طرز تهیه انواع سمبوسه و رازهای خوشمزگی آن

طرز تهیه سمبوسه

ظاهر جذاب و هوس برانگیز سمبوسه ترد و خوشمزه هر کسی را وسوسه می‌کند تا طعم آن را بچشد. سمبوسه در طول ۸ قرن اخیر یکی از غذاهای محبوب جنوب آسیا بوده که گاهی غذای اشرافی شده و گاه غذای ساده خیابانی. برخی زادگاه سمبوسه را کشور هند می‌دانند و بعضی‌ها ابداع آن را به کشورهای عربی نسبت می‌دهند. سمبوسه در مناطق جنوبی کشور ما نیز دستورپخت مخصوص به خود را دارد. این پیش‌غذا یا غذای فست فودی خوشمزه انواع مختلفی دارد. در این مطلب، طرز تهیه انواع سمبوسه و رازهای خوشمزگی آن را توضیح می‌دهیم.

۱. سمبوسه آبادانی

سمبوسه آبادانی

مشهورترین سمبوسه در سراسر جهان سمبوسه سیب‌زمینی است. برای تهیه این سمبوسه خانگی به مواد اولیه نسبتاً ساده‌ای نیاز دارید.

مواد لازم سمبوسه سیب زمینی برای ۴ نفر

سیب‌زمینی ۲ عدد
جعفری ساطوری‌شده ۲ قاشق غذاخوری
نان لواش ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دل‌خواه

در مامانپز ثبتنام کن

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

طرز تهیه سمبوسه ساده نسبت به سایر انواع سمبوسه آسان‌تر است. برای پخت این غذا ابتدا باید سیب‌زمینی را با آب بپزید. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخت و خنک شد، آنها را رنده کنید. سپس، سیب‌زمینی رنده‌شده را با نمک و ادویه‌ها و جعفری تفت دهید. حالا نان لواش را به صورت نوارهای باریکی دربیاورید، مواد آماده‌شده را در گوشه‌ای از آن قرار بدهید و آن را به شکل مثلثی بپیچید. در نهایت، سمبوسه‌ها را درون تابه‌ای با روغن فراوان سرخ کنید.

سمبوسه آبادانی به طعم تند شهرت دارد. این نوع سمبوسه در واقع همان سمبوسه سیب‌زمینی است که به آن مقدار بسیار زیادی فلفل قرمز اضافه کرده‌اند. برای تهیه سس این سمبوسه نیز کافیست سس فلفل را با چاشنی محبوب جنوبی‌ها یعنی عصاره تمر هندی مخلوط کنید. اگر به غذاهای تند و تیز علاقه دارید، عاشق سمبوسه آبادانی خواهید شد.

۲. سمبوسه سبزیجات

اگر به دنبال یک غذای گیاهی فوری و خوشمزه هستید، به شما سمبوسه سبزیجات را پیشنهاد می‌کنیم. برای تهیه این نوع سمبوسه باید مواد اولیه‌ای که در ادامه می‌خوانید را آماده کنید.

مواد لازم سمبوسه سبزیجات برای ۴ نفر

سیب‌زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نخودفرنگی ۱ پیمانه
نان لواش ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت سمبوسه سبزیجات

ابتدا سیب‌زمینی، هویج و پیاز را به صورت بسیار ریز خرد کنید. سیر هم باید رنده یا له شود. سپس، پیاز، سیر و ادویه‌ها را داخل تابه‌ای همراه با روغن تفت دهید تا بافت نرمی پیدا کنند. سپس، سیب‌زمینی، نخودفرنگی و هویج را به آن بیافزایید. وقتی مواد داخل تابه خوب مخلوط شدند، به آن کمی آب یا آب سبزیجات اضافه کنید، در تابه را بگذارید و اجازه بدهید تا این مواد به مدت نیم ساعت بپزند. بقیه مراحل تهیه سمبوسه سبزیجات یعنی سرخ کردن آن مانند طرز تهیه سمبوسه سیب‌زمینی است.

