اگر از مردم ایران درباره غذاهای مورد علاقه‌شان بپرسید، احتمالا یکی از نام‌هایی که از آنها خواهید شنید، خورش آلو اسفناج با مرغ است. خورش آلو اسفناج را می‌توان هم با گوشت قرمز و هم با مرغ درست کرد. اگر به مصرف کمتر گوشت قرمز در رژیم غذایی خود فکر می‌کنید، می‌توانید این غذا را با گوشت مرغ بپزید. واقعیت هم این است که این غذا با گوشت مرغ طرفداران بیشتری دارد. اگر شما هم جزو طرفداران این خورش با مرغ یا گوشت هستید، به خواندن این مقاله ادامه دهید. در ادامه، بهترین طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ، گوشت و رژیمی را می‌خوانید.

خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار

خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار

ممکن است از آخرین باری که خورش آلو اسفناج با مرغ خورده‌اید، مدت زمان زیادی گذشته باشد. شاید هم یک مرتبه این غذا را با بهترین رسپی خورده باشید و فکر کنید که دیگر آن تجربه جاودانه تکرار نخواهد شد. اگر این غذا را با دستورپخت اصلی بپزید، متوجه خواهید شد که می‌توانید بارها و بارها طعم بهترین خورش آلو اسفناج با مرغ عمرتان را بچشید. مراحل پخت این غذای خوشمزه اصلا پیچیده نیست. برای شروع، باید مواد اولیه‌ خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار و گردو را آماده کنید و مراحل پخت آن را گام به گام طبق آنچه توضیح می‌دهیم انجام دهید.

مواد لازم خورشت آلو اسفناج با مرغ برای 4 نفر

اسفناج

۱ کیلوگرم

مرغ

۱ عدد

آلو بخارا

۱۰ عدد

سیر

۲ حبه

پیاز

۱ عدد

مغز گردوی خرد شده

۱۵۰ گرم

رب انار

۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

در مامانپز ثبتنام کن

مرحله اول: پختن گوشت مرغ

برای طبخ یک خورشت آلو اسفناج مجلسی، باید گوشت مرغ آن را طوری بپزید که طعم فوق‌العاده‌ای پیدا کند. قبل از هر کاری، سیر را رنده و پیاز را نگینی خرد کنید. ابتدا پیاز را درون قابلمه‌ای مناسب به همراه روغن تفت دهید. اجازه بدهید تا پیاز خرد شده سبک و شیشه‌ای شود. سپس، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، نمک، فلفل و زردچوبه را به اندازه‌ای به سیر و پیاز اضافه کنید که رنگی طلایی بگیرند. حالا می‌توانید تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه کنید. مرغ باید کمی با سیر و پیاز تفت داده شود تا کاملا مزه آنها را به خود بگیرد. وقتی گوشت مرغ به رنگ سفید درآمد، درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید این گوشت در آب خود کم‌کم بپزد.

مرحله دوم: آماده کردن اسفناج‌ برای خورشت

در مدت زمانی که گوشت مرغ پخته می‌شود، سراغ اسفناج‌ها بروید. برگ‌های اسفناج را تمیز پاک کنید و بشویید. اجازه بدهید تا آب اضافی اسفناج کاملا خشک شود. سپس، آن را درون تابه‌ای گود بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید. وقتی آب اسفناج کاملا تبخیر شد، آماده اضافه شدن به قابلمه خورش است.

مرحله سوم: اضافه کردن آلو بخارا به خورش

پس از اضافه کردن برگ‌های پخته شده اسفناج به قابلمه خورش نوبت به آلو بخارا می‌رسد. آلو بخارا که قبلا کمی در آب خیس خورده را به همراه چند لیوان آب به قابلمه بیفزایید. پس از آن، رب انار را به خورش اضافه کنید. حالا اجازه بدهید تا خورش بپزد.

مرحله چهارم از طبخ خورشت آلو اسفناج با مرغ

گردو به خورش آلو اسفناج با مرغ طعم شگفت‌انگیزی می‌دهد و باعث می‌شود که این خورش بیشتر روغن بیندازد. برای اضافه کردن گردوی خرد یا آسیاب‌شده به قابلمه خورش باید تا ۳۰ دقیقه پایانی پخت این غذا صبر کنید. بعد از اضافه کردن گردو و سپری شدن این مدت، خورش آلو اسفناج با مرغ شما آماده است. می‌توانید خورشت آلو اسفناج را مانند خورش قیمه، قرمه سبزی یا سایر خورش‌ها همراه با پلوی زعفرانی نوش جان کنید.

خورشت آلو اسفناج با گوشت

مواد لازم خورشت آلو اسفناج با گوشت همان مواد اولیه طبخ این غذا با مرغ هستند اما برای درست کردن این خورشت با گوشت معمولاً مغز گردو را حذف می‌کنند. این غذا را می‌توانید با گوشت خورشتی و طبق طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ بپزید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج رژیمی

شاید به گوشت مرغ یا گوسفند علاقه‌ای نداشته باشید یا بخواهید این غذا را به صورت رژیمی و بدون گوشت بپزید. در این صورت، خورشت اسفناج با آلو بخارا را به شما پیشنهاد می‌دهیم. طرز تهیه خورش اسفناج ساده رژیمی و بدون گوشت، درست مانند روش طبخ این غذا با گوشت مرغ یا گوسفند است اما گوشت از مواد اولیه آن حذف می‌شود.

ترفندهای خوشمزگی خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج خوشمزه

کلام آخر

خورشت آلو اسفناج یک غذای زمستانی خوشمزه است که می‌توانید با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا حتی به صورت رژیمی و بدون گوشت بپزید. این غذای مقوی و خوشمزه به راحتی آماده می‌شود و طرفداران بسیاری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *