اگر شما هم قصد دارید برای مراسمی که در پیش رو دارید از غذاهای شیک برای مهمانی استفاده کنید، بهتر است با ما و منوی رنگارنگ مامانپز همراه شوید زیرا پیشنهادهایی برایتان داریم که نمیتوانید آنها را رد کنید! در این لیست غذا برای مهمانی غذاهایی را به شما معرفی میکنیم که میتوانند زینتبخش سفره شما باشند و لحظاتی خوش و خرم را برای شما و مهمانهایتان رقم بزنند.
۱. لازانیا

لازانیا که به آن خمیربرگ هم می گویند گونهای از ماکارونی پهن و ورقهای است که مارکو و یارانش آن را برای ما به ارمغان آوردهاند. این غذای ایتالیایی یکی از محبوبترین غذاها در بین بچهها است که تهیه آن کار نسبتا پردردسر اما دلچسبی است که حتما مورد قبول نظر بچهها و بزرگترها قرار می گیرد.
این غذای ایتالیایی را معمولا با سه لایه پاستای ورقه ای، سس مخصوص و پنیر پیتزا درست می کنند و در آن از گوشت، پیاز، رب گوجه فرنگی، سس سفید، پنیر پیتزا، روغن زیتون، ادویه های خوش بو نظیر آویشن و کلی مخلفات دیگر استفاده می شود. برای پخت یک وعده لازانیای بدون نقص حتماً باید در خانه فر داشته باشید تا این غذا به بهترین شکل خود آماده شود.
۲. دلمه برگ مو
اگر دوست دارید علاوه بر غذاهای شیک برای مهمانی یک غذای جانبی را هم روی میز داشته باشید، میتوانید در ماههای بهار و تابستان روی دلمه برگ مو حساب ویژهای بازکنید. هرچند که با وجود برگ مو کنسروی میتوان در تمام طول سال از این دلمه سبز و خوشمزه بهره برد.
سبزیجات یکی از مهمترین اجزای دلمه برگ مو است. در کنار انواع سبزیجات معطر که در هنگام طبخ عطرشان تمام فضای خانه را پر میکند، از لپه، برنج و گوشت و بنا به ذائقهتان چاشنیهایی نظیر سرکهشیره، آبلیموی تازه و آبغوره هم استفاده میکنند. برای داشتن یک دلمه برگ مو اصیل بهتر است که از ظروف مسی استفاده کنیم، چراکه ظرف مسی بهخوبی حرارت و گرما را انتقال میدهند و همین موجب میشود تا تمام اجزای غذا بهخوبی مغزپخت شوند. شاید به همین خاطر بود که غذاهای مامانبزرگها همیشه خوشمزهتر بود.
۳. کشک بادمجان

یکی از خوشمزهترین پیشغذاها در سر سفره چیزی نیست جز کشک بادمجان آنهم نه هر کشک بادمجانی، بلکه بادمجانی که بهصورت کبابی پختهشده و از گردوی مکفی و پیازداغ و نعناع خشک همراه با سس فراوان کشک بهره میبرد. کشک بادمجان معجونی است فوقالعاده برای اینکه شما میزبان بینظیری باشید! این غذا یا پیش غذا را هم باید جزو غذاهای شیک و ساده برای مهمانی دانست که هر مهمانی را شگفتزده میکند.
۴. میرزاقاسمی
اگر دوست دارید میزی رنگین از غذا داشته باشید، بهتر است غذاهای شیک برای مهمانی را با یکی دو قلم از غذاهای جانبی همراهی کنید. یکی از انتخابهای دوستداشتنی سوغاتی است از خطه سرسبز گیلان. میرزاقاسمی که بنمایه آن هم از بادمجان است این بار با گوجهفرنگی، سیر، تخممرغ، ادویه و نمک همراه شده. در این پیشغذا هم بادمجانی که کبابی شده باشد، عطر و طعمی بینظیر خواهد داشت که میرزاقاسمی ما را در حد یک غذای اعیانی ارتقای درجه میدهد. جالب است بدانید اسم این غذا هم ماجرای جالبی دارد، محمدقاسم خان والی، حاکم رشت در دوره ناصرالدینشاه نخستین مرتبه این غذای لذیذ را پخت؛ ممنون از او!
۵. سوپ گوجهفرنگی