۳. سمبوسه قارچ

سمبوسه قارچ

سمبوسه قارچ یکی دیگر از محبوب‌ترین انواع سمبوسه است. برخی سرآشپزها به این سمبوسه سیب‌زمینی پخته و رنده‌شده و پنیر پیتزا نیز اضافه می‌کنند و بعضی‌ها این غذای جنوبی را بدون سیب‌زمینی و پنیز و تنها با مواد اولیه‌ای که در ادامه می‌خوانید درست می‌کنند.

مواد لازم سمبوسه قارچ برای ۴ نفر

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری ساطوری‌شده ۳ قاشق غذاخوری
قارچ ۶ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز به میزان لازم

روش تهیه سمبوسه قارچ

برای درست کردن سمبوسه قارچ باید ابتدا پیاز را همراه با روغن و زردچوبه تفت دهید تا بافت سبکی پیدا کند. سپس، گوشت چرخ‌کرده را همراه با ادویه‌ها به تابه بیافزایید. وقتی گوشت تغییر رنگ داد، قارچ‌های خردشده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت بالا تفت بدهید تا آب قارچ کاملا تبخیر شود. در نهایت، جعفری ساطوری‌شده را به تابه اضافه کنید.

۴. سمبوسه میگو

کسانی که به غذاهای دریایی علاقه دارند حتما طعم این سمبوسه را می‌پسندند. این غذای دریایی یکی از غذاهای محبوب گردشگران شهرهای جنوبی ایران است که با این مواد اولیه زیر درست می‌شود.

مواد لازم سمبوسه میگو برای ۴ تا ۵ نفر

سیب‌زمینی ۲ عدد
میگو ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گشنیز ساطوری‌شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه میگو

برای تهیه سمبوسه میگو باید ابتدا پیاز را درون تابه‌ای مناسب همراه با روغن تفت بدهید. سپس، میگو را همراه با نمک و ادویه‌ها به تابه بیافزایید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. در مرحله آخر نیز سیب‌زمینی نگینی خرد‌شده و گشنیز را به مواد اضافه کنید. اجازه بدهید تا این مواد خنک شوند. سپس، آنها را همانند سمبوسه سیب‌زمینی در نان لواش بپیچید و سرخ کنید.

سمبوسه میگو سس مخصوصی دارد. برای تهیه این سس، کافیست عصاره تمر هندی را همراه با پیاز، نمک، فلفل، گشنیز ساطوری‌شده و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کنید.

۵. سمبوسه گوشت ترکیه‌ای

سمبوسه گوشت ترکیه‌ای

یکی از رایج‌ترین انواع سمبوسه بعد از سمبوسه سیب‌زمینی سمبوسه گوشت است. این غذای خیابانی با مواد اولیه ساده‌ای طبخ می‌شود.

مواد لازم سمبوسه گوشت برای ۴ نفر

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی پخته و رنده‌شده ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ذرت پخته‌شده ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر خشک‌شده یا تازه و ساطوری‌شده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری به میزان لازم

روش پخت سمبوسه گوشت چرخ کرده

ابتدا پیاز را درون تابه‌ای همراه با روغن تفت می‌دهیم. زمانی که پیاز سبک و شیشه‌ای شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل‌ دلمه‌ای که به صورت نگینی خرد کرده‌ایم را اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم. چند دقیقه بعد از مخلوط کردن فلفل دلمه‌ای ذرت پخته‌شده را به مواد اضافه می‌کنیم. حالا به ترتیب، سبزیجات معطر و رب گوجه‌فرنگی را به تابه بیافزایید. وقتی رب با سایر مواد به‌خوبی ترکیب شد، سیب‌زمینی‌ها را اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شدند، شعله را خاموش می کنیم و اجازه می‌دهیم که مواد خنک شوند. در نهایت، سمبوسه‌ها را مثل سمبوسه سیب‌زمینی می‌پیچیم و سرخ می‌کنیم. سمبوسه عربی و سمبوسه ازبکی نیز با همین مواد اولیه آماده می‌شود.

