برگزاری مهمانی‌های خانوادگی و دوستانه از رسوم قدیمی ما ایرانی‌هاست. اگر ما میزبان این برنامه‌ها باشیم، برایمان مهم است که همه چیز به بهترین نحو انجام شود و در کنار بقیه به ما هم خوش بگذرد. یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های ما در هر مهمانی نحوه پذیرایی از مهمانان عزیزمان است؛ این‌که که چه غذایی سرو کنیم، به چه اندازه سرو کنیم، چه زمانی سرو کنیم، و مسائلی از این دست. برای انتخاب غذای مهمانی گزینه‌های متعددی در بین انواع پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، چاشنی، و نوشیدنی وجود دارد . همیشه سرو کردن غذاهای جدید در مهمانی‌ها از جذابیت بالایی برخوردار است. همچنین این‌که بهتر است از غذاهای ناسالم و تکراری رستوران‌ها هم استفاده نکنیم. با وجود رسمی بودن و خوشمزه بودن غذاهای سنتی ایرانی، تنوع در سفره‌هایمان می‌تواند تجربه‌ای جدید و جالب برای ما و مهمانانمان باشد.

غذاهای جدید برای مهمانی

۱. گراتن بادمجان و سیب زمینی

گراتن بادمجان و سیب زمینی

برای عاشقان پنیر پیتزا، این غذا تداعی‌کننده بهشت است. تهیه این غذای جدید برای مهمانی بسیار ساده و نتیجه یک گراتن بسیار خوشمزه خواهد بود.

بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید. برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از ۱۵ دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید. در ظرفی دیگر، پیازهای نگینی شده را سرخ کرده و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، و رب را به گوشت اضافه کرده، به خوبی هم بزنید و تفت دهید تا پخته شود.

در یک ظرف جدید سس سفید را برای لایه‌های میانی گراتن تهیه کنید. کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید. مرتبا آرد را هم بزنید تا نسوزد. سپس شیر و مقداری نمک و فلفل را به محتویات ظرف اضافه کنید و با حرارت شعله خیلی کم هم بزنید تا مواد به خوبی و به صورت یکدست ترکیب شوند.

از یک ظرف پیرکس برای مرحله آخر پختن گراتن استفاده کنید. داخل ظرف یک لایه بادمجان، یک لایه سس، یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه سیب زمینی، یک لایه گوشت، و یک لایه پنیر پیتزا بچینید و به همین ظرف را تا بالا پر کنید. در آخر روی تمام مواد ظرف را با سس و پنیر بپوشانید. فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت حدود ۳۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا مواد به خوبی پخته و پنیر پیتزا آب شود.

در مامانپز ثبتنام کن

۲. انواع بورک

انواع بورک هم می‌تواند به عنوان غذای جدید مجلسی برای مهمانی سرو شود. این غذای ترکیه‌ای به سمبوسه شباهت دارد. برای تهیه این غذا باید بسته به نوع بورک محتویات آن را آماده کنید و لابه‌لای خمیر یوفکا بپیچید. بعد آن را درون فر بپزید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید بورک گوشت و قارچ آماده کنید، باید گوشت چرخ‌کرده را همراه با پیاز، قارچ و رب گوجه‌فرنگی تفت دهید. سپس، آن را همراه با پنیر پیتزا لابه‌لای خمیر یوفکا بپیچید.

۳. سوفله پنیری

سوفله پنیری

سوفله یکی از انواع غذاهای محلی فرانسوی است که در ایران جزو غذاهای جدید برای مهمانی محسوب می‌شود. این غذای مجلسی خوشمزه با آرد ذرت، کره، تخم‌مرغ، شیر، پنیر پیتزا و پارمزان، سبزیجات خشک، نمک و فلفل درست می‌شود.

برای درست کردن سوفله پنیری باید آرد ذرت را روی حرارت با کره تفت دهید و به آن شیر را اضافه کنید. سپس، زرده تخم‌مرغ را به آن بیفزایید. مقداری از آرد ذرت را هم با پنیر پیتزا، نمک و فلفل روی حرارت با یکدیگر ترکیب کنید. بعد از اینکه با هم کاملا ترکیب شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و به آن سبزیجات خشک و فلفل را اضافه کنید.

سفیده تخم‌مرغ هم باید در ظرفی آن‌قدر هم‌ زده شود تا از ظرف جدا نشود. حالا همه مواد را با سفیده تخم‌مرغ ترکیب کنید و آنها را درون ظرف مخصوص سوفله که چرب شده بریزید. روی آنها هم پنیر پارمزان بپاشید. دقت کنید که یک‌سوم ظرف خالی باشد. سوفله در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه آماده می‌شود.