پیاز نگینی خرد شده و تفت داده شده را با پوره گوجهفرنگی ترکیب کنید. وقتی آب گوجهفرنگی تبخیر شد، به آن مقداری عصاره مرغ بیفزایید. اجازه بدهید تا سوپ حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس، حرارت را خاموش کنید و سوپ را درون مخلوطکن بریزید تا کاملا یکدست شود. ترکیب به دست آمده را دوباره روی حرارت بگذارید تا سوپ جا بیفتد. به این ترتیب یکی از بهترین غذاهای شیک و جدید برای مهمانی را روی میز میگذارید.
۶. کوکو لوبیا سبز
این غذای آذری میتواند به غذایی متفاوت و شیک برای مهمانی شما تبدیل شود. برای درست کردن کوکو لوبیا سبز باید لوبیا سبز پخته شده را با پیاز داغ، سیبزمینی خرد و سرخ شده، تخممرغ و مقداری آرد سفید ترکیب کنید تا مایه یکدستی درست شود. این مایه را مانند کوکو سبزی یا کوکو سیبزمینی در روغن سرخ کنید تا یک غذای شیک و ساده برای مهمانی داشته باشید.
۷. باقلا خورش
یکی دیگر از پیشنهادهای هیجانانگیز برای پیشغذا باقلاقاتق یا باقلا خورش است که این طعام لذیذ و خوش عطر و بو هم هدیهای است از شمال ایران بهویژه استان گیلان. پاچ باقلا، شوید، سیر، ادویههایی مانند فلفل سیاه، زردچوبه و نمک همراه با کره و تخممرغ ضیافتی است که از هر قاشقش باید لذت برد. برای آنکه باقلاقاتق طعم اصیل خو را داشته باشد باید آن را در ظرف مخصوصی به نام «گمج» طبخ کرد. باقلا خورش را نهتنها میتوان بهعنوان یک غذای کناری در بین غذاهای شیک برای مهمانی استفاده کرد، بلکه خودش بهتنهایی میتواند همراه با نان یا پلو یک غذای مستقل باشد.
۸. بورانی بادمجان

یکی دیگر از پیشغذاهای جذاب ایرانی بورانی بادمجان است. این پیشغذای جذاب را باید به روش شمالیها درست کنید تا مهمانهایتان شگفتزده شوند. بورانی بادمجان شمالی ترکیبی از سیر، بادمجان کبابی و ماست چکیده است. عطر و طعم این بورانی خوشمزه و فوقالعاده شما را به یکی از محبوبترین میزبانهای جهان تبدیل میکند.
۹. خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یک غذای ترکیهای بوده و شبیه به فسنجان خودمان است. این غذا گزینه مناسبی برای تغییر ذائقهمان و جزو غذاهای لاکچری برای مهمانی است.
گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویهها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آنها را داخل روغن سرخ کنید. بعد از آنکه گوشتها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخکرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.
در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد. هنگامی که غذا پخته شد میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید. خورشت داوود پاشا یکی از بهترین انواع خورشت مجلسی برای مهمانی خواهد بود.
۱۰. حمص

