مرغ سوخاری سالهاست که به عنوان یک غذای محبوب در منوی غذایی رستوران‌های مشهور قرار دارد. این غذای فست فود روی میز مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و جشن‌های تولد همیشه می‌درخشد و کمتر کسی می‌تواند به آن نه بگوید. حتی ممکن است همین حالا که این مطلب را می‌خوانید، هوس یک بشقاب مرغ سوخاری برشته و طلایی کرده باشید. در این صورت، به شما پیشنهاد می‌دهیم که همین حالا دست به کار شوید و برای خود یک بشقاب مرغ سوخاری گرم و خوشمزه با دورچین دل‌خواهتان آماده کنید. برای درست کردن این غذای فست فود هم می‌توانید از روش‌هایی که در این مطلب می‌خوانید، استفاده کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی

مرغ سوخاری پولکی

مرغ سوخاری پولکی جزو محبوب‌ترین انواع این غذای فست فود است و می‌تواند یک فینگر فود تولد ساده و خوشمزه باشد. روش تهیه مرغ سوخاری پولکی هم بسیار ساده است؛ فقط باید مواد اولیه آن را آماده کنید و طبق دستورپختی که در ادامه می‌خوانید، طبخ کنید.

مواد لازم مرغ سوخاری پولکی برای ۸ نفر

تکه‌های مرغ

۳ کیلوگرم

پیاز رنده شده بزرگ

۱ عدد

آرد همه منظوره

۴ فنجان

ماست چکیده پرچرب

۲ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر پیاز و پودر سیر

هر کدام ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سفید، پودر آویشن، پودر پونه کوهی، پودر ریحان و خردل

هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل

یک‌دوم قاشق چای‌خوری

سبزیجات معطر شامل گشنیز، جعفری و ترخون

به اندازه کافی

روغن سرخ‌کردنی

به اندازه کافی

در مامانپز ثبتنام کن

طرز تهیه مرغ سوخاری با ارد پولکی

قبل از هر کاری باید گوشت مرغ را با پیاز رنده شده، ماست چکیده، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه خوب مزه‌دار کنید. سپس، اجازه بدهید تا برای چند ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.

در مرحله بعدی، آرد را همراه با نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سفید، پودر آویشن، پودر پونه کوهی، پودر ریحان و خردل داخل کاسه‌ای نسبتاً گود بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن، تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را یکی یکی در این کاسه فرو ببرید و بغلتانید. این تکه‌های مرغ را کمی تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در آخر، تکه‌های مرغ را در تابه‌ای گود که با روغن پر شده و روغن آن روی حرارت داغ شده بریزید تا خوب سرخ و برشته شوند.

توجه داشته باشید که حرارت تابه باید ملایم باشد و برای مغزپخت شدن هر تکه مرغ به حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است.

طرز تهیه ران مرغ سوخاری پولکی

ران مرغ سوخاری پولکی

ران مرغ سوخاری یکی از بهترین انواع غذای نونی برای مهمانی است و طرفداران بسیاری دارد. برای طبخ مرغ سوخاری پولکی می‌توانید از ران مرغ استفاده کنید. طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری و ران مرغ با طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی که توضیح داده شد، تفاوتی ندارد. البته، از آنجایی که ران مرغ نسبت به سایر اجزای مرغ دیرتر می‌پزد، باید مدت زمان بیشتری داخل تابه با حرارت ملایم بماند.

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

فیله مرغ بهترین بخش از گوشت مرغ برای تهیه مرغ سوخاری است. این غذا می‌تواند یکی از بهترین فینگر فودها برای مهمانی باشد که سریع آماده می‌شوند. روش طبخ فیله مرغ سوخاری پولکی با دستور پخت مرغ سوخاری پولکی تفاوتی ندارد؛ فقط باید فیله مرغ را کمی با بیفتک‌کوب بکوبید و به همان روش توضیح داده شده در طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی، مزه‌دار و سرخ کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد سفید

مرغ سوخاری با آرد سفید

برای طبخ مرغ سوخاری می‌توانید از آرد سفید گندم نیز استفاده کنید. در ادامه، با مواد اولیه و طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی با آرد سفید آشنا می‌شوید.

مواد لازم مرغ سوخاری با آرد سفید دو نفره

تکه‌های مرغ

۵۰۰ گرم

آرد سفید گندم

۱ پیمانه

تخم مرغ

۱ عدد

شیر

یک‌دوم پیمانه

نمک

یک‌دوم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه، پودر پیاز و پودر سیر

هر کدام یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر دارچین

هر کدام یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

روغن سرخ‌کردنی

به اندازه کافی

 

طرز تهیه مرغ سوخاری ایرانی با آرد گندم

آرد، نمک و ادویه‌ها را درون کاسه‌ای نسبتاً گود بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. درون کاسه‌ای دیگر هم شیر و تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا تکه‌های مرغ را بشویید، خوب خشک کنید و به ترتیب، در مخلوط شیر و تخم مرغ و پس از آن، داخل ظرف حاوی آرد بریزید. در نهایت، این تکه‌های مرغ را در تابه‌ای گود حاوی روغن سرخ‌کردنی داغ شده بریزید و اجازه بدهید تا با حرارت ملایم برای حدود ۱۰ دقیقه خوب مغزپخت و برشته شوند.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

گوشت مرغی که با پودر سوخاری یا آرد گندم آماده کرده‌اید را می‌توانید در فر نیز بپزید. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر ساده به این ترتیب است که باید تکه‌های مرغ آماده شده را روی سینی فر بچینید. سپس، آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا برای ۴۵ دقیقه مغزپخت و برشته شوند.

طرز تهیه مرغ سوخاری در ایر فرایر

مرغ سوخاری در ایر فرایر

مرغ سوخاری می‌تواند یک غذای فست فودی با ایرفرایر نیز باشد. این غذای خانگی و خوشمزه روغن کمتری دارد و می‌توانید روی آن به عنوان یک غذای سالم حساب کنید. مراحل اولیه طرز تهیه مرغ سوخاری در ایرفرایر با مراحل ابتدایی طبخ این غذا درون تابه تفاوتی ندارد. شما باید تکه‌های مرغ را با پودر سوخاری یا آرد گندم آماده کنید و روی سینی هواپز بگذارید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز، دمای ایرفرایر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و ۳۰ دقیقه تنظیم کنید و اجازه بدهید تا یک سمت مرغ برای ۱۵ دقیقه برشته شود. سپس، آن را زیر و رو کرده و صبر کنید تا طرف دیگر مرغ نیز برای ۱۵ دقیقه دیگر برشته و طلایی شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی در قابلمه به این ترتیب است که ابتدا مرغ را به روش توضیح داده شده در دستور پخت مرغ سوخاری با آرد گندم یا پودر سوخاری آماده کنید. سپس، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه بدهید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، حرارت تابه را کم کنید. در آخر، تکه‌های مرغ را درون روغن داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا با حرارت ملایم خوب برشته شوند.

کلام آخر

مرغ سوخاری مثل جوجه چینی یکی از غذاهای فست فود پرطرفدار برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های مختلف است. برای طبخ این غذا می‌توانید از پودر سوخاری پولکی یا آرد گندم استفاده کنید. در نهایت، مرغ سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. مرغ سوخاری را می‌توانید با پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ کرده، خیارشور و سس دل‌خواه خود سرو کنید.