وقتی صحبت از پنکیک برای صبحانه میشود، اغلب به یاد پنکیکهای ساده میفتیم. بااینحال، برای داشتن روزی پرانرژی و خوردن صبحانهای متنوع بهتر است که انواع پنکیک را در برنامه صبحانه خود بگنجانید. برای درست کردن این صبحانه خوشمزه هم خواندن این مقاله به شما کمک میکند. در ادامه، طرز تهیه ۲۵ مدل از انواع پنکیک و رازهای طلایی برای خوشمزه شدن آنها را میخوانید.
انواع پنکیک صبحانه
۱. پنکیک با خمیر مایه

پنکیک ساده همیشه یکی از محبوبترین انواع پنکیک بوده و هست. این پنکیک رسپی بسیار ساده و بیدردسری دارد و ثابت میکند که همیشه جذابیت در سادگی است. پنکیک ساده به خاگینه تبریزی شباهت بسیاری دارد و میتوانید آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میانوعده نوش جان کنید. جهت تهیه پنکیک ساده برای ۴ نفر به ۲ لیوان آرد ساده، ۲ عدد تخممرغ، ۲ لیوان شیر، روغن آفتابگردان، ۶ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق چایخوری خمیر مایه یا بکینگ پودر نیاز دارید.
طرز تهیه پنکیک برای ۴ نفر نیز بسیار ساده است. ابتدا آرد، تخممرغ، شیر، روغن آفتابگردان، بکینگ پودر، شکر و کمی نمک را با همزن دستی بزنید تا خمیر یکدستی درست شود. غلظت این خمیر باید به اندازه خامه معمولی شود. سپس، یک تابه نچسب متوسط را روی حرارت قرار دهید و آن را با کره یا چند قطره روغن چرب کنید. وقتی تابه داغ شد، مقداری از مایه پنکیک را با یک ملاقه کوچک در مرکز تابه بریزید. اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه یک طرف پنکیک سرخ شود، طوری که روی آن حبابهایی تشکیل شود. سپس، آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم سرخ شود. به این ترتیب، یک پنکیک ساده خوشمزه خواهید داشت که میتوانید آن را با عسل، مربا و خوراکیهایی مانند آن نوش جان کنید.
۲. پنکیک ریکوتا لیمویی
این نوع پنکیک در مقایسه با انواع پنکیک سنتی بافتی نرمتر دارد و طعم آن هم شگفتانگیزتر از انواع پنکیک لیمویی است. برای تهیه این پنکیک لیمویی به آرد سفید، پودر خمیر مایه، شکر دانهریز، مقداری نمک، شیر، پنیر ریکوتا، تخممرغ، وانیل، آب و پوست لیمو و کره نیاز دارید. دستور پخت پنکیک ریکوتا لیمویی هم بسیار ساده است. ابتدا مواد خشک و مایع را جداگانه با یکدیگر خوب ترکیب کنید. سپس، این مواد را درون ظرفی با همزن مخلوط کنید تا مایه یکدستی درست شود. بقیه مراحل پخت این پنکیک هم درست شبیه طرز تهیه پنکیک ساده است.
۳. پنکیک سیبزمینی شیرین

پنکیکهای سیبزمینی شیرین نسبت به انواع پنکیک طعم شگفتانگیزتری دارند و برای یک صبح پاییزی عالی هستند. برای تهیه این پنکیک متفاوت به آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، شکر قهوهای، نمک، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، باتر میلک، سیبزمینی شیرین پخته و له شده، تخممرغ و وانیل نیاز دارید.
آرد را هم را با مواد خشک درون ظرفی با یکدیگر کاملا ترکیب کنید. باتر میلک، سیبزمینی شیرین، تخممرغ و وانیل هم باید جداگانه مخلوط شوند. سپس، محتویات دو ظرف را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایهای مناسب پنکیک به دست آید. بقیه مراحل کار هم همان است که در طرز تهیه پنکیک ساده توضیح دادیم.
۴. پنکیک بدون شیر
شیر اغلب یکی از مواد اصلی انواع پنکیک است اما برخی از افراد دچار مشکلی به نام عدم تحمل لاکتوز هستند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید اما نمیتوانید از خیر طعم بینظیر پنکیک بگذرید، نگران نباشید. مشکل شما یک راهحل ساده به نام آب دارد. به جای شیر در پنکیک ساده به آن آب اضافه کنید تا یک پنکیک خوشمزه داشته باشید.