۶. سمبوسه اسفناج

سمبوسه اسفناج

معمولا سمبوسه را به عنوان غذایی با ارزش غذایی پایین می‌شناسیم اما وقتی صحبت از سمبوسه اسفناج می‌شود، قضیه کمی فرق می‌کند. سمبوسه اسفناج حاوی مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبر بالایی است و می‌توانید آن را به عنوان غذایی گیاهی سرو کنید. برای تهیه سمبوسه اسفناج باید ابتدا این مواد را آماده کنید.

مواد لازم سمبوسه اسفناج برای ۴ نفر

اسفناج خرد و پخته‌شده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
پنیر فتا یا پیتزا به میزان دل‌خواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه اسفناج

برای درست کردن سمبوسه اسفناج باید ابتدا سیر له‌شده و پیاز نگینی خردشده را همراه با روغن تفت دهید. سپس، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در نهایت، اسفناج و پنیر را به ترتیب بیافزایید. مواد را آن‌قدر تفت دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود. برای پیچیدن سمبوسه و سرخ کردن آن نیز مراحل پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه سیب‌زمینی را اجرا کنید.

۷. سمبوسه افغانی

سمبوسه افغانی

سمبوسه در جنوب آسیا یعنی کشورهایی مانند هند، پاکستان و افغانستان غذای سنتی به شمار می‌رود و این انواع سمبوسه به یکدیگر شباهت بسیاری دارند. این غذای بازاری سنتی در افغانستان با نام‌های سمبوسه افغانی کچالو و مزاری شناخته می‌شود. برای تهیه این سمبوسه به جای نان لواش از خمیر استفاده می کنند. برای تهیه سمبوسه افغانی باید مواد زیر را آماده کنید.

مواد لازم سمبوسه افغانی برای ۴ نفر

آرد ۳ لیوان
آب به میزان کافی
نمک و پودر زیره به اندازه لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد
نخودفرنگی ۱ لیوان
گشنیز ساطوری‌شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
نمک، فلفل، پودر کاری و پودر سیر به اندازه لازم

طرز تهیه سمبوسه مرغ افغانی

ابتدا پیاز را کمی تفت دهید. سپس مرغ  را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت مرغ کاملا نرم شود. در نهایت نمک و ادویه‌ها و هویج رنده‌شده را به آن اضافه کنید. این مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.

در تابه‌ای دیگر یک پیاز دیگر را که به صورت نگینی خردشده با روغن تفت بدهید. سپس، نخودفرنگی را به آن اضافه کنید. وقتی نخودفرنگی مقداری نرم شد، به آن سیب‌زمینی پخته و رنده‌شده را اضافه کنید و تفت بدهید. این مواد که به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شدند، نمک و ادویه‌ها و گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کنید. این مواد را هم کناری بگذارید تا سرد شوند.

در نهایت، آرد، آب، نمک، پودر زیره و روغن را با یکدیگر ترکیب کنید تا به صورت خمیر یکدستی در بیایند. تمام مواد داخل سمبوسه را مثل سمبوسه سیب‌زمینی در خمیر‌هایی که به صورت نواری درآمده‌اند بپیچید و به شکل مثلثی در بیاورید. این سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ کنید.

بعضی سرآشپزها در این سمبوسه از سبزیجات و مرغ استفاده نمی‌کنند و به‌جای آن فقط سیب‌زمینی و تخم‌مرغ آب‌پز را با یکدیگر ترکیب می‌کنند.

۸. سمبوسه پیتزایی

احتمالا سمبوسه پیتزایی را عاشقان پیتزا ابداع کرده‌اند. طرز تهیه این سمبوسه همان طرز تهیه سمبوسه قارچ است، با این تفاوت که هنگام پیچیدن مواد داخل نان روی آن مقداری پنیر پیتزا و پودر آویشن می‌ریزیم.

