به دنبال غذایی سالم و فوری هستید اما از خوردن املت یا نیمرو خسته شدهاید و آنقدر فرصت ندارید که کوکو سبزی درست کنید؟ در این صورت، به شما کوکو پیازچه را پیشنهاد میدهیم. در این مقاله، طرز تهیه این کوکوی خوشمزه را میخوانید.
کوکو پیازچه و تخم مرغ

آماده کردن کوکو پیازچه به اندازه غذاهایی مثل کوفته تبریزی دشوار و پردردسر نیست. هر کسی با هر اندازه مهارت آشپزی میتواند این کوکوی خوشمزه و هیجانانگیز را بپزد. برای شروع، مواد اولیه این کوکو را آماده کنید. پس از آن، مراحل پخت کوکو پیازچه را طبق آنچه توضیح میدهیم، انجام دهید.
مواد لازم کوکو پیازچه دونفره
|
پیازچه |
۲۰۰ گرم |
|
تخممرغ |
۳ عدد |
|
آرد سفید گندم |
۱ قاشق غذاخوری |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
مغز گردو |
۴ تا ۵ عدد |
|
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به میزان کافی |
مرحله اول: تفت دادن پیاز
قبل از هر کاری، یک پیاز سفید را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، آن را به همراه اندکی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. اجازه بدهید تا پیازهای نگینیشده طلایی رنگ شوند. سپس، حرارت را خاموش کنید و پیازها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله دوم: ترکیب کردن پیازچه، پیاز و تخممرغها
پیازهای تفت داده و سرد شده را در ظرفی نسبتا بزرگ بریزید. حالا پیازچهها را به صورت نگینی و کاملا ریز خرد کنید. بعد از اضافه کردن پیازچه به ظرف، نوبت به تخممرغها میرسد. تخممرغها را یکی یکی درون ظرف بشکنید. پیاز، پیازچه و تخممرغ باید کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد، مغز گردو و ادویهها
در این مرحله، باید نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ظرف مایه کوکو پیازچه اضافه شوند. این ادویهها باید کاملا با محتویات ظرف ترکیب شوند. در آخر، آرد سفید گندم را به ظرف اضافه کنید تا انسجام کوکو پیازچه بیشتر شود. آرد هم باید کاملا با مواد دیگر ترکیب شود و اثری از آن باقی نماند.
در آخر، مغز گردوهایی که خرد کردهاید را به مایه کوکو اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.
مرحله آخر
در نهایت، نوبت به سرخ کردن کوکو پیازچه میرسد. روش سرخ کردن این کوکو به سرخ کردن کوکو سبزی و کوکو سیبزمینی شباهت دارد. ابتدا روغن را درون تابهای با حرارت ملایم بریزید و اجازه بدهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس، مایه کوکو را درون روغن بریزید. حالا درب تابه را ببندید تا یک سمت کوکو بپزد. پس از حدود ۵ تا ۶ دقیقه، کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم بپزد. بعد از آن کوکو پیازچه آماده است. این کوکو را میتوانید با نان تازه، ماست یا خیارشور نوش جان کنید.
طرز تهیه کوکو پیازچه و تره
تره را هم میتوانید به عنوان یکی از ترکیبات کوکو پیازچه به کار ببرید. کافیست به میزان دلخواه از این سبزی برش بزنید و در مایه کوکو بریزید. سپس، آن را به روشی که توضیح دادیم، سرخ کنید.
طرز تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی

اگر به طعم کوکو سیب زمینی علاقه دارید، میتوانید کوکو پیازچه را با سیب زمینی بپزید. طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه با سیب زمینی به همان ترتیبی است که در دستور پخت کوکو پیازچه و تخم مرغ توضیح دادیم. تنها کاری که باید علاوه بر این دستور پخت انجام بدهید این است که یک یا دو سیب زمینی را رنده کنید و به مایه کوکو بیفزایید.
کوکو پیازچه و جعفری
جعفری یکی دیگر از سبزیجاتی است که برای تهیه مایه کوکو پیازچه به کار میبرند. این سبزی را باید ساطوری کنید و به مواد اولیه کوکو پیازچه با سیب زمینی یا کوکو پیازچه و تخم مرغ بیفزایید.
کوکوی قارچ و پیازچه
قارچ خرد شده یکی دیگر از مواد اولیهای است که از آن برای خوشمزهتر شدن کوکو پیازچه استفاده میکنند. میتوانید قارچ را خرد کنید، به آن چند قطره آبلیمو بیفزایید و تفت دهید. قارچ آماده شده به این روش را بعد از سرد شدن داخل مایه کوکو پیازچه و تخم مرغ بریزید.
طرز تهیه کوکو پیازچه با مرغ
برای طبخ یک کوکوی پیازچه مجلسی میتوانید از گوشت سینه مرغ استفاده کنید. گوشت سینه مرغ را آبپز و ریش ریش کنید. سپس، آن را درون مایه کوکو پیازچه با سیب زمینی بریزید تا آماده سرخ شدن شود.
کوکو پیازچه و اسفناج
کوکو اسفناج یکی از کوکوهای خوشمزهای است که میتوانید آن را با ترکیب پیازچه نیز بپزید. برای طبخ این کوکو باید اسفناج را خرد و آبپز کنید. پس از سرد شدن اسفناج آن را به مایه کوکو پیازچه و سیب زمینی بیفزایید. مایه این کوکو را میتوانید با استفاده از سیب زمینی خام رنده شده یا سیب زمینی آبپز آماده کنید.
کوکو پیازچه در فر یا توستر
اگر میخواهید برای طبخ کوکو پیازچه از روغن کمتری استفاده کنید، میتوانید آن را درون فر یا توستر نیز بپزید. برای پخت این کوکو در فر یا توستر باید مایه کوکو را در قالب بریزید و اجازه بدهید تا با حرارت یکنواخت فر یا توستر کاملاً مغزپخت شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکو پیازچه

- اگر به طعم سیر در غذاها علاقه دارید، میتوانید ۲ تا ۳ حبه سیر هم به مایه کوکو اضافه کنید. حبههای سیر را باید له کنید و به همراه پیاز تفت بدهید. بعد از اینکه سیر و پیاز خنک شدند، به ترتیبی که در مرحله دوم توضیح دادیم، آن را به تخممرغ و پیازچه اضافه کنید.
- برای تهیه کوکو پیازچه میتوانید بسته به ذائقه خود از مواد دیگری هم استفاده کنید. شنبلیله، جعفری و نعناع بعضی از ترکیبات محبوب کوکو پیازچه هستند.
کلام آخر
کوکو پیازچه را میتوانید به عنوان غذای اصلی یا میان وعده نوش جان کنید. این غذا مانند کوکو سبزی یا سایر انواع کوکو خوشمزه و فوری است و میتوانید آن را به راحتی درست کنید. در این مطلب، دستور پخت انواع کوکو پیازچه را خواندید. اگر هوس یک غذا یا میان وعده سبک و مقوی کردهاید، میتوانید همین حالا یکی از این دستورهای پخت را اجرا کنید.
سؤالات رایج
چرا کوکو پیازچه وا میرود؟
سبزیجات به کار رفته در این کوکو به اندازه کافی ساطوری نشدهاند یا از آرد استفاده نکردهاید.
چرا کوکوی پیازچه آب میاندازد؟
ممکن است برای طبخ این کوکو از سبزیجات منجمد استفاده کنید. در این صورت، باید اجازه بدهید تا یخ سبزیجات کاملاً باز شود و بعد، آن را درون مایه بریزید. در غیر این صورت، کوکو موقع سرخ شدن آب میندازد.