۵. طرز تهیه پنکیک ژاپنی با ماست

پنکیک سوفله ژاپنی نوعی پنکیک پفکی و نرم است که با سفیده تخممرغ همزده درست میشود. رسپی این پنکیک بسیار ساده است. برای شروع، زرده تخممرغ، شیر یا ماست و وانیل را با همزن مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را هم به آن اضافه کنید و مایه به دست آمده را کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر سفیده تخممرغ را آنقدر همبزنید تا کف کند. سپس، به آن مقداری شکر اضافه کنید. دوباره به هم زدن سفیده تخممرغ ادامه دهید. سفیده باید آنقدر با شکر هم زده شود که سفت شود و از ظرف برعکس شده جدا نشود.
در ادامه، یکسوم از سفیده تخممرغ هم زده را با سایر مواد ترکیب کنید. وقتی خمیر یکدست شد، بقیه سفیده تخممرغ را به آن اضافه کنید. این مواد را باید با لیسک به آرامی مخلوط کنید و مراقب باشید که پف سفیده تخممرغ از بین نرود.
حالا تابه نچسبی را با کره چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی تابه کاملا داغ شد، مقداری از مایه پنکیک را درون آن بریزید. حالا درب تابه را ببندید و اجازه بدهید یک طرف پنکیک کاملا سرخ شود و پف کند. در نهایت، پنکیک را زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
۶. پنکیک جودوسر در ایرفرایر
اگر به دنبال فهرستی از غذاهای هواپزی هستید و میخواهید طعم پنکیک هواپزی را هم بچشید، به شما پنکیک جودوسر در ایرفرایر را پیشنهاد میدهیم. برای تهیه این صبحانه هواپزی به آرد جودوسر، پودر خمیر مایه، نمک، تخممرغ، عسل، شیر، کره آب شده و وانیل نیاز دارید.
درون ظرفی آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. در ظرف دیگری هم تخممرغ، شیر، کره، عسل و وانیل را خوب مخلوط کنید. سپس، مواد این دو ظرف را با یکدیگر ترکیب کنید. در نهایت، پودر خمیر مایه را به آن بیفزایید. حالا یک ظرف مخصوص پای را با اسپری روغن چرب کنید، مقداری از مایه پنکیک را درون آن بریزید و ظرف را درون سبد هواپز قرار دهید. دستگاه ایرفرایر را با دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. در نهایت، اجازه بدهید تا پنکیک به مدت ۳ دقیقه آماده شود.
انواع پنکیک برای کودکان
۷. پنکیک موز با نوتلا

نوتلا یکی از شکلاتهای صبحانه پرطرفدار است که کمتر کسی میتواند به آن نه بگوید. حالا تصور کنید این شکلات جذاب و فوقالعاده را به پنکیک اضافه کنید. قطعا طعم پنکیک بینظیر میشود. برای تهیه پنکیک موز با نوتلا باید موز له شده را با شیر، شکر، نمک و تخممرغ خوب مخلوط کنید. درون ظرفی دیگر هم آرد را با بکینگ پودر ترکیب کنید. حالا باید محتویات این دو ظرف با یکدیگر به اندازهای مخلوط شوند که مایهای مناسب پنکیک به دست آید. بقیه مراحل طرز تهیه این پنکیک درست مانند رسپی پنکیک ساده است. وقتی پنکیکها آماده شد، آنها را با نوتلا و موز نوش جان کنید.
۸. پنکیک بابانوئلی
به عاشقان توتفرنگی و پنکیک، این پنکیک با تزیینی متفاوت را پیشنهاد میدهیم. این پنکیک را میتوانید به عنوان صبحانهای خاص روی میز برای کودکان سرو کنید تا این مهمانان کوچک ذوقزده شوند. برای تهیه پنکیک بابانوئلی یا همان پنکیک توتفرنگی، باید ابتدا ۳ مینی پنکیک که قبلا رسپی آن را خواندید، روی هم قرار بدهید. سپس، روی آنها مقداری خامه همزده بریزید. روی خامه یک توتفرنگی که کلاهک آن را جدا کردهاید، به صورت وارونه قرار دهید. روی توتفرنگی هم مقداری خامه با قیف بریزید. به این ترتیب، پنکیک بابانوئلی آماده میشود.
