وقت ناهار زمانی به فرصتی برای هم‌افزایی و با هم بودن تبدیل می‌شود که به انتخاب منوی غذای شرکتی توجه ویژه‌ای داشته باشید. یکی از موارد مهمی که شرکت ها در هنگام انتخاب سرویس غذای شرکتی مد نظر قرار می دهند منوی غذای شرکتی است. این منو باید ویژگی‌های مختلفی داشته باشد تا نیازهای غذایی کارکنان را برآورده سازد. منوی غذای شرکتی مامان‌پز این ویژگی‌ها را دارد. در ادامه، درباره ویژگی‌های منوی غذای شرکتی مامان‌پز و غذاهای این منو بیشتر توضیح می‌دهیم.

ویژگی‌های منوی غذای شرکتی مامان‌پز

منوی غذاهای شرکتی در سرویس کلاسیک و هاب مامان‌پز دو ویژگی مهم دارد که توانسته نظر مشتریان را به خود جلب کند.

۱. تنوع منوی غذای شرکتی مامان‌پز

غذای شرکتی مامان‌پز

یک منوی غذای شرکتی باید دارای تنوع کافی از انواع غذاهای پلویی، خورشتی، خوراک، کبابی و… باشد تا هر کارمند بتواند با توجه به ذائقه خود، غذای مورد نظرش را انتخاب کند. منوی غذای شرکتی مامان پز شامل ۱۰۰ نوع غذای خانگی و رستورانی است تا خریداران بتوانند به‌سادگی از منوی متنوع، گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند و سفارش دهند. چنانچه قدرت انتخاب بیشتری در منوی غذای شرکتی باشید، امکان سفارش غذا بر اساس سلیقه کارکنان بیشتر است. این موضوع موجب می‌شود که کارمندان رضایت بیشتری داشته باشند.

یکی از موارد مهمی که اغلب کارکنان یک شرکت از آن شاکی هستند، منوی غذای شرکتی تکراری است. کارمندان هر شرکت ترجیح می‌دهند که غذای تهیه شده از تنوع کافی برخوردار باشد تا بتوانند بر اساس ذائقه خود، غذای مورد نظر خود را سفارش دهند. منوی غذایی تکراری باعث می‌شود که کارمندان بعد از مدتی از غذای شرکتی دلزده شده و به فکر راه حلی جایگزین برای تهیه غذای ناهار یا شام خود داشته باشند. این کار هزینه‌های جانبی بیشتری از جمله اتلاف وقت کارمندان برای سفارش غذا در وقت ناهار یا شام و به هم ریختگی شرکت و تمرکز کارمندان در هنگام رفت‌وآمدهای پیک را در بر خواهد داشت.

سفارش غذای شرکتی مامانپز

۲. غذاهای سالم و پرانرژی در منوی غذای شرکتی مامان‌پز

منوی غذای شرکتی باید بتواند انرژی، مواد معدنی و ویتامین‌های لازم را به بدن کارمندان برساند تا کارمندان با تغذیه سالم در محیط کار بتوانند با انرژی و توان کافی به کار بپردازند. منوی غذای شرکتی مامان‌پز شامل چندین منوی متنوع غذایی پیشنهادی است و هر شرکت می‌تواند بر اساس سلیقه و نیاز خود منوی غذایی مورد نظرش را درخواست نماید.

منوی غذای شرکتی مامان‌پز در سرویس کلاسیک

مامان‌پز در سرویس کلاسیک، بر اساس اندازه شرکت‌ها به آنها منوهای مختلفی را پیشنهاد می‌کند. در ادامه، می‌توانید منوهای پیشنهادی مامان‌پز برای غذای کارکنان شرکت را مشاهده کنید.

۱. منوی تک غذایی مخصوص شرکت‌های کمتر از ۳۰ نفر

برای شرکت‌هایی که کمتر از ۳۰ پرسنل دارند، منوی تک غذایی مامان‌پز پیشنهاد می‌شود. غذاهای پیشنهادی این منو را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

هفته اول هفته دوم
ایام هفته غذای اول ایام هفته غذای اول
شنبه سبزی پلو با ماهی شنبه چلو خورش فسنجان
یکشنبه خوراک مرغ و قارچ یکشنبه کتلت
دوشنبه چلو خورش قورمه سبزی دوشنبه زرشک پلو با مرغ
سه‌شنبه خوراک جوجه کباب مخصوص کثیری سه‌شنبه لوبیا پلو
چهارشنبه عدس پلو با گوشت چهارشنبه خوراک جوجه کباب مخصوص کثیری
هفته سوم هفته چهارم
ایام هفته غذای اول ایام هفته غذای اول
شنبه چلوکباب کوبیده مخصوص کثیری شنبه چلو خورش مرغ آلو
یکشنبه خوراک مرغ گریل با سبزیجات یکشنبه کتلت
دوشنبه چلو خورش قورمه سبزی دوشنبه باقالی پلو با مرغ
سه‌شنبه خوراک جوجه کباب مخصوص کثیری سه‌شنبه لوبیا پلو
چهارشنبه عدس پلو با گوشت چهارشنبه خوراک جوجه کباب مخصوص کثیری