۴. پیده

پیده

این پیتزای ترکی هم چند سالی است که در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری پیدا کرده و می‌توان آن را جزو غذاهای جدید به شمار آورد. برای درست کردن خمیر پیده باید خمیرمایه و شکر را با هم ترکیب کنید و چند دقیقه صبر کنید. سپس، کم‌کم به آن روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید تا به حالت خمیری یکدست در بیایند. خمیر را ورز و استراحت دهید. پس از آن، خمیر را به چند تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه را به شکل بیضی باز کنید.

حالا گوشت چرخ‌کرده یا مرغ، پیاز، فلفل دلمه‌ای و ذرت را با هم تفت دهید و به آنها جعفری ساطوری شده اضافه کنید. این مواد را وسط خمیرها با ضخامت دو سانتی‌متری بریزید و روی آنها پنیر پیتزا بپاشید. حالا لبه‌های خمیر را کمی به سمت داخل برگردانید و روی آن ترکیبی از زرده تخم‌مرغ و شیر بمالید. پیده‌ها را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

۵. کرپ گوشت

اگر به غذاهای جدید و خوشمزه برای مهمانی فکر می‌کنید، باید یک غذای فرانسوی دیگر را به شما معرفی کنیم. کرپ‌ها معمولا به عنوان دسر یا میان‌وعده با طعمی شیرین درست می‌شوند اما طعم کرپ گوشت و قارچ کمی متفاوت است. برای درست کردن این غذای جذاب و جدید باید تخم‌مرغ، شیر، آرد، نمک، آب و روغن را یکی یکی به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود. سپس، اجازه بدهید تا مایه کرپ برای نیم ساعت استراحت کند و در این فاصله سراغ مواد میانی آن بروید.

پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید و بعد از سبک و شیشه‌ای شدن، به آن گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. پس از تغییر رنگ گوشت هم نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. در ادامه، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به ظرف بیفزایید و صبر کنید تا این مواد هم نرم شوند. در آخر، مقداری رب گوجه‌فرنگی روی آنها بریزید و اجازه بدهید تا رنگ رب باز شود. حالا حرارت را خاموش کنید.

مقداری از مایه کرپ را درون تابه چرب و داغ شده بریزید. دو طرف کرپ که سرخ شد، اجازه بدهید تا کاملا سرد شود. سپس، مایه گوشتی و مقداری پنیر پیتزا در مرکز آن بگذارید و آن را مثل سمبوسه ببندید. کرپ‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۱۰ دقیقه گریل کنید.

۶. تاکو گوشت مکزیکی با نان ترتیلا

تاکو گوشت مکزیکی با نان ترتیلا

شاید تاکو برای مکزیکی‌ها غذایی سنتی محسوب شود اما این غذا در ایران برای چند سال است که خورده می‌شود. بنابراین، باید آن را در میز شام یا ناهار ایرانی یکی از انواع غذاهای جدید دانست. برای درست کردن تاکو از خمیرهای خاص یا نان ترتیلا استفاده می‌کنند. این نان‌ها را باید به صورت U شکل، باز و چرب کنید و درون فر بگذارید تا برای ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد کمی ترد شوند.

حالا پیاز و گوشت چرخ‌کرده را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید و به آن گوجه‌فرنگی اضافه کنید. بعد از سرد شدن این مواد آنها را درون نان‌های آماده شده بریزید تا تاکو آماده شود.

۷. کورن داگ

کورن داگ یک غذای جدید برای شام است که می‌توانید آن را در مهمانی‌های تولد یا دورهمی‌ها سرو کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه باید آرد ذرت، تخم‌مرغ، آرد سفید، شیر، نمک، فلفل و پودر آویشن را با یکدیگر ترکیب کنید. سوسیس‌هایی که به اندازه دل‌خواه برش زده‌اید را داخل این مایه غلیظ فرو ببرید و برای نیم ساعت درون فریزر بگذارید.

در نهایت، سوسیس‌ها را دوباره به مایه آماده شده آغشته کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. این سوسیس‌ها باید در روغن فراوان سرخ شوند تا بتوانید آنها را به عنوان یک غذای جدید و خوشمزه سرو کنید.