۹. پنکیک نوتلا
برای جذابتر کردن طعم پنکیک راههای بسیاری دارید و یکی از بهترین آنها درست کردن این شیرینی خوشمزه با مغز شکلاتی است. طرز تهیه خمیر مایه پنکیک با مغز شکلاتی به همان ترتیبی است که در رسپی پنکیک ساده خواندید، با این تفاوت که باید موقع سرخ کردن پنکیک، شکلات نوتلا را هم به کار ببرید. برای اینکه نوتلا موقع سرخ شدن پنکیک در تابه سرازیر نشود، باید ابتدا آن را در فریزر بگذارید.
مقداری از شکلات نوتلا را روی کیسه پلاستیک فریزری پخش کنید طوری که یک لایه نازک از نوتلا درست شود. حالا این کیسه پلاستیکی را داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند. زمانی که خمیر مایه پنکیک را در تابه گرم شده ریختید، تکه کوچکی از نوتلای یخزده را در مرکز آن قرار دهید. سپس، کمی دیگر از خمیر پنکیک را روی نوتلا بریزید. بقیه مراحل کار همان مراحل سرخ کردن پنکیک ساده است.
۱۰. مینی پنکیک

مینی پنکیکها، پنکیکهایی هستند که در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشوند و مواد اولیهای ساده دارند. برای درست کردن این پنکیکهای کوچک باید مثل رسپی سایر انواع پنکیک، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف و شیر، تخممرغ و کره آب شده را در ظرفی دیگر با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سپس، مواد دو ظرف را ترکیب کنید. اگر خمیر مایه پنکیک خیلی غلیظ شد میتوانید به آن کمی شیر اضافه کنید. سرخ کردن این نوع پنکیک هم مثل سرخ کردن پنکیک ساده است با این تفاوت که باید حدود ۲ تا ۳ قاشق چایخوری از این خمیر را در مرکز تابه گرم شده بریزید.
۱۱. پنکیک بستنی
برای درست کردن پنکیک بستنی، باید ابتدا پنکیک آن را طبق دستور پخت پنکیک ساده آماده کنید. سپس، مقداری از بستنی دلخواه خود را روی یک پنکیک خنک شده بریزید و یک پنکیک دیگر روی آن بگذارید. در نهایت، پنکیک بستنی آماده شده را با کارامل، سس شکلات یا بستنی تزیین کنید.
۱۲. پنکیک اسفناج
این پنکیک یک غذا با اسفناج برای کودکان محسوب میشود که هم خوشمزه است و هم میتواند مواد مغذی مورد نیاز آنها در ابتدای صبح را فراهم کند. برای درست کردن مایه این پنکیک باید اسفناج تازه را درون مخلوطکن بریزید تا به شکل پوره در بیاید. سپس، آن را درون مایه پنکیک ساده بریزید و به همان روش سرخ کنید.
۱۳. پنکیک گیلاس و آناناس
پنکیکهای آناناسی با ظاهری زیبا و کاراملی هر کسی را برای صبحانه خوردن وسوسه میکند. بنابراین، اگر در خانه کودکانی دارید که صبحانه نمیخورند، میتوانید با درست کردن پنکیک آناناسی آنها را به خوردن این صبحانه شگفتانگیز ترغیب کنید.
ابتدا خمیر مایه پنکیک را به همان روشی که خمیر مایه پنکیک ساده را آماده میکنید، درست کنید. سپس، درون تابهای نچسب کمی کره یا چند قطره روغن بریزید. مقداری از خمیر مایه پنکیک را در مرکز تابه بریزید. کمی صبر کنید تا روی خمیر حبابهایی تشکیل شود. سپس، یک حلقه آناناس را در مرکز پنکیک بگذارید. در مرکز آناناس هم یک گیلاس کوچک بدون هسته قرار بدهید. روی آناناس و گیلاس کمی شکر قهوهای بپاشید. وقتی در بخش لبههای پنکیک حبابهایی درست شد، آن را برگردانید. اجازه بدهید تا طرف دیگر پنکیک طلایی رنگ شود. حالا پنکیک را با خامه فرمگرفته و عسل تزیین کنید.
