استفاده از کیک و فوت کردن شمع روی آن برای تولد پدیده‌ای نیست که به تازگی در میان مردم رایج شده باشد، بلکه تاریخچه این کار به قرن‌ها قبل و زمان یونان باستان بر می‌گردد. فوت کردن شمع کیک تولد نیز از کارهایی است که در تمام تولدهای امروزی انجام می‌شود. وقتی کسی بخواهد شمع تولدش را فوت کند، به او می گویند تا یک آرزو بکند. فلسفه این کار این است که آرزو و دعای شما به همراه دود شمع به آسمان می‌رود و به این ترتیب آرزویتان برآورده می شود. همچنین، با توجه به این که تعداد شمع‌های روی کیک تولد را برابر با سن شخص متولد قرار می‌دهند، گفته می‌شود تا شمع نشانه ای از سال‌های گذشته عمر او هستند و با فوت کردن شمع‌ها، پایان یافتن آن سال‌ها و شروع یک سال جدید را همراه با شادی و خوشحالی جشن می‌گیرد. برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید ابتدا یک کیک تولد خانگی خوشمزه داشته باشید. در این مقاله، با دستور پخت انواع کیک تولدهای خانگی آشنا می‌شوید.

چرا کیک تولد خانگی؟

کیک تولد خانگی

حتما برای شما هم پیش آمده است که از قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها کیک برای مناسبت خاصی خریده باشید؛ مثلا کیک تولد. وقتی از قنادی‌ها کیک آماده می‌خریم مسائل متفاوتی وجود دارد. ممکن است کیک تازه نباشد و مقداری خشک شده باشد یا اینکه از محتویات داخل آن که اصطلاحا به آن فیلینگ می گویند چیست اطلاعی نداشته باشیم. شاید مسائلی از قبیل نوع کیک و مواد استفاده از آن را بتوان از فروشنده‌های داخل قنادی پرسید اما تازه یا کهنه بودن آن را به هیچ وجه نمی‌توان متوجه شد. اما راه حل چیست؟

در مامانپز ثبتنام کن

اگر حتی کمی به آشپزی و شیرینی‌پزی علاقه داشته باشید، می توانید یک کیک خانگی سالم و خوشمزه و تازه را در منزل خودتان و مطابق سلیقه خود درست کنید. نگران این نباشید که ممکن است کیک خانگی شما به اندازه کیک‌های قنادی‌ها ظاهر جذابی نداشته باشد، بلکه خیالتان راحت باشد روش‌های ساده‌ای وجود دارند تا شما بتوانید کیکتان مثل یک شیرینی‌پز حرفه‌ای تزیین کنید. علاوه‌بر‌این، می‌توانید کیک تولد خوشگل خود را با بهترین و سالم‌ترین مواد درست کنید و دیگر نگران کهنه بودن آن نباشید. همچنین، از آنجایی که روز تولد برای هرکس یک روز خاص و مهم در سال است، شخصی که برای او کیک تولد درست کرده‌اید نیز بسیار از این کار شما خوشحال خواهد شد. شاید حتی لازم به ذکر هم نباشد که با پختن کیک تولد در خانه در هزینه‌های تولد صرفه‌جویی می‌کنید و می‌توانید این کار را با بودجه محدود نیز انجام دهید. بنابراین حالا که درست کردن کیک تولد خانگی این همه مزایا دارد، چرا یاد نگیریم که در منزل انواع کیک های خوشمزه خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک تولد

کیک اسفنجی تولد

کیک تولد خانگی با توجه به سابقه و مهارت شیرینی‌پزی شما می تواند یک کیک بسیار ساده و یا یک کیک حرفه ای باشد. برای ما مهم نیست که شما قبلا کیک درست کرده اید یا نه، چون در این جا به شما چند مدل کیک تولد خانگی از آسان تا سخت را آموزش خواهیم داد تا بتوانید با توجه به توانایی و امکانات خود یک مورد را انتخاب و تهیه کنید. قبل از آن، باید طرز تهیه یک کیک تولد ساده در منزل خودتان با ساده‌ترین و در دسترس‌ترین مواد اولیه را بدانید. فقط قبل از شروع به تهیه کیک اطمینان حاصل کنید که در منزل خود همزن برقی یا دستی دارید، چرا که تهیه کیک بدون همزن تقریبا امکان‌پذیر نیست.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده

آرد ۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
شکر ۱.۵ لیوان
وانیل به اندازه نوک قاشق چای‌خوری
نمک به اندازه نوک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو نصف پیمانه

طرز تهیه کیک تولد خانگی

۱. ابتدا آرد، وانیل، بیکینگ پودر، و نمک را مخلوط کرده و چندین بار الک کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد مخلوط شده یک دست شوند و قسمت‌های گلوله گلوله در آن باقی نمانده باشد. اگر می‌خواهید کیک شکلاتی درست کنید، در این مرحله پودر کاکائو را هم با باقی مواد مخلوط و الک کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر در یک ظرف به وسیله همزن به خوبی هم بزنید تا جایی که یک خمیر کشدار به دست بیاید و رنگ مخلوط مواد سفید رنگ شود. هر چه سرعت هم زدن شما بالاتر باشد، این مرحله سریع‌تر و بهتر انجام می‌شود.

۳. روغن و شیر را به مواد مرحله قبل (یعنی تخم‌مرغ و شکر) اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

۴. آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر و وانیل و نمک را که در مرحله اول تهیه کردید به آرامی به مواد مایع داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

۵. دیواره‌های قالب کیک خود را کمی چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا کیک شما پس از پخته شدن به راحتی از قالب جدا شود. سپس مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل به خوبی گرم شده است قرار دهید. زمان تقریبی برای پخت کیک خانگی حدود ۴۵ دقیقه است.

۶. برای اینکه بدانید کیک تولد خانگی شما آماده شده است یا نه، یه خلال دندان را داخل آن فرو ببرید و خارج کنید. اگر خلال دندان خیس شد و مواد کیک به آن چسبید، یعنی کیک شما هنوز نپخته است. البته دقت کنید که اگر در فر را زیاد باز کنید و باعث خنک شدن داخل آن شوید، کیک شما در نهایت به اندازه کافی پف نخواهد کرد.

کیک تولد دو رنگ

کیک تولد دو رنگ

کیک تولد دو رنگ هم یک کیک ساده خانگی است که با کمترین مهارت در شیرینی‌پزی می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. البته ممکن است شما اسم این کیک را به عنوان «کیک زبرا» هم شنیده باشید. به‌علاوه اینکه ظاهر جذاب این کیک باعث می‌شود تا کسی که کیک تولد را برای او درست کرده‌اید حسابی سر ذوق بیاید.

مواد لازم برای تهیه کیک تولد دو رنگ (زبرا)

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان

طرز تهیه کیک تولد دو رنگ (زبرا)

۱. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و آن قدر هم بزنید تا کرم رنگ شود.

۲. روغن و شیر را به مخلوط کرم رنگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

۳. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و چندین بار از الک عبور دهید تا صاف و یک دست شود. سپس این مخلوط را به ترکیب مایعی که در مراحل قبل به دست آوردید آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید. بعد از یکدست شدن مایه، آن را به  ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و درون دو ظرف متفاوت بریزید. اگر مایه را بیش از حد هم بزنید، پف کیک شما می خوابد. بنابراین از هم زدن زیاد در تمام مراحل خودداری کنید.

۴. پودر کاکائو را به محتویات یکی از ظرف‌ها اضافه کنید و هم بزنید. به ظرف دیگر هم ۳ قاشق آرد الک شده اضافه کنید تا غلظت آن با قسمت کاکائویی یکی شود و کیک دو رنگ شما در مراحل بعدی به دو قسمت کاملا مجزا تقسیم نشود. اگر آرد را به ظرف شامل مایه کرم رنگ اضافه نکنید، قسمت شکلاتی به خاطر سنگین‌تر بودن پایین قالب کیک می‌ایستد و کیک شما آن طور که می‌خواهید از آب در نمی‌آید.

۵. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و روی آن مقدار خیلی کمی آرد بپاشید تا کیک شما پس از پخته شدن به راحتی جدا شود.

۶.  با استفاده از یک ملاقه، یک بار مایه سفید رنگ را داخل قالب ریخته و بعد از آن مایه شکلاتی را روی آن بریزید. قالب را به هیچ وجه تکان ندهید و لایه لایه مایه‌های دو رنگ را روی هم بریزید.

۷. حال نوبت طرح دادن به کیک دو رنگ رسیده است! با استفاده از یک خلال دندان شروع به ایجاد طرح در مایه کیک کنید؛ به این ترتیب که خلال را داخل مایه فرو برده و  از مرکز کیک به سمت بیرون آن حرکت دهید، یا برعکس. نحوه طرح دادن در این مرحله کاملا بر عهده شماست و می‌توانید با استفاده از خلاقیت‌تان طرح‌های زیبا و جذابی داخل مایه کیک تولد ایجاد کنید.

