لئوناردو داوینچی معتقد بود که سادگی نهایت پیچیدگی است. در این جهان هیچ چیز به اندازه پاستا آلفردو مصداق این گفته داوینچی نیست. غذایی که در نهایت سادگی طعمی شگفتانگیز و پیچیده دارد. برای درست کردن این پاستای معروف نیازی به مواد اولیه آنچنانی ندارید و دستور پخت آن هم بسیار ساده است.
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه

پاستا پنه یکی از محبوبترین انواع پاستا در سراسر جهان است و آن را همیشه در منوی بهترین رستورانها در کنار غذاهایی مانند پاستا گوشت و حتی رامن ژاپنیها میبینید. این غذای خوشمزه ایتالیایی روش پخت بسیار سادهای دارد. برای شروع طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای ۴ نفر باید ابتدا مواد لازم آن را به ترتیبی که در ادامه میخوانید، آماده کنید. پس از آن، نوبت به طرز تهیه پاستا آلفردو به روش رستورانی میرسد.
مواد لازم پاستا آلفردو برای ۴ نفر
| پاستا پنه | ۵۰۰ گرم |
| خامه | ۴۵۰ گرم |
| پنیر پارمسان | ۱ و ۲/۱ پیمانه |
| قارچ | ۴۰۰ گرم |
| فیله یا سینه مرغ مکعبی خرد شده | ۶۰۰ گرم |
| شیر | ۱ و ۲/۱ پیمانه |
| سیر | به میزان دلخواه |
| پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
| کره | ۵۰ گرم |
| روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
| جعفری ساطوری شده | به دلخواه |
| عصاره مرغ | ۲ پیمانه |
مرحله اول از طرز تهيه پاستا پنه با مرغ و قارچ
قبل از هر کاری اول درون قابلمهای بزرگ آب بریزید و اجازه بدهید تا به نقطه جوش برسد. بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، مقداری نمک به آن اضافه کنید. حالا پاستا را درون قابلمه بریزید و به آن ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا نرم شود. در نهایت، پاستای نرم شده را آبکشی کنید و کناری بگذارید تا سس آلفردو آماده شود.
مرحله دوم: تهیه سس آلفردو
برای اینکه بوی نامطبوع مرغ گرفته شود، باید ابتدا آن را در ظرفی مزهدار کنید. برای این کار فیله یا سینه مرغ را در ظرفی به همراه پیاز خرد شده، آبلیمو و فلفل کنار بگذارید. بعد از مدتی، میتوانید مرغ را از ظرف خارج و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. سپس، مرغ را با کمی روغن به اندازهای که مغزپخت شود تفت بدهید.
در مرحله بعد از طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر، قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و داخل تابهای جداگانه با حرارت ملایم و یک قاشق چایخوری روغن تفت بدهید تا آب آن گرفته شود.
حالا سیر را با رنده ریز رنده کنید و در تابهای بزرگ به همراه کمی روغن زیتون و کره تفت بدهید. توجه داشته باشید که سیر نباید برشته شود. بعد از اینکه سیر کمی نرم شد، به آن ادویهجات، عصاره مرغ و جعفری را اضافه کنید. اجازه بدهید تا محتویات تابه کمی با یکدیگر مخلوط شوند و بپزند.
سپس، خامه را به مواد قبلی اضافه کنید و آن را هم بزنید تا آب شود. در مرحله بعد، باید پنیر پارمسان و شیر را اضافه کنید. وقتی مواد کمی غلیظ شدند، نوبت به اضافه کردن مرغ و قارچ میرسد.
مرحله نهایی: تهیه پاستا آلفردو
زمانی که سس آلفردو کمی غلیظ شد، طعم آن را امتحان کنید. اگر لازم بود به آن ادویهجات یا نمک بیشتری اضافه کنید. وقتی سس آلفردو به طعم دلخواهتان رسید، پاستای آبکشی شده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا سس با پاستا کاملا مخلوط شود. پاستا آلفردوی جذاب شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

معمولاً در دستور پخت پاستا با سس آلفردو از پنیر پارمزان به عنوان یک ماده اصلی استفاده میشود اما شما میتوانید این غذا را با پنیر پیتزا هم درست کنید. طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با پنیر پیتزا با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو تفاوت چندانی ندارد، فقط باید جای پنیر پارمزان را با پنیر پیتزا عوض کنید. مواد اولیه و طرز تهیه پاستا پنه با پنیر پیتزا به ترتیبی است که در ادامه میخوانید.
مواد لازم پاستا چیکن آلفردو دو نفره
| پاستا | ۱۵۰ گرم |
| خامه | ۱۰۰ گرم |
| پنیر پیتزا | ۲/۱ پیمانه |
| قارچ | ۲۰۰ گرم |
| فیله یا سینه مرغ مکعبی خرد شده | ۳۰۰ گرم |
| شیر | ۲/۱ پیمانه |
| سیر | به میزان دلخواه |
| پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
دستور پخت پاستا آلفردو با پنیر پیتزا
سیر رنده شده را با کره تفت دهید. وقتی عطر سیر در فضای آشپزخانه پیچید، نمک و ادویهها و مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از اینکه گوشت مرغ پخته شد، قارچ خرد شده را داخل تابه بریزید. حالا صبر کنید تا آب قارچ کاملاً تبخیر شود. سپس، به آن شیر و خامه را بیفزایید. پس از اینکه سس آلفردو به غلظت لازم رسید، پاستای نرم و آبکشی شده را به آن اضافه کنید. بعد از ترکیب شدن سس و پاستا با یکدیگر نیز پنیر پیتزا را به آن بیفزایید. صبر کنید تا پنیر پیتزا آب شود. پس از آن، پاستا آلفردو را سرو کنید.
پاستا پنه بدون خامه

