برای ناهار فردا به دنبال غذایی جدید و خوشمزه هستید؟ به غذاهای بینالمللی علاقه دارید و میخواهید این بار طعم غذای متفاوتی را بچشید؟ در این صورت، به شما پلو مکزیکی با را پیشنهاد میدهیم. در این مقاله، طرز تهیه پلو مکزیکی با میگو، مرغ، گوشت چرخ کرده و گیاهی را میخوانید.
پلو مکزیکی با میگو برای ۴ نفر

پلو مکزیکی یک غذای رنگارنگ با طعمی بهشتی است که از برنج و سبزیجات مختلف درست میشود. معمولا برای تهیه پلو مکزیکی از گوشت سینه مرغ استفاده میشود اما اگر به آماده کردن غذایی دریایی فکر میکنید، میتوانید این پلو مخلوط را با گوشت میگو بپزید. این غذا با میگو از نظر ظاهری به میگو پلو بوشهری و دمپختک شیرازی شباهت دارد.
برای طبخ این غذای خوشمزه باید ابتدا مواد اولیه آن را در اندازههای گفته شده آماده کنید. پس از آن، با طی کردن مراحل پخت این غذا، در مدت زمانی نه چندان طولانی و با کمترین دردسر یک پلو مکزیکی با میگو خوش عطر و طعم خواهید داشت.
مواد لازم پلو مکزیکی با میگو برای ۴ نفر
|
برنج |
۲ پیمانه |
|
میگو |
۴۰۰ گرم |
|
پیاز کوچک |
۱ عدد |
|
سیر |
۲ حبه |
|
فلفل دلمهای کوچک |
۱ عدد |
|
زعفران دمکرده |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
|
جعفری ساطوری شده |
۲ قاشق غذاخوری |
|
هویج متوسط |
۲ عدد |
|
دانه ذرت |
۳ قاشق غذاخوری |
|
نخودفرنگی |
یکدوم لیوان |
|
نمک، پولبیبر و فلفل |
به اندازه لازم |
مرحله اول: آماده کردن میگو
پیش از شروع طبخ پلو مکزیکی با میگو باید میگوها را تمیز پاک کنید و بشویید. پس از اینکه آب اضافی میگو کاملا گرفته شد، آن را با آب لیموی تازه، جعفری و گشنیز ساطوری شده، سس سویا، زنجبیل تازه رنده شده و سیر درون ظرفی مخلوط کنید. اجازه بدهید که میگو با مواد گفته شده برای مدت چند ساعت مزهدار شود.
مرحله دوم: تفت داده میگو
پیاز را نگینی خرد کنید و درون تابهای گود همراه با روغن و اندکی کره تفت بدهید. وقتی پیاز سبک و شیشهای شد، سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید. اجازه بدهید تا عطر سیر فضای آشپزخانه را پر کند. سپس، میگوی مزهدار شده را همراه با سیر و پیاز خوب سرخ کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن سبزیجات
وقتی میگو کاملا سرخ شد، نوبت به فلفل دلمهای میرسد. فلفل دلمهای که نگینی خرد شده را همراه با نمک و ادویهها داخل تابه بریزید. مواد داخل تابه را به آرامی هم بزنید تا فلفل دلمهای نرم شود. بعد از آن، هویج خرد شده، نخودفرنگی و دانههای ذرت که قبلا آبپز و کاملا مغزپخت شدهاند را به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن برنج
برنج را باید درون قابلمهای به صورت جداگانه نیمپز کنید و در این مرحله درون تابه بریزید. زعفران دمکرده را هم پس از برنج به تابه اضافه کنید. مواد داخل تابه باید با یکدیگر کاملا مخلوط شوند. در نهایت، جعفری ساطوری شده را به آنها اضافه کنید.
مرحله پنجم: دم کردن پلو مکزیکی با میگو
وقتی مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی کاملا با یکدیگر مخلوط شدند، نوبت به دم کردن این پلو مخلوط میرسد. پلو مکزیکی را هم میتوانید مانند عدس پلو، لوبیا پلو و سایر پلو مخلوطها درون قابلمه دم کنید و هم میتوانید برای دم کردن این پلو از فر استفاده کنید.
برای دم کردن میگو پلو مکزیکی در فر باید دمای فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بعد از گرم شدن فر، ظرف حاوی پلو را داخل فر بگذارید. برای دم کشیدن پلو مکزیکی با میگو در فر یا روی شعله ملایم گاز به حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز دارید. پس از دم شدن پلو مکزیکی میتوانید آن را با پنیر پارمزان و میگوی سرخ شده تزیین کنید.
طرز تهیه پلو مکزیکی گیاهی

