به محض اینکه نام غذای شرکتی یا تهیه غذا را می‌شنویم، بلافاصله فکر می‌کنیم که غذا باید چیزی غیرعادی و خاص باشد. ناهارهای رسمی و کاری در شرکت رویدادهای مهمی هستند که هدف از آنها تحت تأثیر قرار دادن کارکنان و مراجعان است اما گاهی اوقات یک منوی ساده و خانگی بیشتر به کارتان می‌آید. پذیرایی از کارکنان و مهمانان جلسات کاری با ساندویچ‌ ممکن است تکراری به نظر برسد اما همین ساندویچ‌ها اگر خوشمزه و خانگی باشند، از ناهاری مفصل جذاب‌تر خواهند بود. اگر مطمئن نیستید که ساندویچ می‌تواند غذای کارکنان شرکت باشد یا نه، باید مزایا و معایب سرو آن را بدانید.

مزایای سرو ساندویچ به عنوان غذای شرکتی

ساندویچ به عنوان غذای شرکتی

احتمالا با شنیدن نام ساندویچ ناخودآگاه به یاد غذاهای فست‌فود و حاضری در دکه‌های خیابانی یا مغازه‌های اغذیه‌فروشی افتاده‌اید اما منظور ما از ساندویچ‌ به عنوان غذای کارکنان شرکت این نیست. سرو ساندویچ‌هایی گه به صورت خانگی و در شرایط کاملا بهداشتی آماده و بسته‌بندی شده‌اند، مزیت‌های مختلفی دارد. از این میان، ۶ مزیت از بقیه مهم‌ترند.

۱. سرو ساندویچ ساده است

ساندویچ از گذشته تاکنون به عنوان غذایی ساده و فوری شناخته می‌شود. شما می‌توانید به‌راحتی یک ساندویچ یا مینی‌ساندویچ خانگی مثل مینی‌ساندویچ کوکوسبزی مامان ثنا را سفارش بدهید و به عنوان غذای شرکتی در غذاخوری روی میز کارکنان بگذارید. سرو ساندویچ مثل بقیه غذا نیازی به ظروف خاصی ندارد. از آن مهم‌تر، تمیز کردن ناهارخوری بعد از سرو ساندویچ ساده‌تر و سریع‌تر خواهد بود.

در مامانپز ثبتنام کن

۲. سفارش و تحویل در مدت زمانی نسبتا کوتاه

ساندویچ‌ها در مقایسه با سایر غذاها زودتر حاضر می‌شوند. این غذای فوری در مقایسه با سایر غذاهای خانگی مانند قورمه‌سبزی یا فسنجان به مدت زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. کافیست یک ساندویچ مثل مینی‌ساندویچ الویه مامان نارنج را از مامان‌پز سفارش بدهید تا در زمانی کوتاه‌تر به دست‌تان برسد.

۳. ساندویچ غذایی مقرون‌به‌صرفه است

بودجه شرکت یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در سفارش غذای شرکتی است. معمولا مدیران ترجیح می‌دهند تا کارکنان را با کمترین هزینه ممکن تحت تأثیر قرار بدهند. ساندویچ و مینی‌ساندویچ‌ها بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه برای این منظور هستند.

۴. ساندویچ یعنی تنوع غذایی

انواع مختلف نان ساندویچی وجود دارد که با غذاها و مخلفات گوناگون طعمی فوق‌العاده پیدا می‌کنند. فرقی نمی‌کند که شما یا کارکنانتان هوس ساندویچ کتلت کرده باشید یا یک ساندویچ بندری را ترجیح بدهید. به‌هر‌حال، منویی که مامان‌پز در بخش ثبت سفارش آنلاین اختیارتان می‌گذارد، بسیار متنوع است.

۵. تنظیم رژیم غذایی با ساندویچ‌ها ساده‌تر می‌شود

در هر شرکت افرادی با رژیم‌های غذایی خاص کار می‌کنند. به عنوان مثال، برخی از آنها ممکن است رژیم گیاهی داشته باشند و به دنبال غذاهای گیاهی خانگی باشند و بعضی رژیم غذایی مخصوص دیابتی‌ها را دنبال کنند. خبر خوب اینکه در مامان‌پز امکان سفارش غذا مطابق با هر نوع رژیم غذایی وجود دارد. تنها کاری که باید انجام بدهید این است که موقع سفارش غذا موضوع را با مامان‌های مامان‌پزی در میان بگذارید. آنها ساندویچ خانگی متناسب با سفارش شما آماده می‌کنند.

