شاید بعد از یک روز پرمشغله به خانه بازگشتهاید و وقت یا حوصله لازم برای طبخ یک غذای مفصل را ندارید. ممکن است به تهیه یک غذای آسان برای ناهار یا شام فکر کنید اما دوست نداشته باشید که سراغ فست فود فرآوری شده بروید. برای حل این مشکل، به شما میل کردن ناگت مرغ خانگی را پیشنهاد میدهیم. شما میتوانید این غذای سریع را آماده کنید و داخل فریزر بگذارید تا در مواقع بحرانی شما را نجات دهد. برای درست کردن ناگت مرغ راههای مختلفی وجود دارد. در این مطلب از مامانپز، با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با مواد اولیه مختلف آشنا میشوید.
طرز تهیه ناگت مرغ بدون نان تست

یکی از ترکیباتی که اغلب برای درست کردن ناگت به کار میرود، نان تست خرد شده است. بااینحال، میتوانید این غذای سریع را بدون این نان نیز آماده و طبخ کنید. در ادامه، با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده و بدون نان تست آشنا میشوید.
مواد لازم ناگت مرغ برای ۴ تا ۵ نفر
|
گوشت سینه یا فیله مرغ |
۵۰۰ گرم |
|
آرد سوخاری |
نصف لیوان |
|
تخم مرغ |
۱ عدد |
|
نمک و فلفل سیاه |
هر کدام نصف قاشق چایخوری |
|
پودر سیر و پودر پیاز |
هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
|
سبزیجات معطر خشک شده |
در صورت تمایل به میزان دلخواه |
روش طبخ ناگت مرغ بدون نان تست
ابتدا گوشت مرغ را به تکههای کوچکتر، با قطر و اندازه یکسان تقسیم کنید. برای یکدست شدن ناگتها میتوانید آنها را پس از برش زدن، کمی با بیفتککوب بکوبید. پس از آن، تکههای مرغ را برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
در این فاصله، تخم مرغ را در یک ظرف گود هم بزنید. آرد سوخاری، نمک، ادویهها و سبزیجات معطر را هم در ظرف گود دیگری مخلوط کنید. سپس، تکههای مرغ را به ترتیب داخل ظرف تخم مرغ و آرد سوخاری فرو ببرید. حالا تابه حاوی روغن را روی گاز بگذارید تا روغن خوب داغ شود. در نهایت، ناگتها را با فاصله از یکدیگر داخل تابه بچینید و اجازه بدهید تا خوب سرخ شوند.
ناگتهای آماده شده را روی پد جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. پس از آن، ناگتها را در ظرف سرو بچینید و با سس دلخواه خود تزیین کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری میتواند یک فینگر فود تولد خوشمزه و جذاب باشد. طعم پنیری این ناگت سبب شده که بسیاری از کودکان و حتی بزرگسالان از دیدن این غذا روی میز ناهار یا شام تولد استقبال کنند. طرز تهیه ناگت پنیری با مرغ به روش طبخ ناگت مرغ بدون نان تست شباهت دارد اما مواد اولیه آن کمی متفاوت است.
مواد لازم ناگت مرغ پنیری برای ۸ تا ۱۰ نفر
|
گوشت سینه یا فیله مرغ چرخ کرده |
۱ کیلوگرم |
|
سیر |
۳ تا ۴ حبه |
|
پیاز بزرگ |
۱ عدد |
|
آرد سوخاری |
۱ لیوان |
|
تخم مرغ |
۲ عدد |
|
پنیر پیتزا |
۸ قاشق غذاخوری |
|
شیر |
۲ قاشق غذاخوری |
|
نان تست خرد شده یا مغز نان باگت |
۱ لیوان |
|
آرد سفید گندم |
به میزان کافی |
|
نمک و فلفل سیاه |
هر کدام نصف ۱ چایخوری |
|
سبزیجات معطر خشک شده |
در صورت تمایل به میزان دلخواه |
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده با پنیر پیتزا
برای تهیه این غذا با گوشت چرخ کرده مرغ، ابتدا گوشت مرغ را همراه با سیر، پیاز، نمک و فلفل داخل غذاساز بریزید. سپس، مغز نان باگت را با کمی آب ولرم خیس کنید و همراه با پنیر پیتزا به غذاساز بیفزایید. این ترکیبات را کمی با دست ورز دهید و به اشکال دلخواه خود درآورید، به آرد سفید آغشته کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
پس از آن، در یک ظرف گود شیر و تخم مرغ و در ظرفی دیگر آرد سوخاری، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را با یکدیگر مخلوط کنید. ناگتهای آماده شده را به ترتیب در ظرف حاوی تخم مرغ و آرد سوخاری فرو ببرید. میتوانید این کار را دو مرتبه انجام دهید. در نهایت، ناگتها را در روغن سرخ کرده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ ستاره ای