۲. منو غذای شرکتی پیشنهادی برای شرکت‌هایی که بیشتر از ۳۰ کارمند دارند

این شرکت‌ها می‌توانند منوی غذایی با دو تنوع غذا را انتخاب نمایند. در منوی دو غذایی مامان‌پز کارمندان امکان انتخاب غذایی متنوع‌تر را دارند و تنوع غذاها نیز افزایش می‌یابد. نمونه‌ای از منوی غذای شرکتی دو غذایی مامان‌پز را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.

هفته اول
ایام هفته غذای اول غذای دوم
شنبه چلو خورش قیمه بادمجان کشک بادمجان
یکشنبه زرشک پلو با مرغ خوراک راگو
دوشنبه چلو کباب کوبیده رستورانی دلمه فلفل و گوجه و بادمجان
سه‌شنبه عدس پلو با گوشت سالاد سزار
چهارشنبه ته چین مرغ کوکو سیب زمینی
هفته دوم
ایام هفته غذای اول غذای دوم
شنبه چلو خورش قورمه سبزی فیله سوخاری
یکشنبه باقالی پلو با مرغ کوکو سبزی
دوشنبه لوبیا پلو لازانیا
سه‌شنبه چلو جوجه کباب رستورانی میرزا قاسمی
چهارشنبه چلو خورش فسنجان با مرغ کوفته تبریزی

۳. منوی پیشنهادی برای شرکت‌هایی با بیش از ۵۰ کارمند

برای شرکت‌هایی که بیشتر از ۵۰ کارمند دارند منوی سه غذایی مامان‌پز مناسب است. نمونه منوی سه غذایی که به شما پیشنهاد می‌کنیم را در جدول زیر ببینید.

  نوع ۱ نوع ۲ نوع ۳
شنبه زرشک پلو با ران مرغ ماکارونی سالاد چاینیز ارگانیک فود
یکشنبه عدس پلو چیکن استروگانف ساندویچ اسموکی داگ وسپا برگر
دوشنبه چلو خورش مرغ و بادمجان کوکو سبزی خوراک جوجه کباب مکزیکی رستوران چلو دیگی
سه‌شنبه چلو کباب تابه‌ای لازانیا سالاد سزار ارگانیک فود
چهارشنبه چلو خورش قورمه سبزی میرزا قاسمی ساندویچ مرغ تندوری رستوران 1358
 
شنبه چلو جوجه کباب مخصوص کثیری خوراک بادمجان شکم پر سالاد کینوا ارگانیک فود
یکشنبه چلو خورش قیمه بادمجان فیله مرغ سوخاری چیز برگر رستوران وسپا برگر
دوشنبه چلو خورش بامیه سالاد الویه خوراک جوجه کباب تندوری رستوران چلو دیگی
سه‌شنبه ته چین مرغ کوفته تبریزی سالاد تونا رستوران ارگانیک فود
چهارشنبه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده خوراک مرغ و قارچ ساندویچ مرغ با سس ریحون رستوران چورک

منوی غذای شرکتی در سرویس هاب مامان‌پز

مامان‌پز به عنوان یک سرویس سفارش آنلاین غذای شرکتی برای شرکت‌ها امکان سفارش غذاهای خانگی و رستورانی از طریق سرویس هاب را نیز فراهم می‌کند. در سرویس جدید مامان‌پز یک نرم‌افزار غذای سازمانی در اختیار کارکنان شرکت‌ها قرار می‌گیرد. آنها با عضویت در این نرم‌افزار می‌توانند خودشان برای اموری مانند ثبت سفارش غذا اقدام کنند. به این ترتیب، شرکت‌ها مجبور نیستند مثل گذشته درگیر مسائلی مثل ارسال منو برای کارکنان و دردسرهای ثبت سفارش همه آنها در تاریخ مشخصی شود. کارکنان شرکت‌ها می‌توانند در نرم‌افزار مامان‌پز غذای خود را به صورت هفتگی سفارش دهند و اطلاعات مربوط به هر غذا از نظرات مشتریان قبلی درباره آن گرفته تا مواد تشکیل‌دهنده غذا را به طور مستقیم مشاهده کنند.