۱۴. پنکیک با تکههای شکلات

پنکیک با تکههای شکلات یک صبحانه هیجانانگیز برای کودکان است. برای آماده کردن این صبحانه خوشمزه و متفاوت باید از فر استفاده کنید. ابتدا فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. حالا خمیر مایه پنکیک ساده را آماده کنید و به آن شکلات چیپسی کمشیرین اضافه کنید. خمیر پنکیک را روی سینی فر چربشده بریزید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنکیک آماده شود.
انواع پنکیک خوراکی
۱۵. پنکیک مناسب رژیم کتوژنیک
ممکن است برای لاغری و کاهش وزن سراغ رژیم کتوژنیک رفته باشید. در این صورت، احتمالا به شما بهترین غذاهای رژیمی برای صبحانه را پیشنهاد میدهند اما این بدان معنا نیست که مجبور هستید خود را از صبحانههای خوشمزهای مانند پنکیک محروم کنید. برای درست کردن پنکیکی مناسب این رژیم فقط کافیست مواد اولیه آن را تغییر دهید.
برای درست کردن پنکیک مناسب رژیم کتوژنیک به آرد بادام، پنیر خامهای نرم شده، تخممرغ، پوست لیمو و کره برای سرخ کردن نیاز دارید. درون ظرفی مناسب، مواد لازم برای این پنکیک را بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود. سپس، آن را مانند سایر پنکیکها سرخ کنید.
۱۶. پنکیک کدو حلوایی

با شروع فصل پاییز، انواع غذاها و خوراکیهای درست شده از کدو حلوایی طرفداران بیشتری پیدا میکنند. پنکیک کدو حلوایی هم از این قاعده مستثنی نیست. این پنکیک با طعمی کمنظیر میتواند به یکی از اجزای اصلی صبحانههای پاییزی شما تبدیل شود.
برای درست کردن پنکیک کدو حلوایی باید آرد، بکینگ پودر، شکر قهوهای، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با یکدیگر ترکیب کنید. در ظرفی دیگر هم شیر و کدو حلوایی لهشده را با تخممرغ و وانیل مخلوط کنید. در ادامه، محتویات دو ظرف را با استفاده از یک قاشق چوبی کاملا ترکیب کنید. حالا خمیر مایه پنکیک کدو حلوایی را مانند سایر انواع پنکیک سرخ کنید.
۱۷. پنکیک گندم سیاه
آرد گندم سیاه یا باکویت نوعی آرد گندم بدون گلوتن است که بیشتر در دستور پخت غذاهای مخصوص گیاهخواران و افراد حساس به گلوتن به کار میرود. این آرد نسبت به آرد گندم معمولی پروتئین بیشتری دارد. بنابراین، بهترین گزینه برای صبحانه در روزهای کاری است.
برای آماده کردن پنکیک گندم سیاه باید ابتدا آرد، شکر قهوهای، بکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در ظرفی دیگر هم تخممرغ، شیر، وانیل و کره ذوبشده را با یکدیگر خوب هم بزنید. سپس، مواد مرطوب و خشک را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیر مایه پنکیک آماده شود. برای سرخ کردن پنکیکها هم همان روشی را به کار ببرید که در رسپی پنکیک ساده توضیح دادیم.
۱۸. پنکیک بلوبری

اگر مهمان عزیزی را به صرف صبحانه دعوت کردهاید، میتوانید پنکیک بلوبری که طعمی شگفتانگیز دارد را روی میز صبحانه او بگذارید. طعم بلوبری میتواند مهمان شما را هیجانزده کند. برای درست کردن پنکیک بلوبری، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید. تخممرغ، باتر میلک و کره آبشده هم باید در ظرفی جداگانه ترکیب شوند. در نهایت، مواد الکشده را به ظرف تخممرغها بیفزایید.
حالا مقداری از خمیر پنکیک را در تابه گرمشده بریزید. سپس، روی آن کمی بلوبری بریزید و دوباره کمی خمیر پنکیک اضافه کنید. وقتی روی پنکیک حبابهایی تشکیل شده آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم طلایی رنگ شود.