۹. طرز تهیه سمبوسه با سوسیس

سمبوسه خوشمزه با سوسیس نیز به همان روشی درست می‌شود که برای طبخ سمبوسه پیتزایی به کار می‌برند. به مواد اولیه این سمبوسه سوسیس خرد و سرخ شده بیفزایید تا طعم آن شما را شگفت‌زده کند.

۱۰. سمبوسه عدس

سمبوسه سیب‌زمینی ساده با طعم عدس پخته شده جذاب‌تر خواهد شد. کافیست به مواد اولیه سمبوسه سیب‌زمینی مقداری عدس که کاملاً مغزپخت شده بیفزایید و آن را به روشی که توضیح دادیم، سرخ کنید تا یک سمبوسه فلافل خوشمزه داشته باشید. در واقع، این مدل سمبوسه در کنار فلافل درست شده با نخود بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.

۱۱. طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با تخم مرغ

برای تردتر شدن سمبوسه می‌توانید از تخم‌مرغ استفاده کنید. ابتدا سمبوسه را به یکی از روش‌هایی که تا اینجا توضیح دادیم، آماده کنید و بپیچید. سپس، آن را در ظرفی حاوی یک تخم‌مرغ هم‌زده بغلتانید و آن را سرخ کنید.

۱۲. سمبوسه نخود

سمبوسه هندی با نخود فرنگی درست می‌شود. برای طبخ این سمبوسه باید سیب‌زمینی، نخود فرنگی و هویج را آبپز کنید و به سایر ترکیبات سمبوسه سیب‌زمینی بیفزایید. این مواد را باید لابه‌لای نان لواش بپیچید و سمبوسه را سرخ کنید.

۱۳. طرز تهیه سمبوسه بدون سیب زمینی

سمبوسه بدون سیب زمینی

معمولاً برای پخت سمبوسه از سیب‌زمینی استفاده می‌کنند اما شما می‌توانید این غذا را بدون سیب‌زمینی و به صورت رژیمی هم آماده کنید. برای طبخ سمبوسه رژیمی ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید.

مواد لازم سمبوسه رژیمی دو نفره

سویا ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای یک‌دوم ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل، پودر کاری، پودر سیر و پودر آویشن به اندازه لازم

دستور پخت سمبوسه بدون سیب‌زمینی

سویا را در آب گرم خیس و بعد از آن، آبکشی کنید. سپس، پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید و سویا، فلفل دلمه‌ای و جعفری را به آن بیفزایید. رب را هم به این ترکیب اضافه کنید. حالا مواد داخل سمبوسه را به روشی که قبلاً توضیح دادیم، لابه‌لای نان لواش بپیچید و سمبوسه‌ها را سرخ کنید.

روش‌های پخت سمبوسه

سمبوسه اصل سبزیجات

طرز تهیه سمبوسه اصل به این ترتیب است که باید آن را در روغن سرخ کنید اما این تنها راه طبخ سمبوسه نیست. برای تهیه سمبوسه می‌توانید از روش‌های دیگری هم استفاده کنید.

سمبوسه در فر

برای تهیه سمبوسه تنوری در فر باید ابتدا سمبوسه را به یکی از روش‌هایی که توضیح‌ دادیم آماده کنید. سپس، دو طرف سمبوسه‌ها را به روغن آغشته کنید و درون قالب بچینید. سمبوسه‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته می‌شوند.

سمبوسه در سرخ کن بدون روغن

سمبوسه در هواپز یا سرخ‌کن بدون روغن نیز طعم خوشمزه‌ای پیدا می‌کند. برای طبخ این مدل سمبوسه باید ابتدا سمبوسه را به یکی از روش‌های توضیح داده شده آماده کنید. پس از آن، سمبوسه‌ها را به روغن آغشته کنید و اجازه بدهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت کم هواپز پخته شوند.

