در یک صبح سرد پاییزی یا زمستانی هیچ صبحانه‌ای به اندازه املتی داغ و خوشمزه نمی‌چسبد. اگر برای صبحانه فردا به املت فکر می‌کنید و میان درست کردن املت گوجه‌فرنگی و یک املت جدید تردید دارید، اجازه بدهید تا املت قارچ و اسفناج را به شما معرفی کنیم. در این مطلب، طرز تهیه انواع املت اسفناج و قارچ و فوت‌ و فن‌های خوشمزگی این غذا با اسفناج و قارچ را می‌خوانید.

طبخ املت قارچ و اسفناج به روشی ساده

املت قارچ و اسفناج

به جای اینکه روزهای کاری را با یک لقمه نان و پنیر تکراری یا نیمروی ساده شروع کنید، سراغ گزینه‌های بهتری مانند املت، خوراک لوبیا، پنکیک و خوراک مرغ بروید. یکی از انواع صبحانه خوشمزه، مقوی، رژیمی و سرشار از فیبر املتی به نام املت قارچ و اسفناج است. این املت صبحانه با اسفناج با طعمی شگفت‌انگیز غذایی بین‌المللی است که دستورپختی بسیار ساده دارد. برای شروع، مواد مورد نیاز این املت از جمله اسفناج و قارچ و تخم مرغ که این روزها تازه‌تر از همیشه در بازار موجود هستند را تهیه کنید. پس از آن، مراحل طرز تهیه املت اسفناج و قارچ را طبق دستوری که توضیح می‌دهیم، انجام بدهید تا یکی از خوشمزه‌ترین املت‌های جهان را برای صبحانه به محل کار ببرید.

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و اسفناج برای ۲ تا ۳ نفر

اسفناج

۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ

۳ عدد

قارچ خرد شده

یک‌دوم فنجان

کره

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا

به اندازه کافی

در مامانپز ثبتنام کن

مرحله اول از طرز تهیه املت اسفناج

قبل از هر کاری باید اسفناج را برای طبخ املت قارچ و اسفناج آماده کنید. اسفناج را تمیز پاک کنید. برگ‌های اسفناج را از ساقه‌های آن جدا کنید و تمیز بشویید و آبکشی کنید. اجازه بدهید تا آب آن کاملا خارج شود. سپس، اسفناج را در تابه‌ای مناسب بدون روغن تفت دهید. اجازه بدهید تا اسفناج کاملا بپزد و آب آن کاملا خارج شود. در نهایت، کره را به اسفناج بیفزایید و آن را برای چند دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم: تفت دادن قارچ

تفت دادن قارچ

قارچ را باید به صورت جداگانه تفت دهید. برای این کار ابتدا قارچ را خرد کنید و در تابه‌ای با اندکی روغن تفت دهید. قارچ باید در دمای بالا و در عرض چند دقیقه تفت داده شود. زمانی که آب قارچ تمام شد، آماده تهیه املت شده است.

مرحله سوم از دستور پخت املت اسفناج با قارچ

قارچ آماده شده را به تابه اسفناج اضافه کنید و به همراه آن کمی تفت دهید. سپس، در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و نمک و ادویه‌ها را به آن بیفزایید. وقتی تخم‌مرغ‌ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید، آنها را به مخلوط قارچ و اسفناج اضافه کنید. وقتی یک سمت املت پخته شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم بپزد. املت قارچ و اسفناج آماده است. می‌توانید آن را با نان تازه نوش جان کنید.

املت اسفناج و پنیر و قارچ

می‌توانید املت قارچ و اسفناج را با پنیر پیتزا یا پنیر امنتالر سوئیسی هم بپزید. برای اجرای این طرز تهیه املت اسفناج رستورانی باید حدود ۱ قاشق غذاخوری از یکی از این پنیرها را در مرحله سوم اضافه کنید. برای این کار، ابتدا تخم‌مرغ هم‌زده را به تابه خالی اضافه کنید. اجازه بدهید تا حدود ۲ دقیقه یک طرف تخم‌مرغ هم‌زده طلایی شود سپس، آن را برگردانید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک سمت آن بریزید. پنیر رنده شده را هم روی آن بپاشید. پس از آن، تخم مرغ را به حالت کرپ تا نیمه برگردانید. حالا درب تابه را ببندید تا پنیر آب شده و این غذا با اسفناج و قارچ و تخم مرغ حاضر شود.

می‌توانید این املت را به صورت رولی هم آماده کنید تا به یک رولت املت قارچ و پنیر و اسفناج تبدیل شود.

کرپ اسفناج و قارچ

کرپ اسفناج و قارچ

اگر به یک صبحانه با قارچ دیگر برای روزهای تعطیل فکر می‌کنید، به شما کرپ اسفناج و قارچ را پیشنهاد می‌دهیم. این کرپ خوشمزه با سس بشامل دستور پخت نسبتا ساده‌ای دارد و هر کسی می‌تواند آن را به راحتی آماده کند. برای درست کردن این کرپ خوشمزه، ابتدا مواد لازم آن را آماده کنید.