۸. سالاد کینوا و مرکبات

سالاد کینوا و مرکبات

این سالاد خوشمزه و رژیمی هم در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارد. برای آماده کردن این سالاد باید کینوا را آبپز کنید و اجازه بدهید آب آن کاملا تبخیر شود. سپس، اجازه بدهید تا سرد شود و آن را به ظرفی حاوی لوبیای پخته شده، کاهو، نارنگی، پرتقال، خیار، پیاز و پسته اضافه کنید. برای سس این سالاد هم باید پوست پرتقال را با روغن، نمک، فلفل و آب پرتقال ترکیب کنید.

۹. سالمون گریل شده با سس پرتقال

این غذای دریایی جدید هم می‌تواند مهمانان شما را شگفت‌زده کند. برای طبخ این غذا باید آب پرتقال حرارت داده و سرد شده را با زنجبیل تازه، سرکه بالزامیک و پوست پرتقال ترکیب کنید و به آن نمک و فلفل بیفزایید. این سس را روی فیله‌های ماهی سالمون بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاملا بپزید و گریل کنید.

۱۰. گلت سبزیجات

گلت یک غذای جدید برای مهمانی است که به تارت و پای شباهت دارد. برای درست کردن خمیر گلت باید آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و کره، آب سرد و فلفل را به آن بیفزایید تا خمیری نرم به دست آید. خمیر را برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید. پس از آن خمیر را با وردنه باز کنید تا قطر نیم‌سانتی‌متری پیدا کند.

روی این خمیر تخم‌مرغ هم‌زده، سس گوجه‌فرنگی، پنیر خامه، روفن زیتون، کشک، نمک، فلفل، آویشن و بعد از آن کدو و بادمجان خرد شده و گوجه گیلاسی بریزید. اطراف خمیر را به اندازه یک تا دو سانتی‌متر به داخل تا کنید و روی آن زرده تخم‌مرغ بمالید. گلتی که به این ترتیب آماده شده را برای نیم ساعت تا چهل دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

۱۱. رولت گوشت

رولت گوشت

گوشت چرخ‌کرده را با نمک، تخم‌مرغ، پیاز، پودر گشنیز، پودر نان تست، فلفل و زردچوبه ورز دهید و اجازه بدهید تا برای ۱ ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند. سپس، آن را میان دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با وردنه باز کنید. قطر گوشت باید حدود یک سانتی‌متر شود. پس از آن، گشنیز و جعفری خرد شده، گردو و زرشک را روی آن بریزید و گوشت را رول کنید. اجازه بدهید تا گوشت برای نیم ساعت دیگر درون یخچال بماند. حالا درون تابه روغن داغ کنید و رولت را کاملا سرخ کنید. در آخر، سسی که از ترکیب و تفت دادن پیاز، رب گوجه‌فرنگی، سیر، آبلیمو، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل و اضافه کردن آب به آنها درست کرده‌اید را روی رولت بریزید و اجازه بدهید رولت با حرارت ملایم کاملا بپزد و آماده سرو شود.

۱۲. انواع پنینی

انواع پنینی

انواع پنینی مانند پنینی مرغ هم می‌توانند بهترین غذاها برای مهمانی باشند. پنینی یک ساندویچ خوشمزه ایتالیایی است. برای درست کردن این ساندویچ باید مخلفات دل‌خواه خود مانند مرغ و سبزیجات تفت داده شده را لابه‌لای نان ساندویچی بریزید و به آن پنیر پیتزا اضافه کنید. در آخر نیز ساندویچ‌ها را داخل دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید تا پنیر آن کاملا آب شود.

۱۳. جامبو شلز شکم پر

جامبو شلز یکی از انواع ماکارونی فرمی است که معمولاً به صورت شکم پر سرو می‌شود. جامبو شلز شکم پر می‌تواند یکی از غذاهای خوشمزه برای مهمانی تولد یا دورهمی‌های شما باشد. برای درست کردن این غذا باید جامبو شلز را در آب جوش بپزید. سپس، آن را آبکشی کنید. وقتی جامبو شلز خنک شد، داخل آن را با ژامبون، خیارشور، ذرت و نخود فرنگی آبپز پر کنید. روی این ترکیبات نیز سس فرانسوی و سس مایونز بریزید. در آخر، جامبو شلزها را برای یکی دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شوند.

۱۴. کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت یکی از غذاهای خاص برای مهمانی محسوب می‌شود. برای تهیه مایه این کیک باید تخم مرغ را با نمک، روغن، فلفل سیاه، بکینگ‌ پودر، ماست و آرد ترکیب کنید. سپس، نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید. روی آن را با گوشت چرخ کرده، پیاز و قارچ که با هم تفت داده شده‌اند بپوشانید. سپس، روی این لایه پنیر پیتزا بپاشید و مابقی مایه کیک را اضافه کنید. کیک گوشت باید به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزد.