۸. قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است قرار دهید. زمان پخت برای این کیک حدود ۴۰ دقیقه است.

۹. برای اینکه بدانید کیک تولد دو رنگ خانگی شما آماده شده است یا نه، یه خلال دندان را داخل آن فرو ببرید و خارج کنید. اگر خلال دندان خیس شد و مواد کیک به آن چسبید، یعنی کیک شما هنوز نپخته است. البته دقت کنید که اگر در فر را زیاد باز کنید و باعث خنک شدن داخل آن شوید، کیک شما در نهایت به اندازه کافی پف نخواهد کرد.

۱۰. پس از پخته شدن کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس می توانید آن را از قالب خارج کنید. اگر زمانی که کیک داغ است اقدام به خارج کردن آن از قالب کنید، کیک شما خرد و له می شود.

کیک تولد خامه‌ای

کیک تولد خامه‌ای

اگر می‌خواهید کیک تولد شما بیشتر شبیه کیک‌های موجود در قنادی شود و حسابی دیگران را از هنرتان غافلگیر کنید، می‌توانید با دستور پختی که در ادامه به شما آموزش می‌دهیم مثل حرفه‌ای‌ها کیک تولد درست کنید! البته به هیچ وجه نگران سختی این کار نباشید! دستور پخت کیک تولد خامه‌ای تفاوت چندانی با کیک‌های قبلی ندارد و فقط در زمان تزیین آن باید زحمت بیشتری بکشید.

مواد لازم برای تهیه کیک تولد خامه‌ای (مرحله اول)

آرد قنادی ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
شکر ۱.۵ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۶ عدد
شیر سه‌چهارم پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای‌خوری
عصاره بادام نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک تولد خامه ای (مرحله اول)

۱. شکر و کره را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر کرم رنگ و پوک درست شود.

۲. در ظرفی دیگر، سفیده تخم‌مرغ‌ها را با شیر مخلوط کنید و آن قدر هم بزنید تا حالت خامه‌ای و یک دست پیدا کند. سپس عصاره وانیل و عصاره بادام را به آن اضافه کنید.

۳. ترکیب شکر و کره و همچنین خامه‌ای که در مرحله قبل به دست آوردید را با هم مخلوط کنید.

۴. آرد الک شده، بیکینگ پودر، و نمک را آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

۵. دو قالب یکسان را چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید تا کیک پس از پخته شدن به راحتی جدا شود. سپس مقدار یکسان از مایه کیک را داخل هر دو قالب بریزید. قالب‌ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌‌گراد که از قبل گرم شده است به مدت حدود  نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. اگر دو قالب یکسان و یک اندازه ندارید، می‌توانید تمام مایه کیک را داخل یک قالب بزرگتر بریزید و پس از پخته شدن، با یک چاقوی بزرگ و تیز آن را به دو طبقه تقسیم کنید.

۶. برای اینکه بدانید کیک تولد خانگی شما آماده شده است یا نه، یه خلال دندان را داخل آن فرو ببرید و خارج کنید. اگر خلال دندان خیس شد و مواد کیک به آن چسبید، یعنی کیک شما هنوز نپخته است. البته دقت کنید که اگر در فر را زیاد باز کنید و باعث خنک شدن داخل آن شوید، کیک شما در نهایت به اندازه کافی پف نخواهد کرد.

۷. پس از پخته شدن کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس می‌توانید آن را از قالب خارج کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم میانی لایه‌های کیک خامه‌ای (مرحله دوم)

کره ۱۵۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
پنیر خامه‌ای نصف پیمانه
شکر ۳ پیمانه
وانیل ۳ قاشق چای‌خوری
نمک به اندازه نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کرم میانی لایه‌های کیک تولد با خامه (مرحله دوم)

کرم میانی لایه‌های کیک تولد با خامه

همه مواد را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید تا حالت خامه‌ای و یکدست پیدا کند. اگر می‌خواهید خامه شما رنگی شود، می‌توانید از یک یا دو قطره رنگ خوراکی دل‌خواه هم استفاده کنید. بعد از فرم گرفتن خامه، یک لایه از آن را روی یکی از لایه‌های کیک بمالید و لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. مجددا روی تمام کیک را با خامه بپوشانید.