۱۹. پنکیک هویج
پنکیک هویج شیرین، پفدار و خوشمزه است. برای درست کردن این پنکیک پرطرفدار به آرد، بکینگ پودر، نمک، دارچین، جوز هندی، تخممرغ، وانیل، شیر، شکر قهوهای و هویج رنده شده نیاز دارید. مواد خشک و مرطوب را به صورت جداگانه با یکدیگر ترکیب کنید. سپس، هویج رنده شده را به مواد مرطوب بیفزایید و بعد همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیر مایه لطیف پنکیک درست شود. حالا پنکیک هویج را مانند سایر انواع پنکیک سرخ کنید.
۲۰. پنکیک وگان

آیا میدانید که برای درست کردن پنکیکهای سبک، پفدار و خوشمزه همیشه هم به تخممرغ یا شیر نیازی ندارید؟ بله، درست خواندید. این صبحانه لذیذ را میتوان بدون این مواد همیشگی انواع پنکیک و مناسب رژیم وگان آماده کرد. برای شروع، آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک ظرف و شیر غیرلبنی، آب و روغن را در ظرفی دیگر با یکدیگر ترکیب کنید. سپس، مواد داخل این دو ظرف را با یکدیگر آن قدر هم بزنید تا خمیر مایه یکدستی درست شود. حال خمیر مایه پنکیک را مانند دستور پخت سایر انواع پنکیک سرخ کنید.
۲۱. پنکیک فراپوچینو
اگر عاشق قهوه فوری هستید، حتما از چشیدن طعم پنکیک فراپوچینو لذت خواهید برد. این پنکیکهای سبک و خوشمزه طرز تهیهای بسیار ساده دارند. برای آماده کردن پنکیکهای فراپوچینوی کافیشاپی، ابتدا کره ذوبشده را با قهوه فوری کاملا ترکیب کنید. باتر میلک و تخممرغ را هم جداگگانه هم بزنید تا یکدست شوند. حالا در ظرف بزرگی آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. حالا سایر مواد ترکیبشده را به این ظرف اضافه کنید تا خمیر مایهای یکدست درست شود. در نهایت، مایه پنکیک را مثل سایر پنکیکها سرخ کنید.
۲۲. پنکیک نارگیلی
این پنکیک بسیار نرم و لطیف است و فقط کمی طعم شیرین دارد. برای شروع، ماست یونانی، زرده تخممرغ، عسل و کره آبشده را با یکدیگر ترکیب کنید. آرد نارگیل، جوش شیرین و نمک را به این ظرف بیفزایید و مواد را به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید. در ظرفی جداگانه، سفیده تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا شبیه به خامه همزده شود. حالا سفیده تخممرغ را به آرامی با سایر مواد ترکیب کنید تا خمیر مایهای یکدست درست شود. پس از آن، پنکیک را به روش سرخ کردن سایر انواع پنکیک سرخ کنید.
۲۳. طرز تهیه پنکیک پفکی با سیب
صبحانه روزهای تعطیل را با پنکیک سیب و دارچین جذابتر کنید. برای شروع، آرد، بکینگ پودر، دارچین، شکر و نمک را در یک ظرف و زرده تخممرغ، وانیل، شیر و کره آبشده را در ظرفی دیگر کاملا مخلوط کنید. در ادامه، محتویات این دو ظرف را با یکدیگر خوب ترکیب کنید و به آنها مقداری سیب رنده شده اضافه کنید. در ظرفی دیگر، سفیده تخممرغ را هم بزنید تا سفت شود. حالا آن را به آرامی به ظرف اصلی اضافه کنید. خمیر مایه پنکیک را به روشی که در رسپی انواع پنکیک خواندید سرخ کنید.
پنکیک سیب و دارچین یک تاپینگ خوشمزه دارد. برای درست کردن این تاپینگ باید سیب خرد شده را با کره، شکر قهوهای، دارچین و اندکی آب روی حرارت بگذارید. وقتی سیبها کاملا پخته شدند، آنها را روی پنکیک بریزید تا مهمانانتان از طعم پنکیک جدید و خلاقانه شما شگفتزده شوند.
۲۴. طرز تهیه هوتوک کرهای
پنکیک هوئه دوک یا هوتوک نوعی پنکیک مغزدار است که کرهایها آن را ابداع کردهاند. برای آماده کردن این پنکیک متفاوت، ابتدا شکر، پودر خمیر مایه فوری و آب ولرم را با یکدیگر ترکیب کنید. پس از چند دقیقه، آرد، مخلوط خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود. حالا روی خمیر پنکیک را بپوشانید و به آن ۱ تا ۲ ساعت استراحت بدهید.