سمبوسه در ساندویچ ساز

سمبوسه در ساندویچ ساز بسیار ساده‌تر از روش‌های دیگر آماده می‌شود. برای این کار، باید ابتدا مواد میانی سمبوسه را به یکی از روش‌هایی که توضیح دادیم آماده کنید. سپس، دو لایه نان لواش را روی دستگاه بگذارید و روی آن مواد میانی سمبوسه را بریزید. در نهایت، دو لایه دیگر از نان لواش را روی مواد سمبوسه بگذارید و در دستگاه را ببندید. پس از چند دقیقه دو سمبوسه خوشمزه خواهید داشت.

تهیه سمبوسه سیب زمینی در توستر

سمبوسه را به روش دل‌خواه خود آماده کنید و بپیچید. سپس، روی سینی توستر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه‌ها را روی آن بچینید. سمبوسه‌ها در توستر با دمای ۱۹۰ درجه آماده می‌شوند. ابتدا روی سمبوسه‌ها را با المنت بالایی بپزید و بعد از آن زیر سمبوسه‌ها را با المنت پایینی ترد و طلایی کنید.

انواع سس سمبوسه

سس سمبوسه

برای خوشمزه‌تر شدن فلافل و سمبوسه می‌توانید از انواع سس استفاده کنید. سس‌های خانگی به این غذاها طعم جذاب‌تری می‌بخشند.

سس سمبوسه با رب

برای درست کردن این نوع سس باید پیاز را تفت دهید و به آن رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید. پس از اینکه بوی خامی رب از بین رفت، به آن سرکه، آب، فلفل قرمز و نمک اضافه کنید. اجازه بدهید تا سس با حرارت ملایم کاملاً غلیظ شود.

سس سمبوسه بندری

برای درست کردن سس بندری سمبوسه باید ابتدا عصاره تمر هندی را جدا کنید و آن را همراه با رب گوجه‌فرنگی، سرکه، فلفل قرمز، گشنیز، نمک و سیر درون مخلوط‌کن بریزید. مایه به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید تا به اندازه یک سس غلیظ شود.

سس سمبوسه تند

سمبوسه با سس انبه بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. برای تهیه این سس تند باید پودر انبه را با سرکه قرمز، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل قرمز و آب ترکیب کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه بدهید تا به صورت سسی غلیظ در بیاید.

سمبوسه با نان‌ها و خمیرهای مختلف

پیچیدن سمبوسه

سمبوسه را با نان‌ها و خمیرهای مختلفی درست می‌کنند و بر همین اساس نیز کمی در شکل ظاهری و طعم با یکدیگر تفاوت دارند.

۱. سمبوسه با نان لواش

سمبوسه با نان لواش قدیمی‌ترین و رایج‌ترین روش تهیه سمبوسه است. برای پیچیدن سمبوسه کافیست نان لواش تازه را به شکل نوارهای باریکی دربیاورید و مواد دل‌خواه خود را در آن بپیچید و سرخ کنید. تهیه سمبوسه با نان لواش مثل سایر انواع سمبوسه دردسر خاصی ندارد و ساده‌تر است.

۲. سمبوسه با خمیر یوفکا

خمیر یوفکا یکی از خمیرهای پرکاربرد در شیرینی‌پزی است که معمولا در کشورهای حاشیه مدیترانه به‌ویژه ترکیه برای تهیه انواع شیرینی و باقلو از آن استفاده می‌کنند. هرچند تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا روشی رایج نیست اما به‌تازگی برخی از سرآشپزها از این خمیر سبک برای تهیه سمبوسه استفاده می‌کنند. برای درست کردن سمبوسه با خمیر یوفکا باید همان مراحل تهیه سمبوسه ساده را طی کنید. فقط به جای نان لواش خمیر یوفکا را به صورت نوارهای باریکی دربیاورید و به صورت مثلثی بپیچید.

۳. سمبوسه با خمیر سمبوسه

سمبوسه با خمیر نیز یکی دیگر از روش‌های این غذاست که مردم جنوب آسیا بیشتر از آن استفاده می‌کنند. برای تهیه خمیر سمبوسه باید همان دستور پختی که در طرز تهیه سمبوسه افغانی توضیح دادیم را موبه‌مو اجرا کنید. سمبوسه با خمیر شکلی شبیه به پیراشکی گوشت دارد.