برای درست کردن این مدل ناگت مرغ، باید ابتدا مایه آن را به روشی که در طرز تهیه ناگت مرغ پنیری توضیح دادیم، آماده کنید. سپس، آن را با قالب ستارهای شیرینیپزی قالب بزنید و سرخ کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ آماده
اگر ناگت را از قبل آماده کردهاید و داخل فریزر گذاشتهاید، میتوانید آن را به روشهای مختلف بپزید. اولین روش استفاده از تابه است که درباره آن توضیح دادیم. علاوهبراین، میتوانید ناگت آماده را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بپزد. روش سوم نیز استفاده از مایکروویو است. برای پخت ناگت آماده در مایکروویو باید درجه این دستگاه را روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ با سیب زمینی

اگر طعم سیب زمینی با گوشت مرغ ترکیب شود، به یک غذای فوقالعاده تبدیل خواهد شد. بنابراین، میتوانید برای تهیه ناگت از سیب زمینی نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای ناگت مرغ و سیب زمینی دونفره
|
گوشت سینه یا فیله مرغ |
۲۵۰ گرم |
|
آرد سوخاری |
یکچهارم لیوان |
|
تخم مرغ |
۱ عدد |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
سیب زمینی آبپز متوسط |
۲ عدد |
|
نمک، پودر سیر و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
|
آرد سفید گندم |
یکهشتم لیوان |
|
سبزیجات معطر خشک شده |
در صورت تمایل به میزان دلخواه |
طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه با سیب زمینی
گوشت مرغ را همراه با سیب زمینی آبپز پوست گرفته، پیاز، تخم مرغ، نمک، ادویهها و سبزیجات معطر در دستگاه غذاساز بریزید. سپس، آن را به اشکال دلخواه خود دربیاورید و به آرد سفید آغشته کنید. ناگتهای آماده شده به این روش را برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. در آخر، آن را به روشی که پیش از این توضیح دادیم، به تخم مرغ همزده و آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده بدون تخم مرغ
معمولاً پیش از سرخ کردن ناگت مرغ، آن را به تخم مرغ همزده و آرد سوخاری آغشته میکنند. بااینحال، ممکن است هنگام طبخ ناگت، تخم مرغ در منزل نداشته باشید. در این صورت، طرز تهیه ی ناگت مرغ خانگی ساده با سیب زمینی یا پنیر پیتزا را اجرا کنید و در آخرین مرحله، ناگتها را فقط در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی رژیمی

ناگت مرغ اغلب به عنوان غذای رژیمی شناخته نمیشود اما میتوانید این غذا را به شکلی سالمتر نیز آماده کنید. برای این کار، معمولاً از سبزیجات در کنار گوشت سینه مرغ استفاده میشود.
مواد لازم ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی دونفره
|
گوشت سینه مرغ آبپز |
۲۵۰ گرم |
|
آرد سوخاری |
یکچهارم لیوان |
|
تخم مرغ |
۱ عدد |
|
کلم بروکلی آبپز و خرد شده |
۱ لیوان |
|
هویج متوسط |
۱ عدد |
|
نمک، پودر سیر و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
|
آرد سفید گندم |
یکهشتم لیوان |
|
سبزیجات معطر خشک شده |
در صورت تمایل به میزان دلخواه |
طرز تهیه ناگت مرغ ترد و خوشمزه رژیمی
گوشت مرغ، کلم بروکلی، هویج، نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید تا به مایه یکدستی تبدیل شوند. سپس، این مایه را به آرد سفید آغشته کنید، به اشکال دلخواه خود دربیاورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. پس از آن، ناگتها را به تخم مرغ همزده و آرد سوخاری آغشته کنید. در آخر، ناگتهای آماده شده را برای ۵ تا ۸ دقیقه روی سینی فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بچینید و صبر کنید تا بپزند.
سخن پایانی
طرز تهيه ناگت مرغ خوشمزه یکی از نکاتی است که هر کارمند پرمشغلهای باید آن را بداند. در این مطلب، درباره روشهای پخت این غذای خوشمزه توضیح دادیم. میتوانید ناگت مرغ را مطابق با یکی از این دستورهای پخت آماده کرده و سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی میل کنید.