می‌توانید بین لایه‌های کیک از موز یا میوه‌های خرد شده دیگر نیز برای خوش طعم شدن کیک تولدتان استفاده کنید. پس از مالیدن خامه روی کیک، آن را به مدت حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد. پس از خارج کردن کیک از یخچال، می‌توانید روی آن را با ترافل‌های رنگی یا میوه‌های تازه و شکلات تزیین کنید.

کیک تولد رد ولوت

کیک تولد رد ولوت

شاید اسم کیک ردولوت یا همان کیک قرمز مخملی به گوشتان خورده باشد. این کیک رنگ قرمزی دارد و شیرینی آن نسبت به کیک‌های رایج دیگر کمتر است. بیشترین محبوبیت این کیک بین مردم به خاطر ظاهر متفاوت و رنگی آن است. البته بافت کیک تولد رد ولوت هم با کیک‌های دیگر متفاوت است و در تهیه آن از مواد خاص‌تری استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک تولد رد ولوت

آرد ۲ پیمانه
پودر قند ۶۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
جوش شیرین ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل ۱.۵ قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
دوغ بی نمک ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱ قاشق چای‌خوری
خامه فرم‌گرفته ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
رنگ خوراکی قرمز چند قطره

طرز تهیه کیک تولد رد ولوت

۱. کره و شکر را با همزن هم بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن مواد، ۱ قاشق چای‌خوری از وانیل را اضافه کنید.

۲. در یک ظرف دوغ و رنگ خوراکی را مخلوط کنید.

۳. به مخلوط تخم‌مرغی که در مرحله اول به دست آوردید، آرام آرام مخلوط آرد و پودر کاکائو و نمک و دوغ رنگ‌شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. سرکه و جوش شیرین را درون یک ظرف مخلوط کنید و به محض این که مشاهده کردید در حال جوشیدن است، ترکیب را بلافاصله به مایه کیک که در مرحله قبل به درست کردید اضافه کنید و هم بزنید.

۵. کف قالب کیک‌پزی را با روغن چرب کرده و کمی داخل آن آرد بپاشید تا کیک به دیواره‌های قالب نچسبد. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و به مدت نیم ساعت زمان بدهید تا کیک تولد شما بپزد. بعد از پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کنید و مدتی زمان دهید تا خنک شده و از قالب خارج شود. اگر می‌خواهید کیک شما چند لایه باشد، می‌توانید مایه کیک را درون چند قالب یکسان تقسیم کنید و سپس داخل فر بگذارید.

۶. در این مرحله باید به سراغ درست کردن کرم پنیر خامه‌ای برای کیک رد ولوت بروید. برای این کار، ابتدا نصف قاشق چای‌خوری از وانیل را با پودر قند مخلوط کنید. سپس خامه فرم‌گرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را مدتی داخل یخچال بگذارید تا سفت و خنک شود و خودش را به خوبی بگیرد.

۷. اگر کیک شما یک لایه است، خامه را روی سطح اطراف آن بمالید. اگر هم کیک تولد شما چند لایه بود، بین هر دو لایه را هم باید با خامه پر کنید.

۸. برای تزیین بیشتر، می‌توانید مقداری از کیک رد ولوت را خرد و پودر کنید و آن را روی سطح بیرونی کیک (پس از مالیدن خامه) بریزید.

کیک نسکافه ای تولد

کیک نسکافه ای تولد

اگر به فکر تهیه یک کیک تولد مادر یا ميني كيك تولد هستید، به شما کیک نسکافه‌ای را پیشنهاد می‌دهیم. در صورتی که این کیک را با سلیقه و حوصله تزیین کنید، یک کیک تولد خاص برای مادر خود خواهید داشت. قبل از تزیین این کیک، باید ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید و این کیک را بپزید.

مواد لازم برای کیک تولد نسکافه‌ای

آرد سفید شیرینی‌پزی ۲ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم‌مرغ ۴ عدد
روغن مایع یک‌دوم لیوان
پودر نسکافه ۳ قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار بسیار اندک
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک تولد نسکافه‌ای

۱. تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل و شیر آن‌قدر هم بزنید تا کش‌دار شوند.

۲. شیر و روغن مایه را به ترکیب تخم‌مرغی بیفزایید و کمی هم بزنید.

۳. آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و به مواد کیک تولد بیفزایید.