پاستا آلفردو را میتوانید بدون خامه هم بپزید. برای این کار باید پاستا را به همان روشی که در طرز تهیه پنه آلفردو توضیح دادیم آماده کنید اما در مرحله دوم، مقداری از قارچ خرد و تفت داده شده را همراه با شیر درون مخلوطکن بریزید و بعد از آن به سایر مواد اضافه کنید. به این ترتیب، سس پاستای شما غلیظ میشود و نیازی به خامه نخواهید داشت.
پاستا پنه بدون مرغ
شاید هوس پاستا آلفردو کردهاید اما متوجه شدهاید که در خانه مرغ ندارید. در این صورت، اصلاً نگران نباشید. شما هنوز هم میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید. فقط کافیست مراحل طرز تهیه پاستا آلفردو خانگی را پیش ببرید اما گوشت مرغ را به آن اضافه نکنید. به همین سادگی یک پاستای گیاهی بدون مرغ خواهید داشت.
پاستا پنه آلفردو بدون شیر
پخت پاستا پنه با سس آلفردو بدون شیر هم یکی از روشهای رایج برای طبخ این غذا است. اگر میخواهید پاستا پنه با سس آلفردو را بدون شیر بپزید، باید مرحله دوم از طبخ این غذا یعنی تهیه سس آن را به روشی متفاوت انجام دهید. کره را همراه با خامه تفت دهید و صبر کنید تا به نقطه جوش برسد. پس از آن بلافاصله شعله گاز را کم کنید و سیر رنده شده و قارچ را به آن بیفزایید. حالا این سس را به مرغی که در تابهای جداگانه همراه با کره تفت دادهاید، اضافه کنید تا سس آلفردوی بدون شیر آماده شود.
پاستا پنه آلفردو تنوری
پاستا آلفردو را میتوانید در فر و به صورت تنوری هم نوش جان کنید. برای این کار باید ابتدا پاستا آلفردو را به یکی از روشهایی که توضیح دادیم آماده کنید. سپس، نیمی از آن را درون قالب بریزید و روی آن پنیر موزارلا بپاشید. باقیمانده پاستا را هم در مرحله بعدی اضافه کنید و روی آن پنیر موزارلا و پارمزان بپاشید. حالا قالب را در فر با حالت گریل بگذارید تا پنیرها ذوب و برشته شوند.
پاستا پنه آلفردو رژیمی
روش پخت پاستا پنه آلفردو رژیمی به همان ترتیبی است که در دستور پخت پاستا با سس آلفردوی رستورانی توضیح دادیم اما به جای کره از روغن زیتون استفاده میشود. خامه هم باید از این دستور پخت حذف کنید و به جای آن شیر کمچرب به کار ببرید.
نکات طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

- برای طبخ سس پنه آلفردو باید آن را مدام هم بزنید تا به غلظت لازم برسد.
- پاستا را به اندازهای در آب جوش نگه دارید که فقط کمی نرم شود.
- اگر سس آلفردو بیش از حد غلیظ شد به آن شیر اضافه کنید.
- برای پخت آلفردو میتوانید از سبزیجات دلخواه خود نیز استفاده کنید.
- پنیر گودا یا موزارلا هم میتواند جایگزین پنیر پارمسان شود.
کلام آخر
با اینکه بسیاری از افراد دوست دارند پاستا با سس آلفردو را خودشان آماده کنند اما همه فرصت این کار را ندارند. ممکن است در محل کار نشسته باشید و هوس کنید این پاستا را بچشید. بههرحال، در یک روز خستهکننده و تکراری اداری، هیچ چیزی به اندازه یک غذای هیجانانگیز نمیچسبد. در این شرایط، میتوانید به سایت تهیه غذای مامانپز سری بزنید و سفارش آنلاین غذا را امتحان کنید.
در مامانپز، پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار مامان فلور است. این غذای مامان فلور طعمی واقعا خانگی دارد و کارمندان خسته و بیحوصله را سر ذوق میآورد. بیشتر کسانی که طعم این پاستا را چشیدهاند، از طعم ان راضی بودهاند. همین موضوع هم باعث شده که این غذای ایتالیایی مامانپزی امتیاز بالایی بگیرد. پس شما هم اگر هوس یک پاستای خوشمزه کردهاید اما برای پخت آن فرصت کافی ندارید، همین حالا سراغ سفارش آنلاین غذای شرکتی مامانپز بروید و خودتان را به یک ناهار یا شام لذتبخش دعوت کنید.
سؤالات رایج
مقدار پاستا پنه برای هر نفر چقدر است؟
حدود ۴۳ گرم.
تفاوت پاستا پنه و بیف آلفردو چیست؟
برای طبخ بیف آلفردو از گوشت تکهای استفاده میکنند اما پاستا پنه با سس آلفردو از گوشت مرغ درست میشود.
نحوه گرم كردن پاستا الفردو چگونه است؟
برای این کار باید به پاستا کمی آب گرم یا شیر اضافه کنید تا سس آن دوباره به شکل اولیه در بیاید.
طرز تهیه سس آلفردو چگونه است؟
سیر رنده شده را همراه با کره تفت دهید و به آن خامه، شیر و پنیر پارمسان بیفزایید. پس از غلیظ شدن سس میتوانید آن را به ترکیب مرغ تفت داده شده و قارچ اضافه کنید.

