباب‌دار دارد. این نان برای درست کردن ساندویچی خوشمزه به نام ساندویچ چاپاتا مرغ به کار می‌رود. برای درست کردن این ساندویچ معمولاً از گوشت سینه مرغ، مغز گردو، رب انار و زیتون استفاده می‌کنند. البته، می‌توانید این ساندویچ را با سس پستو نیز آماده کنید. به این ترتیب، یک ساندویچ خوشمزه و مقوی برای ناهار روزهای کاری خواهید داشت.