با سرد شدن هوا کم کم غذاهای تابستانی جای خود را به غذاهای پاییزی می‌دهند. در این غذاها و پیش غذاها نیز از میوه‌ها و سبزیجات فصل پاییزی استفاده می‌شود. یکی از این پیش غذاها بورانی اسفناج است. اگر شما هم به فکر درست کردن یک پیش غذای پاییزی خوشمزه هستید، می‌توانید اسفناج بورانی تهیه کنید و این میان وعده پاییزی را به یکی از روش‌هایی که در این مقاله می‌خوانید، آماده کنید.

بورانی اسفناج با ماست

بورانی اسفناج با ماست

بورانی اسفناج مجلسی می‌تواند یک پیش غذای فانتزی ایرانی برای شما باشد. این پیش غذا به روشی بسیار ساده درست می‌شود. فقط کافیست تعداد مهمان‌ها را بدانید.

مواد لازم بورانی اسفناج برای 15 نفر

اسفناج پخته شده

۸۰۰ گرم

سیر

۱۶ حبه

ماست

۸ لیوان

نمک و فلفل

به اندازه لازم

در مامانپز ثبتنام کن

طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست

اسفناج پخته شده که خنک شده را ساطوری کنید و با سیر رنده شده ترکیب کنید. سپس، به آن ماست بورانی اسفناج که با نمک و فلفل ترکیب شده را بیفزایید. حالا بورانی را به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا آماده شود.

بورانی اسفناج با پیاز داغ

هرچند روش معمول برای درست کردن بورانی اسفناج استفاده از ماست، اسفناج و سیر است اما شما می‌توانید به این ترکیب مواد اولیه دیگری مانند پیاز داغ نیز اضافه کنید.

مواد لازم بورانی اسفناج برای ده نفر

اسفناج

۱ کیلوگرم

پیاز

۲ عدد

سیر

۴ حبه

مغز گردو

به میزان دل‌خواه

روغن زیتون

۸ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به اندازه لازم

ماست

۲ تا ۳ لیوان

 

طرز تهیه بورانی اسفناج با پیاز داغ

پیاز و سیر را تفت دهید و به آن اسفناج خرد شده اضافه کنید. بعد از تبخیر شدن آب اسفناج، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. سپس، ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا اسفناج کاملاً خنک شود. حالا به آن ماست اضافه کنید و آن را با مغز گردویی که با روغن زیتون تفت داده شده، تزیین کنید تا یک بورانی اسفناج خوشمزه با پیاز داغ آماده شود.

بورانی اسفناج با گردو

بورانی اسفناج با گردو

روش پخت بورانی اسفناج تبریزی با گردو با طرز تهیه بورانی اسفناج ساده تفاوت چندانی ندارد. تنها کاری که باید به جز آنچه در طرز تهیه بورانی اسفناج توضیح دادیم، انجام بدهید، این است که در مرحله آخر و پیش از گذاشتن این پیش غذا در یخچال، به آن مغز گردو به میزان دل‌خواه اضافه کنید.

طرز تهیه بورانی اسفناج با تخم مرغ

بورانی اسفناج با پیاز داغ را می‌توان بدون ماست و با تخم مرغ نیز درست کرد. البته، در این صورت، به این غذا نرگسی اسفناج گفته می‌شود. برای طبخ نرگسی اسفناج باید پیاز و سیر را تفت دهید و اسفناج پخته شده را به آن بیفزایید. پس از کمی تفت داده شدن اسفناج نیز تخم مرغ را در مرکز تابه و اسفناج‌ها بریزید.

بورانی اسفناج با کشک

بورانی اسفناج که به آن کشک و اسفناج نیز می‌گویند، یک پیش غذا یا غذای سبک کرمانی است. این پیش غذا به همان روش طبخ بورانی اسفناج با مغز گردو و پیاز داغ آماده می‌شود اما به آن ماست اضافه نمی‌کنند. در عوض، در آخرین مراحل پخته شدن اسفناج به آن کشک رقیق شده میفزایند و صبر می‌کنند تا کشک و اسفناج به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

نکات تکمیلی در مورد بورانی اسفناج

بورانی اسفناج؛ یک دیپ ایرانی

کلام آخر

خوراک بورانی اسفناج یک غذای ساده و پرطرفدار ایرانی است که با کمترین مواد اولیه و به ساده‌ترین روش آماده می‌شود. بورانی اسفناج برای لاغری نیز بسیار مفید است. این خوراک اسفناج مانند املت قارچ و اسفناج با استفاده از یکی از مقوی‌ترین سبزیجات فصلی آماده می‌شود و هر کسی با کمترین تجربه از آشپزی می‌تواند آن را آماده کند. البته، اگر برا آشپزی فرصت کافی ندارید، می‌توانید پخت بورانی اسفناج را به مامان‌پز بسپارید. در مامان‌پز این پیش غذای خوشمزه با دست‌پخت مامان هدا، مامان فلور و مامان نیره آماده سفارش است.

سؤالات رایج

خواص بورانی اسفناج چیست؟

این غذا با مقادیر فراوانی ویتامین K به استخوان‌سازی و تقویت استخوان‌های سالم کمک می‌کند. به‌علاوه، بورانی اسفناج یک پیش غذا یا میان وعده سبک و پرانرژی است که شما را تا وعده غذایی بعدی کاملاً سیر نگه می‌دارد.

بورانی اسفناج چقدر کالری دارد؟

هر ۱۰۰ گرم بورانی اسفناج ۲۰ کالری دارد.

بورانی اسفناج چند روز در یخچال میماند؟

بهتر است این پیش غذا را در همان روز آماده شدن نوش جان کنید.

چاشنی بورانی اسفناج چیست؟

نعنا یا گل محمدی خشک شده.