۴. پودر نسکافه‌ای که در آب جوش حل کرده‌اید و سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید.

۵. مایه کیک را داخل قالب چرب‌شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

۶. این کیک تولد خاص را با گاناش، خامه فرم‌گرفته و مواد دل‌خواه تزیین کنید تا یک کیک تولد خامه ای درست شود.

کیک تولد شکلاتی

کیک تولد شکلاتی

عاشقان شکلات همیشه از دیدن یک کیک تولد شکلاتی هیجان‌زده می‌شوند. بنابراین، اگر فرد متولد جزو این دسته از افراد است، یک کیک تولد جدید با تزیین شکلاتی برای او آماده کنید.

مواد لازم برای کیک تولد شکلاتی

آرد شیرینی‌پزی ۱ لیوان
تخم‌مرغ ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک‌دوم لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک‌دوم لیوان
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم
وانیل به مقدار اندک
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک تولد شکلاتی

۱. شکر و کره را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک مایه روشن به دست آید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. خامه را به مواد کیک تولد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۴. شکلات تخته‌ای که به روش بن ماری آب کرده‌اید را به ظرف اضافه کنید.

۵. آرد را با پودر کاکائو و بکینگ پودر ترکیب کنید و کم کم به مواد کیک بیفزایید.

۶. مایه کیک را داخل قالب چرب‌شده بریزید و آن را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

۷. کیک را با گاناش یا خامه فرم‌گرفته و میوه‌های تازه تزیین کنید.

کیک تولد عروسکی

کیک تولد عروسکی

برای داشتن یک کیک تولد فانتزی و عروسکی مانند كيك بتمن، کیک تولد ماشین و کیک تولد باربی نیازی نیست که حتما آن را از قنادی‌ها تهیه کنید. خودتان هم می‌توانید یک کیک تولد لاکچری بازاری آماده کنید. برای این کار باید ابتدا کیک را به روش کیک تولد ساده آماده کنید. سپس، آن را به قطعات مورد نظر خود برش بزنید و روی آن را با خمیر فوندانت بپوشانید. روش تهیه خمیر فوندانت معمولی هم ساده است. برای این کار ابتدا مواد لازم آن را آماده کنید.

مواد لازم برای خمیر فوندانت

ژلاتین ساده و بدون طعم ۲ قاشق چای‌خوری
شربت گلوکز یک‌دوم فنجان
گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق غذاخوری
شکر الک‌شده ۸ فنجان

روش تهیه خمیر فوندانت معمولی

برای درست کردن یک خمیر فوندانت معمولی باید ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی حرارت حل کنید. سپس، به آن گلیسیرین و شربت گلوکز بیفزایید. بعد از ترکیب شدن این مواد با یکدیگر، کره را به آنها اضافه کنید و صبر کنید تا کره آب شود. در نهایت، وانیل را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه بدهید تا مایه به دست آمده کاملا خنک شود. سپس، آن را کم کم با شکر ترکیب کنید تا یک خمیر یکدست درست شود. این خمیر را می‌توانید برای تزیین انواع کیک تولد فانتزی به کار ببرید.

کیک تولد بدون فوندانت

تهیه کیک بدون خمیر فوندانت

برای درست کردن کیک تولد دخترانه یا تدارک دیدن یک کیک تولد پسرانه جذاب راه‌های مختلفی دارید که یکی از آنها تهیه کیک تولد بدون فوندانت است. شما می‌توانید جدیدترین کیک تولد در مدل‌های خاص و متفاوت را به همین روش درست کنید. کافیست یکی از روش‌هایی که تا اینجا توضیح داده‌ایم را به کار ببرید و کیک را با خامه رنگی به صورت کیک تولد صورتی، با تزیین میوه یا حتی به صورت شکلاتی با تزیین تکه‌های شکلات و میوه‌های تازه آماده کنید. نتیجه هر چه باشد، مطمئن باشید که فرد مورد نظر شما را خوشحال خواهد کرد.

کلام آخر

پختن و تزیین کردن کیک تولد لذت خاصی دارد. برای اینکه یک کیک تولد حرفه‌ای و خوشمزه بپزید، باید چندین بار تمرین کنید. بعد از آن، هر کیکی که آماده کنید مثل کیک قنادی‌ها حرفه‌ای از آب در می‌آید. برای درست کردن کیک تولد راه‌های بسیاری دارید اما می‌توانید این کار را از دستورهای پختی که در این مقاله خواندید، شروع کنید.