غذای جدید با مرغ برای مهمانی

۱۵. رول سوخاری مرغ و ژامبون

رول سوخاری مرغ و ژامبون

رول سوخاری یکی از غذاهایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن خواهند شد! مهم‌تر اینکه درست کردن آن بسیار ساده است و زمان و زحمت زیادی لازم نخواهد داشت. رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام می‌شود!

برای تهیه این غذای جدید مجلسی، گوشت‌کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله‌های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. حالا یک غذای و شیک جدید برای مهمانی دارید.

۱۶. مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

لیست غذاهای جدید برای مهمانی بدون نام مرغ پرتقالی ناقص خواهد بود. این غذای خاص و جدید که این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده را هم می‌توانید به فهرست غذاهای شیک و ساده برای مهمانی اضافه کنید. برای طبخ مرغ پرتقالی به پرتقال، سینه یا ران مرغ، کره، زعفران دم‌کرده، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه نیاز دارید.

پیاز نگینی خرد شده را با زردچوبه و کره تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس، مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی مرغ خوب سرخ شد، آب پرتقال فراوان به همراه فلفل و زعفران دم‌کرده را روی آن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا با حرارت ملایم کاملا بپزد و جا بیفتد. به همین سادگی یک غذای جدید مجلسی خواهید داشت.

۱۷. مرغ خامه‌ای و پاستا گنوچی

مرغ خامه‌ای و پاستا گنوچی

گنوچی یک غذای جدید و ساده است که ظاهری شبیه به پاستا دارد اما آن را با خمیری درست می‌کنند که از سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و آرد درست می‌شود. برای پختن این غذای خوشمزه ایتالیایی، باید سیب‌زمینی آبپز را به صورت پوره در بیاورید. سپس، به آن پنیر ریکوتا، آرد، نمک و فلفل سفید اضافه کنید. به این ترکیب تخم‌مرغ و کمی پودر آویشن هم اضافه کنید تا به حالت خمیری یکدست در بیاید.

از خمیر گنوچی، خمیر‌های لوله‌ای شکل به طول دو سانتی‌متر درست کنید و آنها را کمی فشار دهید تا حالت بیضی‌شکل پیدا کنند. گنوچی‌ها را مثل پاستا درون آب جوش بریزید تا برای دو دقیقه نیم‌پز شوند.

حالا تکه‌های مرغ را با سیر و پیاز تفت دهید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. در مدت زمانی که مرغ پخته می‌شود، کره و آرد را در ظرفی دیگر تفت دهید و به آنها شیر و خامه اضافه کنید تا سس یکدستی درست شود. وقتی گوشت مرغ پخته شد، این سس را به مرغ اضافه کنید. در نهایت هم گنوچی‌ها را برای چند دقیقه در تابه‌ای جداگانه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. حالا صبر کنید تا سس کاملا با مرغ و گنوچی ترکیب شود و غذای جدید و متفاوتی به نام گنوچی ایتالیایی آماده شود.

۱۸. جیب تاجر مرغ

در صورتی که به دنبال طرز تهیه غذاهای جدید هستید، جیب تاجر مرغ را هم باید امتحان کنید. به این غذا جیب تاجر می‌گویند چون مانند جیب یک تاجر ثروتمند پر شده است. برای درست کردن این جیب تاجر خوشمزه باید سینه مرغ پخته و خرد شده را با خیار شور خرد ده، ذرت پخته، نمک، فلفل، آویشن، جعفری ساطوری شده و سس مایونز کاملا ترکیب کنید. سپس، نان تست را با وردنه کمی باز کنید و به شکل دایره‌ برش بزنید.

نان تست را به ترکیب تخم‌مرغ، فلفل سیاه و شیر آغشته کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. پس از آن، نان‌ها را سرخ کنید. حالا هر دایره نان را از وسط نصف کنید تا به یک نیم دایره توخالی تبدیل شود. درون این نیم‌دایره را با مخلفاتی که آماده کرده‌اید، پر کنید تا این غذای جدید با مرغ برای مهمانی آماده شود.