این غذای شیک برای مهمانی همیشه طرفداران خاص خود را دارد. تهیه هوموس یا حمص هم بسیار ساده است. تنها کاری که باید بکنید این است که نخود مغزپخت شده را همراه با ارده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه درون مخلوطکن بریزید. سپس، به آن مقداری آب نخود بیفزایید تا به غلظت لازم برسد و برای سرو آماده شود.
۱۱. خورش ترش سماق
ممکن است تا به حال اسم این غذا را نشنیده باشید. خورش ترش سماق یک غذای مازندرانی است که در عین خوشمزه بودن بسیار هم مقوی است و میتواند یک خورشت مجلسی برای مهمانی باشد. این غذا، همانطور که از اسمش معلوم است، مزه ترشی داشته و برای کسانی که عاشق خوراکیهای ترشمزه هستند بسیار دوستداشتنی است.
سیرها و پیازها را ریزریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید. سینه های مرغ، نصف مقدار سماق و نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغها میتوانید لوبیاها را به همراه مقداری آب اضافه کنید و حرارت شعله را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید مواد خورشت بپزد.
سبزی ها را به صورت کاملا ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید. سپس نیمی از سماق باقیمانده را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و بعد از روی حرارت بردارید. سبزیهای تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره ها و مقدار باقیمانده سماق را به باقی مواد اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
دقت کنید که با وجود ترش بودن سماق، اگر در مصرف آن زیادهروی کنید غذای شما تلخ خواهد شد. بنابراین اگر میخواهید غذای شما بیشتر از حالت عادی ترش شود، مقدار بیشتری آبغوره استفاده کنید و به هیچ وجه میزان مصرف سماق را افزایش ندهید.
۱۲. بیف استروگانف

به اسم عجیب و غریب این غذای شیک برای مهمانی که از سرزمینهای سردسیر روسیه آمده است توجه نکنید چرا که بیف استروگانف یکی از لذیذترین غذاها است. برای تهیه این خوراک فرنگی بهتر است از گوشت راسته گوساله که به درازا بریده شده است، استفاده کنید. در مرحله بعد این گوشت به همراه پیاز و روغن و ادویه در تابه تفتداده میشود و برای آن که بهخوبی مغز پخت شود کمی آب به آن اضافه میشود. در مرحله بعد قارچ تفتداده شده به همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه شده و آخر از همه هم خامه و سیبزمینی سرخکرده از راه میرسند!
۱۳. خوراک مرغ با سس گردو
این غذای محلی را اهالی مازندران و گیلان به خوبی میشناسند اما اگر مهمانان شما اهل این شهرها نیستند، خوراک مرغ با سس گردو برای آنها غذای شیک و جدیدی خواهد بود. برای تهیه این غذای شبیه به فسنجان باید پیاز و سیر را تفت بدهید. سپس، به آن گردوی خرد شده، رب گوجهفرنگی و رب انار اضافه کنید. در ادامه، سبزی محلی یا گشنیز و جعفری ساطوری شده را همراه با مقداری آب به آن بیفزایید. وقتی سس گردو به غلظت لازم رسید و خوب روغن انداخت، تکههای مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید. حالا اجازه بدهید تا این خوراک خوشمزه کاملا جا بیفتد. خوراک مرغ با سس گردو را هم میتوانید به عنوان غذای نونی برای مهمانی سرو کنید و هم برنج زعفرانی را در کنار آن بگذارید تا مهمانان از طعم این غذا شگفتزده شوند.
۱۴. کوکو مرغ
کوکو مرغ با ترکیباتی مثل سینه مرغ، پودر سوخاری و تخممرغ غذایی سبک برای شام است. این کوکو با گوشت سفید آماده میشود و میتواند غذای شیک و جدیدی بدون گوشت قرمز برای مهمانان شما باشد.
۱۵. واویشکا
بعد از جنگ جهانی دوم که روسها به ایران پاگذاشتند، این غذا را هم با خود آوردند. امروزه واویشکا یکی از غذاهای اصیل گیلکی شده و هم به صورت گیاهی و هم با گوشت مرغ، بوقلمون یا گوسفند طبخ میشود. واویشکا را میتوانید همراه با نان تازه، سبزی خوردن، سالاد و ماست به عنوان خوراکی برای شام نوش جان کنید.
۱۶. کوکو شیرین
اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید، باید حتما این غذای مشهدی یا قزوینی را امتحان کنید. کوکو شیرین از موادی مثل سیبزمینی، تخممرغ، شکر، گلاب و زعفران درست میشود و میتوانید روی آن به عنوان یکی از غذاهای ساده برای مهمانی حساب کنید.
۱۷. خورشت خلال
در صورتی که به یک خورشت مجلسی برای مهمانی فکر میکنید و مهمانان شما معمولا از غذاهای اصیل ایرانی استقبال میکنند، به شما خورشت خلال کرمانشاهی را پیشنهاد میدهیم. برای طبخ این خورشت کرمانشاهی باید گوشت و پیاز را تفت دهید و به آنها آب اضافه کنید. وقتی که گوشت تقریبا پخته شد نیز خلال بادام که قبلا در آب خیساندهاید را به آن اضافه کنید. به همین سادگی یک خورشت جذاب و متفاوت برای مهمانی خواهید داشت.
۱۸. ته چین مرغ