طرز تهیه پلو مکزیکی اصیل بدون گوشت و به صورت گیاهی بسیار ساده است. برای این کار باید روش پخت پلو مکزیکی با میگو را از مرحله سوم و بدون میگو اجرا کنید. یعنی ابتدا سبزیجات ذکر شده در این دستور پخت را همراه با سیر و پیاز تفت دهید. سپس، به آنها پوره گوجه فرنگی بیفزایید. در آخر نیز این سس را همراه با برنج نیمپز آبکشی شده دم کنید.
پلو مکزیکی با مرغ
پلو مکزیکی غذای مکزیکی با برنج است که میتوانید با گوشت مرغ نیز بپزید. برای این کار، باید فیله مرغ مکعبی خرد شده را جایگزین میگوی آماده شده در طرز تهیه برنج مکزیکی با میگو کنید. اگر میخواهید این غذا خوشمزهتر شود، میتوانید به ترکیبات آن هنگام تفت دادن، مقداری قارچ خرد شده نیز بیفزایید.
طرز تهیه پلو مکزیکی تند
پلو مکزیکی مثل بسیاری از غذاهای جنوبی ایران یا بیشتر غذاهای عربی و هندی، طعم تندی دارد. در دستور پخت این غذا، تا اینجا میزان فلفل را کمتر در نظر گرفتیم. بااینحال، اگر به طعم اصیل پلو مکزیکی علاقه دارید، میتوانید به ادویههای این غذا فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر پاپریکا نیز اضافه کنید. طعم تندی که این پلو در نهایت خواهد داشت، به طعم اصیل این غذای مکزیکی نزدیکتر خواهد بود.
طرز تهیه پلو مکزیکی با گوشت چرخ کرده
پلو مکزیکی میتواند یک غذا با گوشت چرخ کرده نیز باشد. برای تهیه این غذا، کافیست گوشت چرخ کرده را جایگزین میگو یا گوشت مرغ کنید. این غذا از نظر ظاهری، به برخی غذاهای پلویی ایرانی به ویژه، لوبیا پلو شباهت بسیاری دارد.
سالاد میگو مکزیکی

شاید غذاهای مکزیکی را با تاکو یا حتی پلو مکزیکی بشناسید اما مردم این کشور یک سالاد میگوی خوشمزه نیز دارند. در ادامه، روش درست کردن این سالاد را توضیح میدهیم.
مواد لازم سالاد میگو مکزیکی دو نفره
|
میگوی درشت |
۴ عدد |
|
پیاز متوسط |
۱ عدد |
|
کاهوی تازه |
۲ برگ |
|
پیازچه |
۱ عدد |
|
کلم بنفش متوسط |
۲ برگ |
|
لیمو ترش |
۱ عدد |
|
ذرت آبپز |
۱ قاشق غذاخوری |
|
نمک و فلفل سیاه |
به اندازه لازم |
|
سرکه سفید |
یکچهارم لیوان |
|
سس خردل |
۱ قاشق چایخوری |
|
روغن زیتون |
یکچهارم پیمانه |
طرز تهیه سالاد میگو مکزیکی
ابتدا میگوی پاک شده را همراه با نمک، فلفل، آبلیموی تازه و آب بپزید. بعد از خنک شدن میگو، آن را درون ظرف سالاد با کاهو، کلم بنفش، پیاز، پیازچه خرد شده و ذرت آبپز ترکیب کنید. برای درست کردن سس این سالاد نیز باید سرکه سفید را با سس خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب کنید.
کلام آخر
اگر به غذاهای بینالمللی علاقه دارید، حتما طعم متفاوت پلو مکزیکی را دوست خواهید داشت. این پلو مخلوط مثل سایر غذاهای مکزیکی طعم جذابی دارد و میتوانید آن را به عنوان غذایی جدید روی میز مهمانیها هم بگذارید. مطمئن باشید که مهمانهایتان از چشیدن طعم این پلوی خوش رنگ و لعاب شگفتزده خواهند شد.