در ادامه، مغز دانههای خوراکی که میتواند گردو، بادام یا زمینی باشد را خرد و با شکر و مقداری دارچین ترکیب کنید. خمیر پنکیک را با دست به صورت خمیرهای گرد کوچکی دربیاورید و با وردنه پهن کنید. سپس، مغز دانههای خوراکی را روی آن بریزید و با کنارههای خمیر روی مغزهای خوراکی را بپوشنید. حالا پنکیکها را درون روغن سرخ کنید.
۲۵. طرز تهیه پنکیک بدون شیر
اگر به طعم شیر علاقهای ندارید یا به دلیل حساسیتهای غذایی ترجیح میدهید این ماده اولیه را از صبحانه خود حذف کنید، به شما پنکیک با ماست را پیشنهاد میدهیم. طرز تهیه پنکیک با ماست بسیار ساده است. برای شروع باید تخممرغ، وانیل و شکر را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سپس، به آن روغن و ماست بیفزایید. حالا آرد، دارچین و بکینگ پودر را به سایر مواد اضافه کنید. مایه پنکیک را درون تابه نچسبی که گرم شده بریزید و آن را مانند رسپی پنکیک ساده سرخ کنید.
رازهای خوشمزگی انواع پنکیک

- جهت تهیه انواع پنکیک برای ۴ نفر باید مواد را به همان اندازه و ترتیبی که در طرز تهیه پنکیک ساده توضیح دادیم به کار ببرید. اگر تعداد مهمانهایتان بیشتر است، برای طرز تهیه پنکیک خانگی، به همین نسبت مواد اولیه را بیشتر کنید.
- اگر برای تهیه پنکیک فرصت کافی دارید، به خمیر مایه آن ۳۰ دقیقه استراحت بدهید.
- برای اینکه انواع پنکیک بافتی عالی و عطری بهتر داشته باشند، سفیده تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا به کاملا سفت شود.
- همیشه اولین پنکیک بدترین پنکیک است. بنابراین، پس از داغ شدن تابه، ابتدا مقداری اندک از مایه پنکیک را درون آن بریزید و یک پنکیک آزمایشی درست کنید. مطمئن باشید که کیفیت پنکیکهای بعدی به مراتب بهتر از این خواهد شد. فقط باید قلق کار دستتان بیاید.
- مایه پنکیک را آنقدر هم بزنید که مواد اولیه در یکدیگر حل شوند. همزدن بیش از حد مایه پنکیک باعث سفت شدن پنکیکها میشود.
- اجازه ندهید تابه آنقدر داغ شود که دود از آن بلند شود. این کار باعث خواهد شد که پنکیکها پیش از سرخ شدن بسوزند.
- در حین پخت پنکیکها را فشار ندهید.
- پنکیکها را بیش از حد زیر و رو نکنید. همین که دو طرف آنها طلایی شود کافیست.
کلام آخر
انواع پنکیک خوشمزه میتوانند بهترین صبحانهها یا میان وعدههای شما باشند. در این مطلب، طرز تهیه انواع پنکیک را توضیح دادیم. این پنکیکها را میتوانید در کنار دسرهای ایرانی یا فینگر فودهای تولد و مهمانی سرو کنید تا میز مهمانی شما رنگینتر شود. اگر هم به فکر تهیه میان وعدهای خوشمزه برای خود هستید، این ۲۵ مدل پنکیک، بهترین میان وعدهها خواهند بود.
سؤالات رایج
غلظت مایع پنکیک چقدر باید باشد؟
غلظت آن باید به اندازهای باشد که وقتی آن را با ملاقه درون تابه میریزید، از ارتفاع ۲۰ سانتیمتر حالت کشسانی خود را حفظ کند.
آیا پنکیک با روغن سرخ میشود؟
خیر. پنکیک را میتوانید هم با انواع روغن و هم با کره سرخ کنید.
چرا پنکیک پف نمیکند و میچسبد؟
غلظت مایه پنکیک کافی نبوده، به این مایه استراحت ندادهاید، تابه به اندازه کافی داغ نشده یا حرارت شعله بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