این غذا شیک و مجلسی است و تقریبا همه طعم آن را دوست دارند. بههرحال، کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که به یک تهچین زعفرانی که لابهلای آن مخلفاتی مانند گوشت مرغ، زرشک و خلال پسته و بادام دارد، نه بگوید. برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی برای مهمانی، به برنج نیمپز شده، ماست پرچرب، زرده تخممرغ و زعفران دمکرده نیاز دارید. این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و نیمی از آن را درون قابلمهای که کاملا چرب شده بریزید. سپس، گوشت سینه مرغ که ریش ریش شده را با زرشک و خلال بادام و پسته تفت دهید و روی ترکیب برنجی بریزید. در نهایت هم باقیمانده ترکیب برنج زعفرانی را روی گوشت مرغ بریزید و آن را مثل سایر پلوها دم کنید.
۱۹. میگو پلو
میگو پلوی بوشهری میتواند یک غذای مجلسی دریایی برای عاشقان غذاهای دریایی باشد. این غذا در کنار غذاهایی مانند سبزی پلو با ماهی یک سفره مهمانی دریایی جذاب و رنگارنگ را درست میکند. روش طبخ میگو پلو هم بسیار ساده است. میگوهای مزهدار و سرخ شده را با پیاز و زرشک تفت میدهیم. سپس، برنج را همراه با شوید دم میکنیم و موقع سرو میگوها را در کنار آن میچینیم. البته، میتوانید میگوهای تفت داده شده با زرشک و پیاز را موقع دم کردن برنج لابهلای آن هم بگذارید و میگو پلو را به روش اصیل بوشهری دم کنید.
۲۰. آلبالو پلو

اگر مهمانی تابستانهای در پیش دارید یا میخواهید مهمانان خود را شگفتزده کنید، یکی از غذاهای مجلسی شیک ایرانی یعنی آلبالو پلو را بپزید. این غذای شیک و مجلسی به برنج نیمپز نیاز دارد که باید مقداری از آن را با زعفران دمکرده ترکیب کنید. هسته آلبالو را هم باید جدا کنید و آن را با مقداری شکر روی حرارت بگذارید تا کمی آب بیندازد. با گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک و ادویههایی مثل زردچوبه و فلفل هم کوفته قلقلیهایی درست و سرخ کنید.
در آخر، بعد از چیدن تهدیگ درون قابلمه داغ شده، مقداری از برنج ساده، کمی از آلبالوها، مقداری کوفته قلقلی و کمی از برنج زعفرانی را به ترتیب روی آن بریزید. این مواد را با همین ترتیب آنقدر درون قابلمه بریزید که تمام شوند. بعد از آن هم آلبالو پلو را دم کنید.
۲۱. خورشت ماست
شاید خورشت ماست اصفهانی زیاد هم شبیه به یک دسر یا غذا نباشد اما بدون شک میتوان آن را یک پیش غذای خوشمزه و اصیل ایرانی محسوب کرد. برای درست کردن خورشت ماست باید گوشت گوسفند را با پیاز بپزید و بعد از آن، ریش ریش کنید یا بکوبید. در ادامه، ماست چکیده، شکر و زرده تخممرغ را با هم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی این ترکیب چند قل زد، به آن گوشت ریش ریش شده را اضافه کنید. این مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملا کشدار شوند. در آخر، به آن گلاب و زعفران دمکرده اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا جا بیفتد. خورش ماست را بعد از آماده و خنک شدن درون یخچال بگذارید تا کاملا سرد و آماده سرو شود.
۲۲. مرصع پلو با مرغ