۶. ساندویچ راحت خورده می‌شود

ساندویچ خوردن نیازی به بشقاب یا فضای خاصی ندارد. کارکنان می‌توانند در گوشه‌ای از اتاق استراحت یا ناهارخوری مشغول خوردن این غذاهای خوش‌طعم و جذاب شوند. همین ویژگی باعث شده که ساندویچ‌ها همیشه گزینه‌ای عالی برای ناهار شرکتی باشند.

سرو ساندویچ برای ناهار چه معایبی دارد؟

سرو ساندویچ برای ناهار

با وجود مزایای سرو ساندویچ به عنوان غذای سازمانی یا شرکتی، بعضی از مدیران سراغ این گزینه نمی‌روند. علت آن هم به معایب این غذاهای حاضری مربوط می‌شود.

۱. همه از خوردن ساندویچ لذت نمی‌برند

ساندویچ‌ها انواع متنوعی دارند اما بعضی از مردم با دیدن این غذا شگفت‌زده نمی‌شوند. بعضی‌ها ترجیح می‌دهند تا برای ناهار سراغ غذاهای مفصل‌تر بروند. اگر کارکنان شما جزو این دسته از افراد هستند، راهکاری ساده پیش رو دارید. در این صورت، می‌توانید در کنار ساندویچ فینگر فود یا بسته‌های شیرینی خانگی را هم سفارش بدهید. این‌طوری غذای کارکنان مفصل‌تر می‌شود و از خوردن ساندویچ بیشتر لذت می‌برند.

۲. ساندویچ به اندازه بقیه غذاها رسمی نیست

گاهی اوقات می‌خواهید برای جلسات مهم و رسمی غذا سفارش بدهید. احتمالا در این شرایط ترجیح می‌دهید تا سراغ غذایی بروید که مهمانان را تحت تأثیر می‌گذارد. شاید فکر می‌کنید که ساندویچ برای این شرایط مناسب نیست اما این تصور اشتباه است. سفارش فینگرفودها و مینی‌ساندویچ‌هایی که در بسته‌بندی‌های زیبا به مشتری تحویل داده می‌شوند، هم میز ناهار رسمی شما را رنگین‌تر می‌کند و هم مقرون‌به‌صرفه‌تر از سفارش ناهارهای مفصل‌تر است.

۳. برخی افراد ساندویچ را غذای سالمی نمی‌دانند

ما در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که سلامتی و تناسب اندام برای بسیاری از مردم اهمیت دارد. در نتیجه، بیشتر افراد ترجیح می‌دهند تا به جای ساندویچ سراغ غذاهای خانگی بروند. با اینکه غذاهای خانگی می‌توانند ناهار مفصل و سالمی باشند اما گاهی تنوع بد نیست. با سفارش ساندویچ‌های خانگی مامان‌پزی که با مواد اولیه تازه و در شرایطی کاملا بهداشتی تهیه شده‌اند، خیالتان بابت سلامت ساندویچ‌ها راحت خواهد بود. به‌علاوه، می‌توانید در کنار ساندویچ سالاد فصل هم سفارش بدهید تا وعده غذایی کارکنان سالم‌تر و مغذی‌تر شود.

انواع ساندویچ برای ناهار

ساندویچ‌های مختلف را می‌توانید برای ناهار نوش جان کنید. در ادامه، با برخی از بهترین ساندویچ‌هایی که برای ناهار مناسب هستند، آشنا می‌شوید.

همبرگر خانگی

همبرگر خانگی

همبرگر خانگی با مخلفاتی همچون کاهوی تازه، گوجه فرنگی و خیارشور بهترین گزینه برای ناهار است. این ساندویچ را می‌توان هر چند وقت یک‌بار به عنوان یک غذای نونی خوشمزه نوش جان کرد.

ساندویچ خانگی شاورما

ساندویچ شاورما به روش‌های مختلفی درست می‌شود و ممکن است ماده اولیه آن فیله گوشت گوسفندی یا گوساله، گوشت چرخ‌کرده یا گوشت مرغ باشد. این غذای عربی لذیذ و خوشمزه را می‌توانید برای تنوع در ناهار هفتگی آماده کنید.