۱۹. مرغ گریل شده تاسکنی

مرغ گریل شده تاسکنی

مرغ گریل شده تاسکنی نوعی مرغ گریل شده ایتالیایی است که روش مزه‌دار کردن گوشت مرغ آن کمی متفاوت است. برای مزه‌دار کردن گوشت مرغ آن را به مخلوطی از آب، رزماری، سیر، روغن، نمک و فلفل که درون مخلوط‌کن با هم ترکیب شده‌اند، آغشته می‌کنند. سپس، اجازه می‌دهند تا برای چند ساعت مرغ در این ترکیب و درون یخچال بماند. در نهایت، آن را با فر یا روی منقل کبابی یا گریل می‌کنند تا به یکی از غذاهای جدید و خوشمزه تبدیل شود.

۲۰. پای چیکن باربیکیو

برای طبخ این پای که یکی از جدیدترین غذاهای مجلسی است، می‌توانید از خمیر پای آماده استفاده کنید. گوشت سینه مرغ، پیاز، سیب‌زمینی آبپز، هویج نیم‌پز، قارچ و کرفس را تفت دهید و به آن سس باربیکیو اضافه کنید. سپس، خمیر پای را در قالب‌های کوچک پای پهن کنید و این مواد را داخل آنها بریزید. کمی از خمیر را هم به صورت نوارهای باریک در بیاورید و روی قالب‌ها بچینید. پای‌ها در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۲۰ دقیقه پخته می‌شوند.

۲۱. کاپلت مرغ

در صورتی که به فکر یک غذای جدید برای ناهار مهمانی هستید، می‌توانید کاپلت مرغ را امتحان کنید. این غذا ظاهری شبیه به پیراشکی دارد اما اندازه آن کوچکتر است. برای طبخ این غذا باید اول از همه مرغ را همراه با پیاز، جعفری، کرفس و نمک و زردچوبه آبپز کنید.

در همین فاصله که گوشت مرغ پخته می‌شود، خمیر کاپلت را آماده کنید. برای این کار باید نمک، آرد سمولینا، تخم‌مرغ و آب گرم را به تدریج با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. این خمیر را برای نیم‌ ساعت استراحت دهید. سپس، مرغ را از سبزیجات جدا کنید و درون مخلوط‌کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید. حالا خمیر را به تکه‌های مربع شکل کوچک به اندازه کف دست در بیاورید و پوره مرغ را در میان آنها بپیچید. کاپلت‌هایی که به این ترتیب آماده کرده‌اید را به قابلمه آب و سبزیجات اضافه کنید تا کاملا بپزند و آماده سرو شوند.

۲۲. راتا مرغ و شوید

راتا مرغ و شوید یکی از غذاهای مدرن و شیک است که می‌توانید آن را در مهمانی شام سرو کنید. به منظور تهیه این غذای جدید برای مهمانی شام، باید گوشت مرغ را بپزید و همراه با شوید، سس مایونز و پنیر خامه‌ای داخل دستگاه غذاساز بریزید. حالا نان تست را به شکل دایره‌های کوچک برش بزنید و مایه راتا را روی آن پهن کنید. در آخر، یک نان تست برش زده دیگر روی راتا بگذارید و آن را با سبزیجات دلخواه خود تزیین کنید. راتا مرغ و شوید که به این روش آماده می‌شود، یکی از بهترین فینگرفودهای مجلسی خواهد بود.

۲۳. فتوچینی با سس آلفردو

فتوچینی با سس آلفردو

فتوچینی نوعی پاستا است که ترکیب آن با سس آلفردو می‌تواند به یکی از بهترین غذاهای لاکچری برای مهمانی تبدیل شود. پاستا فتوچینی را در ظرف آب بپزید. سپس، آن را آبکشی کنید و در ظرف سرو بریزید. روی این پاستا نیز سس آلفردو بریزید.

برای درست کردن سس آلفردو باید ابتدا سیر را همراه با کره تفت دهید. سپس، به آن گوشت مرغ خرد شده بیفزایید. وقتی گوشت مرغ پخته و سرخ شد، قارچ خرد شده را اضافه کنید. اجازه بدهید تا آب قارچ تبخیر شود. سپس، شیر و خامه را به آن بیفزایید. وقتی سس آلفردو غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید تا آماده سرو با فتوچینی شود.

کلام آخر

اگر یک مهمانی خاص در پیش دارید یا می‌خواهید عزیزترین افراد زندگیتان را به یک ناهار یا شام با غذاهای جدید و شیک و خوشمزه دعوت کنید، می‌توانید برای آنها انواع غذاهای جدید برای مهمانی را آماده کنید. در صورتی که نمی‌دانید از کجا شروع کنید هم فهرست ۲۳تایی ما از غذای جدید برای مهمانی می‌تواند یک شروع خلاقانه و جذاب برای شما باشد.