در این سرویس منوی مامان‌پز، هر روز بسته به نوع غذاها حداقل ده مدل غذا با یک مرتبه ارسال قابل سفارش هستند. اگر بخواهیم مجموع غذاهای قابل سفارش در هر هفته را در سرویس هاب محاسبه کنیم حدود ۶۰ غذای منحصر به فرد خواهند بود. منوی مامان‌پز که در این سرویس می‌توان از آن استفاده کرد به شش دسته اصلی تقسیم می‌شود.

غذاهای ایرانی

اولین بخش از غذاهای خانگی که در منوی مامان‌پز می‌توان سفارش داد، غذاهای ایرانی هستند. این غذاها خود به پنج دسته تقسیم می‌شوند:

غذاهای بین‌المللی

سالاد الویه

منوی مامان‌پز از نظر غذاهای فرنگی نیز منوی نسبتاً متنوعی دارد. این غذاهای خانگی شامل سالاد الویه، ماکارونی، خوراک راگو، سالاد ماکارونی، گراتن بادمجان، گراتن سیب زمینی، لازانیا، چیکن استروگانف، کیک گوشت، کیک پیتزا و کیک مرغ و سبزیجات می‌شوند. غذاهای بین‌المللی مامان‌پز، می‌توانند فینگرفودهای خوشمزه برای تولد و مهمانی در شرکت باشند.

غذاهای فست فود

مامان‌پز برای کارکنانی که می‌خواهند در طول هفته برای تنوع غذای فست فود میل کنند نیز منوی جذابی دارد. برخی از غذاهای فست فود که نام آنها در منوی غذای شرکتی مامان‌پز به چشم می‌خورد، خوراک بندری خانگی، چاپاتا مرغ و قارچ، ساندویچ رست بیف، ساندویچ هات داگ با سس قارچ و باربیکیو، ساندویچ فیله مرغ و سالامی با سبزیجات و ساندویچ کوکو سیب زمینی هستند. این غذاها بهترین انواع ساندویچ برای ناهار یا شام را شامل می‌شوند.

غذاهای رژیمی

مامان‌پز به آن دسته از کارکنان شرکت شما که رژیم‌های غذایی خاصی دارند، توجه ویژه‌ای دارد. علاوه‌ بر اینکه کارکنان امکان سفارش برخی غذاها با ویژگی «به اندازه» را دارند، می‌توانید هنگام سفارش غذای خانگی مامان‌پز، مواردی که باید برای پخت غذا بر اساس رژیم غذایی خاص شما رعایت شوند را قید کنید تا غذاها طبق توضیحات‌تان آماده شوند. همچنین، در منوی غذای سازمانی مامان‌پز، برای کارمندانی که رژیم لاغری دارند نیز غذاهای مختلفی در نظر گرفته شده است. برخی غذاها مانند ساندویچ کوکو لوبیا سبز، ساندویچ کوکو تره، اشکنه، نرگسی اسفناج و فیله مرغ گریل با سبزیجات نیز برای کسانی که غذاهای سبک و رژیمی را ترجیح می‌دهند، مناسب هستند.

میان وعده‌ها

صرف میان وعده‌های سالم در محل کار موجب کاهش ریزه‌خواری و مشکلاتی نظیر اضافه وزن کارمندان پشت میزنشین می‌شود. مامان‌پزی‌ها این نکته را به خوبی می‌دانند. به همین علت، یکی از بخش‌های منوی غذای شرکتی مامان‌پز به میان وعده‌ها اختصاص دارد. کلاب پنیر و سبزی، بورک مرغ و اسفناج پنیری، انواع مینی ساندویچ و بورک پیتزایی برخی از میان وعده‌ها در مامان‌پز هستند.

دسرها

در نهایت، دسرهای ایرانی و فرنگی بخش دیگری از منوی غذای سازمانی مامان‌پز را تشکیل می‌دهند. از ژله ساده گرفته تا ژله با تکه های میوه، چیزکیک، تیرامیسو، حلوا و شله زرد همیشه طرفداران خاص خود را دارند.

حرف آخر

انتخاب غذا برای کارکنان شرکت و سفارش غذای شرکتی گاهی دشوارترین کار دنیا می‌شود. البته، درباره مامان‌پز قضیه کمی فرق می‌کند. پس از سفارش غذای شرکتی، کارشناسان ما با شما تماس می‌گیرند تا با انجام مصاحبه‌های دقیق از شما و کارکنانتان با سلیقه و ذائقه شما آشنا شوند. بر همین اساس، منوهای مختلفی به شما پیشنهاد می‌شود که در این مطلب، با آنها آشنا شدید.