پلو نگینکار یا مرصع پلو یکی از انواع بسیار مشهور از غذاهای شیک برای مهمانی است که به خاطر مخلفات درخشانی که در تهیه آن به کار گرفته میشود به این صورت نامگذاری شده است. مرصع پلو با مرغ میتواند جلوه بسیار شیک و مجلسی به سفره شما بدهد و بهعنوان یک غذای بسیار خاص میتواند شما را در بین اقوام و آشنایان مشهور کند. این غذای رنگارنگ از زرشک، کشمش، خلال نارنگی، خلال بادام، خلال پسته، زعفران اعلای ایرانی به همراه برنج خوش عطر و ران مرغ تهیه میشود. اگر واقعاً مهمانان بسیار مهمی دارید میتوانید مرصع پلو را حتی بهعنوان یکی از غذاهای اضافی سفره در نظر بگیرید.
۲۳. خورشت قلیه ماهی
خورش قلیه ماهی یکی از غذاهای شیک برای مهمانی است که خواستگاهی در خطه خونگرم جنوب ایران دارد و از معروفترین غذاهای جنوبی است که میتواند غذای اصلی شما باشد. در طبخ و تهیه قلیه ماهی از سبزیهای معطر بهوفور استفاده میشود که مهمترین آنها گشنیز و شنبلیله است. در پخت قلیه ماهی باید از گوشت لخم ماهی استفاده شود تا در حین خوردن به دردسر نیفتیم؛ برای طعمدهی به این خورشت هم از تمرهندی استفاده میشود که مزه آن را حسابی معرکه میکند، مطمئن باشید!
۲۴. قیمه نثار مجلسی
قیمه نثار یکی از غذاهای شیک برای مهمانی است که اصالت آن به قزوین میرسد و در این استان بهعنوان غذایی تشریفاتی استفاده میشود. این غذا معمولاً در جشنهای عروسی جایگاه ویژهای دارد و همراه با سبزی خوردن سرو میشود. جالب اینکه در گویش محلی به آن قیمه نساء هم میگویند و آن را با برنج و گوشت گوسفندی تازه و خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال و پیازداغ تهیه میکنند که در تزئین آنهم از زرشک و زعفران استفاده میشود.
اگر میخواهید قیمه نثار مجلسی شما طعم و عطری اصیل داشته باشد باید از ادویه مخصوص آن استفاده کنید که احتمالاً در خارج از استان قزوین بهراحتی یافت نمیشود. توصیه میکنیم اگر گذرتان به استان زیبای قزوین افتاد، حتماً در یکی از رستورانهای آنجا این غذای محلی را بچشید.
۲۵. استیک گوشت

استیک گوشت یک غذای شیک برای مهمانی شام به شمار میرود. برای تهیه این غذای خوشمزه میتوانید از گوشت گوساله، گوشت گوسفند یا حتی گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت را به صورت استیک برش بزنید و آن را با بیفتککوب بکوبید. سپس، آن را با سیر رنده شده، پیاز، نمک و ادویههای دلخواه مزهدار کنید. پس از چند ساعت استراحت گوشت در یخچال نیز میتوانید آن را داخل تابه، فر، دستگاه اسنکساز، توستر یا حتی روی ذغال گریل و برشته کنید.
۲۶. مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی یکی از غذاهای لاکچری ایرانی برای مهمانیهای ناهار یا شام است. برای اینکه مرغ زرشک پلو با مرغ طعم متفاوتی پیدا کند، آن را همراه با آب پرتقال تازه یا شربت پرتقال میپزند. این غذا مجلسی برای مهمانی را میتوان با برشهای پرتقال تازه نیز تزیین کرد تا به میز ناهار یا شام منظره رنگارنگ و زیبایی ببخشد.
۲۷. تاکو گوشت مکزیکی

تاکو گوشت غذایی مکزیکی است که در ایران به عنوان یک ناهار یا شام لاکچری برای مهمانی نیز سرو میشود. برای طبخ این غذای بینالمللی، ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی خرد شده تفت میدهند و میپزند. سپس، آن را داخل نان تورتیلایی که از قبل در فر آماده شده، میریزند و به آن سبزیجات یا کاهوی تازه اضافه میکنند. به این ترتیب، یکی از خوشمزهترین غذاهای مکزیکی برای مهمانی آماده سرو میشود.
۲۸. پیده