راز خوشمزگی انواع سمبوسه

سمبوسه خوشمزه با خمیر سمبوسه

سمبوسه‌های مختلف دستورپختی شبیه به هم دارند. تنها تفاوت میان دستورپخت این غذاها در پخت و آماده‌سازی مواد اولیه آنهاست. برای اینکه سمبوسه با هر طعمی خوشمزه شود، باید این نکات را به خاطر بسپارید:

  • برای سرخ کردن سمبوسه باید از روغن فراوان استفاده کنید تا به‌اندازه کافی ترد شود. بهتر است برای این کار از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید که در برابر حرارت بالا مقاومت بیشتری داردو دیرتر سیاه می‌شود.
  • برای اینکه مواد داخل سمبوسه هنگام سرخ کردن بیرون نریزد، باید آن را درست بپیچید. برای این کار باید نان یا خمیر را به شکل نوارهای باریکی دربیاورید. سپس، مواد را در گوشه سمت راست پایین نان یا خمیر بگذارید و آن را به شکل مثلث چند بار بپیچید.
  • خمیر یا نانی که مواد را در آن می‌پیچید نباید بسیار نازک یا بسیار کلفت باشد. اگر این خمیر بسیار نازک باشد، سمبوسه در روغن شکل خود را از دست می‌دهد. در صورت کلفت بودن نان یا خمیر نیز ممکن است مواد داخل سمبوسه به اندازه کافی حرارت نبینند.
  • شعله تابه‌ای که سمبوسه را در آن سرخ می‌کنید، نباید بسیار زیاد باشد. سمبوسه باید با حرارت متوسط و یک‌نواخت سرخ شود به طوری که پس از ۳۰ یا ۴۰ ثانیه بعد از انداختن سمبوسه در روغن روی سطح آن حباب‌های بسیار ریزی تشکیل شوند.

کلام آخر

سمبوسه یکی از غذاهای خیابانی در سراسر دنیا به‌ویژه آسیاست. کمتر کسی پیدا می‌شود که به سمبوسه نه بگوید. شما هم اگر هوس یک سمبوسه ترد و خوشمزه کرده‌اید می‌توانید آن را به یکی از روش‌هایی که توضیح دادیم آماده کنید. نوش جان!

سوالات رایج

چگونه سمبوسه ترد درست کنیم؟

برای ترد شدن سمبوسه بهتر است از نان لواش یا خمیر یوفکا که روغن کمتری جذب می‌کنند، استفاده کنید.

در سمبوسه چه موادی می ریزند؟

در سمبوسه معمولاً سیب‌زمینی رنده و آبپز شده می‌ریزند اما شما می‌توانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات، گوشت چرخ‌کرده، گوشت مرغ، پنیر پیتزا و قارچ نیز استفاده کنید.

سبزی سمبوسه چیست؟

جعفری و گشنیز.

سمبوسه چند کالری دارد؟

یک سمبوسه کوچک ۱۳۰ کالری دارد.

چگونه سمبوسه بپیچیم؟

برای پیچیدن سمبوسه باید ابتدا خمیر یا نان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. سپس، مواد داخل سمبوسه را روی گوشه پایین سمت راست آن بگذارید و آن را به صورت مثلثی بپیچید.

ادویه سمبوسه چیست؟

برای طبخ سمبوسه معمولاً از ترکیب ادویه‌های معطر و تند مانند زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، پودر تخم گشنیز، پودر لیمو عمانی، پودر فلفل قرمز پودر هل و دارچین استفاده می‌کنند.

آیا میشه مواد سمبوسه را فریز کرد؟

بله، می‌توانید مواد سمبوسه را آماده و فریزری کنید اما استفاده از مواد سمبوسه تازه آن را خوشمزه‌تر می‌کند.