مواد لازم کرپ اسفناج و قارچ برای ۴ نفر

سینه مرغ

۴۰۰ گرم

قارچ

۲۵۰ گرم

آرد

۲.۵ لیوان

اسفناج

۱۵۰ گرم

شیر

۳ لیوان

پودر پیاز و سیر

هر کدام ۱ قاشق مرباخوری

کره

۵۰ گرم

تخم‌مرغ

۴ عدد

نمک، فلفل و پودر آویشن

به اندازه لازم

 

روش پخت کرپ قارچ و اسفناج

تخم‌مرغ، شیر، پودر سیر و پیاز و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید و به آنها آب و روغن مایع اضافه کنید. این مواد را تا اندازه‌ای با هم ترکیب کنید که به مایه لطیف و یکدستی تبدیل شوند. سپس، مقداری از مایه کرپ را درون تابه‌ای که داغ و با اندکی روغن چرب شده، بریزید. وقتی روی سطح کرپ حباب‌هایی تشکیل شد، آن را زیر و رو کنید.

در مرحله بعدی، باید آرد را با کره ذوب شده ترکیب کنید و بعد شیر را به آن بیفزایید. در آخر، به آن نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید تا سس بشامل درست شود. حالا سینه مرغ خرد شده را با اسفناج پخته شده و قارچ خرد و تفت داده شده تفت دهید و به آن نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید. اجازه بدهید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود. سپس، کمی از سس بشامل را روی کرپ بریزید و ترکیب مرغ، قارچ و اسفناج را روی آن پخش کنید. در نهایت، کرپ را رول کنید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۱۵ دقیقه بپزید.

املت با پنیر پیتزا و قارچ

املت با پنیر پیتزا و قارچ

طرز تهیه املت قارچ با پنیر پیتزا بسیار ساده است و نتیجه آن یک املت صبحانه با طعمی شگفت‌انگیز خواهد بود. در ادامه مواد لازم این  املت برای 10 نفر را می‌خوانید.

مواد لازم املت قارچ برای ۱۰ نفر

تخم‌مرغ

۱۵ عدد

قارچ

۱ کیلوگرم

پنیر پیتزا

۵۰۰ گرم

کره

۱۵۰ گرم

نمک و فلفل

به اندازه کافی

 

طرز پخت املت قارچ پنیری

قارچ را خرد کنید و با کره تفت دهید. وقتی آب قارچ تبخیر شد، به آن تخم‌مرغ همزده با نمک و فلفل را اضافه کنید. در نهایت هم پنیر پیتزا را روی آن بریزید. حالا در تابه را ببندید و اجازه بدهید املت روی حرارت ملایم کاملا بپزد.

طرز تهیه قارچ تخم مرغ

قارچ تخم مرغ

طرز پخت قارچ و تخم مرغ هم درست شبیه طرز تهیه املت قارچ پنیری است، با این تفاوت که در پخت املت قارچ و تخم‌مرغ از پنیر پیتزا استفاده نمی‌شود.

طرز تهیه املت قارچ و پیاز

املت قارچ و پیاز هم به روش املت قارچ پنیری آماده می‌شود اما نیازی به اضافه کردن پنیر ندارد. برای پخت این املت باید پیاز خرد شده را پس از تبخیر شدن آب قارچ به تابه اضافه کنید و بعد از سرخ شدن پیاز، تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید.

املت اسفناج رژیمی

اگر یک صبحانه رژیمی و مقوی می‌خواهید، می‌توانید املت اسفناج را به شکلی ساده‌تر نیز بپزید. این املت که طعمی شبیه به نرگسی اسفناج دارد، با استفاده از تخم مرغ و اسفناج به تنهایی درست می‌شود.

اسفناج را همراه با اندکی روغن زیتون تفت دهید. سپس، به آن تخم مرغ هم‌زده با نمک و فلفل سیاه بیفزایید. به همین سادگی، یک املت صبحانه رژیمی و خوشمزه خواهید داشت.

رازهای خوشمزگی املت قارچ و اسفناج

املت اسفناج خوشمزه

کلام آخر

ممکن است تاکنون عکس املت قارچ را در فضای مجازی یا حتی منوی رستوران‌ها دیده باشید و بخواهید برای یک بار که شده طعم این صبحانه مقوی را بچشید. در این صورت، خبری خوش برای شما داریم؛ طرز تهیه املت قارچ و اسفناج بسیار ساده است. املت قارچ و اسفناج رژیمی یا معمولی را می‌توانید به روش‌هایی که در این مقاله توضیح دادیم درست کنید تا شما هم به طرفداران این املت محبوب این روزها تبدیل شوید.

سؤالات رایج

با قارچ و تخم مرغ چی درست کنم؟

می‌توانید با قارچ و تخم‌مرغ صبحانه‌های خوشمزه‌ای مانند املت قارچ و اسفناج، املت پنیری قارچ و اسفناج، کرپ اسفناج و قارچ، املت با پنیر پیتزا و قارچ، قارچ تخم‌مرغ و املت قارچ و پیاز درست کنید.

املت قارچ و اسفناج چند کالری دارد؟

هر ۱۰۰ گرم از این غذا ۲۶۹ کالری دارد.

املت قارچ و اسفناج چقدر پروتئین دارد؟

املت اسفناج و قارچ ۱۶ گرم پروتئین دارد.