پیده که نوعی پیتزای ترکی است نیز میتواند یکی از غذاهای شیک و مجلسی برای مهمانی شما باشد. برای درست کردن این غذای خوشمزه و شیک، گوشت چرخ کرده را با سیر، پیاز، نمک و ادویههای دلخواه تفت میدهند. سپس، آن را همراه با پنیر پیتزا داخل خمیر پیتزا که به شکل بیضی درآمده میریزند. پیدهای که به این صورت آماده شده به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزد و آماده قرار گرفتن روی میز مهمانی میشود.
۲۹. مرغ سوخاری
مرغ سوخاری در مهمانیهایی مانند مهمانی تولد طرفدار دارد. برای اینکه از سلامت این غذا مطمئن باشید، میتوانید آن را در خانه بپزید.
گوشت مرغ را با پیاز، ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات معطر مزهدار کنید. پس از یکی دو ساعت، آن را از یخچال خارج کنید تا آماده سرخ کردن شود. این گوشت مزهدار شده را به آرد سفید ترکیب شده با آرد سوخاری، نمک، فلفل و ادویههای دلخواه آغشته و سرخ کنید. مرغ سوخاری میتواند منظره میز مهمانی شما را برای همه به ویژه کودکان جذابتر کند.
۳۰. کیک گوشت

کیک گوشت یکی از جدیدترین انواع غذای مجلسی برای مهمانی است. برای درست کردن مایه این کیک خانگی باید تخم مرغ را با روغن مایع، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سپس، به آن ماست، بکینگ پودر و آرد اضافه کنید.
پس از آن، باید ترکیبات میانی این کیک را آماده کنید. پیاز را با گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. پس از سرخ شدن گوشت، قارچ خرد شده و سس گوجه فرنگی را به آن بیفزایید تا مایه میانی کیک آماده شود.
در نهایت، نیمی از مایه کیک را داخل قالب فر بریزید و ترکیبات میانی را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن مابقی مایه کیک به قالب، آن را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک گوشت به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت کاملاً بپزد. این غذای خوشمزه برای مهمانی را میتوانید با ترکیباتی مانند کنجد، سبزیجات تازه و سس گوجه فرنگی تزیین کنید.
۳۱. چیکن استروگانف

چیکن استروگانف دستور پختی شبیه به بیف استروگانف دارد و یکی از محبوبترین غذاهای مجلسی برای مهمانی محسوب میشود.
برای درست کردن این غذای لاکچری، باید ابتدا گوشت مرغ را با نمک و ادویههای دلخواه مزهدار کنید. پس از چند ساعت استراحت گوشت مرغ داخل یخچال، آن را به صورت نواری یا مکعبی برش بزنید و با کره سرخ کنید. در ادامه، پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه، قارچ خرد شده را به آن بیفزایید. وقتی آب قارچ تبخیر شد، نوبت به سس خردل و پودر پاپریکا میرسد. بعد از چند دقیقه، آب مرغ، سس ورچستر و یک قاشق آرد گندم را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا این سس غلیظ شود. سپس، خامه ترش را به آن اضافه کنید.
در نهایت، پس از پنج شش دقیقه، مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و اجازه بدهید تا چیکن استروگانف جا بیفتد. حالا آن را به عنوان یک غذای شیک برای مهمانی تزیین و سرو کنید.
کلام آخر
اگر به آماده کردن غذاهای شیک و مجلسی برای مهمانی فکر میکنید، نیازی نیست راه دوری بروید. لیست ۳۱ غذای خوشمزه و اصیل ایرانی یا خارجی که در این مقاله معرفی کردیم میتوانند یک منو مهمانی جذاب و متفاوت را تشکیل بدهند. مطمئن باشید مهمانان در پایان مراسم از طعم غذاهایتان تعریف خواهند کرد.