ساندویچ تن ماهی

تن ماهی غذایی پرطرفدار است که به روش‌های مختلف سرو می‌شود. یکی از این روش‌ها سرو آن به صورت ساندویچ است. تن ماهی را به سس مایونز، آبلیمو و خیارشور لابه‌لای نان ساندویچی بگذارید تا به یکی از لذیذترین ساندویچ‌ها برای ناهار تبدیل شود.

ساندویچ کباب تابه‌ای

کباب دیگی یا کباب تابه‌ای جزو آن دسته از غذاها برای ناهار است که اغلب در کنار پلو سرو می‌شود. بااین‌حال، می‌توانید از این غذا یک ساندویچ خوشمزه درست کرده و برای ناهار سرو کنید.

ساندویچ فیله مرغ گریل

فیله مرغ را با مواد اولیه‌ای مانند زعفران دم‌کرده خوب مزه‌دار کرده و گریل کنید. سپس، آن را همراه با کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور لابه‌لای نان ساندویچی تازه بگذارید. ساندویچ فیله مرغ گریل یکی از محبوب‌ترین غذاهای کارمندی برای ناهار است.

ساندویچ برای محل کار

ساندویچ بهترین غذا برای محل کار است و تنوع بسیاری دارد. در ادامه، با برخی از بهترین ساندویچ‌ها برای محل کار آشنا می‌شوید.

ساندویچ کوکو سبزی

کوکو سبزی غذایی سالم برای ناهار یا شام است. این غذا برای کسانی که رژیم گیاه‌خواری دارند یا به میل کردن یک غذای سبک برای ناهار فکر می‌کنند، بهترین گزینه است. پس از طبخ کوکو سبزی می‌توان آن را لابه‌لای نان لواش یا نان ساندویچی تازه پیچید و در وقت ناهار شرکت نوش جان کرد.

ساندویچ الویه

ساندویچ الویه

سالاد الویه با دستورپختی بسیار ساده، غذایی محبوب برای دورهمی‌ها، پیک‌نیک‌ها یا محل کار است. سالاد الویه با کالباس یا مرغ را لابه‌لای نان لواش یا نان ساندویچی بپیچید و به آن کاهو و گوجه فرنگی اضافه کنید تا خوشمزه‌ترین ناهار برای محل شود.

ساندویچ نان و پنیر و سبزی

ساندویچ نان و پنیر و گردو یا سبزی نوعی ساندویچ حاضری برای ناهار یا صبحانه محل کار است. این ساندویچ مقوی با مواد اولیه ساده و کم‌هزینه را می‌توانید در خانه آماده کرده و در محل کار نوش جان کنید.

ساندویچ فلافل

فلافل غذایی محبوب برای ناهار یا شام است و کمتر کسی را می‌توانید پیدا کنید که این غذای عربی را دوست نداشته باشد. بنابراین، فلافل خانگی درست شده با مواد اولیه تازه را می‌توانید لابه‌لای نان تازه بپیچید و با مخلفاتی همچون سس انبه، خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی آماده کنید.

ساندویچ کتلت

کتلت این غذای خاطره‌انگیز برای همه ایرانیان نیز می‌تواند به ساندویچی خوشمزه تبدیل شود. کتلت را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده، گوشت مرغ یا حتی سویا بپزید تا مطابق با رژیم غذایی شما شود. این ساندویچ خانگی یکی از سالم‌ترین و لذیذترین انواع ساندویچ برای ناهار در محل کار است.

انواع ساندویچ مامان‌پز

برای چشیدن طعم ساندویچ در محل کار می‌توانید انواع ساندویچ را خودتان آماده کنید. اگر هم برای این کار فرصت کافی ندارید، می‌توانید ساندویچ شرکتی را از مامان‌پز سفارش دهید. در مامان‌پز، انواع ساندویچ و مینی ساندویچ خانگی و رستورانی درست شده از مواد اولیه تازه و باکیفیت قابل سفارش هستند. ساندویچ‌هایی مانند ساندویچ فیله مرغ گریل، ساندویچ الویه، ساندویچ کتلت و ساندویچ کوکو سبزی همگی در منوی غذایی مامان‌پز موجود و قابل سفارش هستند.

کلام آخر

ساندویچ غذایی مناسب محل کار است. این غذای فوری در مواقعی که کارکنان فرصت کافی برای خوردن غذاهای خانگی مفصل‌تر را ندارند، بهترین گزینه است. ساندویچ‌های خانگی مامان‌پز عطر و طعمی شگفت‌انگیز دارند و می‌توانید از بابت سلامت آنها هم مطمئن باشید.